Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Posoja denarja

Posoja denarja

Ali lahko prosim pustite kontakt?

nujno rabim 3000 evrov- vračam po 100 evrov na mesec + 10 % obr.

sem prejemnik socialne pomoči in otroškega dodatka…..ampak od tega sem sposobna