Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Posoja denarja

Posoja denarja

Pozdravljeni saniboy,

smo velika slovenska banka z dolgoletno tradicijo ter vam z veseljem posodimo denar, v kolikor ste kreditno sposobni. Oglasite se v naši najbljižji podružnici.

Lep pozdrav.

in vi ste….

BAnka pozdravljena,

tudi mene zanima posojilo, prosim te, če me lahko kontaktiraš na [email protected] ali pa napiši svoj kontakt.

Hvala ti.

lp

L.

A se vi malo šalite? A res ne razumete? Banka vam pravi, da se za posojilo obrnite na banko. Torej tisto institucijo, ki se s tem, dajanjem posojil ukvarja. In ima dovoljenje za to. In bo ocenila, ali ste kreditno sposobni in vam dala kredit na podlagi dogovorjenih parametrov.

Če niste kreditno sposobni, vam noben licenciran subjekt najbrž ne bo dal posojila. Če se odločite za nelicencirane ponudnike, je pač vaš problem, če bo kasneje prišlo do problemov ali če boste za obresti plačali več kot glavnico. Meni ni jasno, kako boste takšen kredit odplačevali… In kaj mislite, da se bo zgodilo, če posojilo najamete pri eni osebi kar tako s ceste?

Zdravo,

Mene pa zanima če mi lahko gdo posodi 20.000 tisoč eur…imam na banki puff+itrjatev na domu.
denar bi lahko vrnil v roku 2h letih+ obesti po dogovou …prosim če mi lahko sporočite na številko
070 636 794.

hvala za razumevanje.

Denis

denis 11

dobrodošel v klubu…. imamo podoben problem… in bi tudi nam prišlo prav 20000 eur…. pa jih je težko najti…

če se ti posreči me prosim kontaktiraj… najprej preko foruma potem pa privat….

hvala

lp

Lep pozdrav mene pa zanima če bi lahko gdo mi posodil 2000.00€ za položnice vrtca in drugih stvari odplačal bi v najkrašem času kar bi lahko sem sam z dvema otrokoma brez staršev oče mi je umro pa sem praktično brez strehe nad glavo zastavil bi lahko avto letnik2000 to je pa vse hvala in lep pozdrav vesel bi bil vaše pomoči.

Spoštovani,zaradi smrti v družini nujno potrebujem 2.000eur,zadeva je nujna,zato prosim samo resni,ker je situacija že tako težka,hvala za vaš odziv in pomoč.

zdravo,

potrebujem 20 000€ za dobo enega mesca, po enem mescu vrnem 21 000€. Kot garancijo prepišem posojilodajalcu avto vreden na trgu 22 000€.
Kontakt na [email protected].

p.s.
Zakaj ne prodam avtomobila, odgovorim tistemu, ki ga zadeva zanima.

Lp.

živjo, mene pa zanima če ima kdo ali koga pozna, ki bi posodil 4000€, vrnem na obroke skupaj z obrestmi.žal nikjer ne dobim kredita, ker sem zaposlena za “kao” 4ure.

cav tukaj mojca jest pa nujno rabim 20€ ce ma gdo za posdit takoj vrnem ko dobim 21junija

Potrebujem 5000€ , vracilo po dogovoru, par mesecev,
Hvala

POTREBUJEM 40.000,00 EVROV ZA STANOVAJNSKO REŠITEV,VRNILA BI V ROKU 10 LET.BANKA NE PRIDE V POŠTEV.

mi ima ressssssssssssssssno kdo zdaj v parih dneh za posodi3500 mu vrnem v 3 letih z doborimi obrestmi

Upam, da imaš lepe oči.

Mene zanima a ima kdo za posodit 2000 eur vracam lahko po 200 eur mesecno. Vrnem vse skupi 2200 eur to je 10% vec. V naprej hvala saso. Ce kdo ma naj poklice na 040301355

napačno telefonsko sm dal 040301533

prosim če bi mi kdo lahko posodil 500-1000eur,vrnem v najkrajšem možnem času vrnem po dogovoru,rabim NUJNO

Lp! Kako vas lahko kontaktiramo??

Lep pozdrav

Nujno potrebujem 1000 eur za dobo enega leta.Vračam mesečno po 100 eur,to pomeni 12 obrokov po 100 evrov.Zainteresirani prosim pišite na [email protected].

Hvala

Zelo nujno rabim 2000 evrov 070267 620

Tole, kar berem na tem forumu, v bistvu nisem niti presenečena. Tudi tisti, ki niso banka, morajo imeti dovoljenje MGRT, da sploh lahko opravljajo posle s posojo denarja. Če tega dovoljenja nimajo, ne smejo opravljati teh poslov in je v takšnem primeru pogodba nična. Tudi obresti morajo biti po zakonskem določilu, ker se dogaja, da potem neka podjetja ljudem zaračunavajo oderuške obresti, ljudje pa vse sprejmejo, ker so v stiski. In ko ne zmorejo plačevati (več), nastanejo velike težave. Nekateri celo potem zastavijo nepremičnino in ker so bili nepazljivi pri sklepanju pogodb z nebankami, ostanejo ne samo brez nepremičnine, temveč še brez marsičesa.

Da pa nekdo tu napiše, da je celo banka, ne da pa nobenih podatkov, poleg tega pa ljudje tu prosijo, kot bi prosili za žemljo, kjer ne bo nobenih negativnih posledic, pa tudi ne razumem, če ljudje naivno padejo, ker tisti, ki nekaj potrebuje, ne zna napisati niti svojih osnovnih podatkov, da bi človek še razumel, da ni nek fič firič. Ker ga npr. ne moreš niti kontaktirati, če bi nekdo, ki bi se koga usmilil, že morda želel pomagati.
Banke namreč zadnje čase zavračajo vloge tudi kreditno sposobnim, ravno iz naslovov, ker ljudje pač ne zmorejo obrokov vračati, ker nobena služba ni več garancija, da bo nekdo pač vrnil izposojeni znesek.

Če ena zgoraj napiše celo, da je “kao” zaposlena za 4 ure, meni takšen stavek npr. vzbudi polno dvomov. In mi deluje glede na njeno delovanje zelo neresna oseba, ki jemlje stvari vse preveč z lahkoto.

Če ne boste pogrešali posojenega denarja, ga pač posodite, če ga pa boste pogrešali, ga pa ne posodite. Pa kaj overite pri notarjih, da boste imeli vsaj kakšno pravno veljavo, ko boste želeli kaj izterjati in pridobite vse listine, ki vam bodo povedale, ali je dejansko oseba sploh zmožna vračati posojeni denar. Imejte registrirano dejavnost in dovoljenje MGRT. Razen, če se boste šli “prijateljske naveze”. Ker bi vas v nasprotnem lahko doletela tudi vsaj inšpekcija.

prosila bi če kdo pozna koga ki bi imel nujno za posodit 1800 evrov rabim nujno,ker mi sicer grozi deložacija.vrnem po dogovoru,overjeno.samo resni pokličite na 040394467

pozdravljeni mene pa zanima a mi ima kdo za posodit 2000 evrov rabim nujno…vracilo po obrokih z notarsko pogodbo sem redno zaposlena rabim nujno

Imam sina invalida , ki prejema 453 evrov invalidske pokojnine. Rad bi si kupil neke naprave za invalidski električni voziček, pa s tako majhno pokojnino nobena banka ne da posojila. Rabil bi 1500 do 2000 evrov za odplačevanje na 24 mesecev. Jaz bi vzela kredit na svoje ime , ampak imam plačo že bremenjeno in nisem kreditno sposobna. Za sina skrbimo doma in tako je njegova pokojnina čisto nebremenjena in bi z lahkoto odplačeval obroke. Žal, po zakonu ne more na banki dobiti posojila. Ali morda veste kako ali pri komu bi lahko dobil posojilo . Jaz sem tudi uradno njegova skrbnica (star je 24 let) in sem pooblaščena na njegov račun.

New Report

Close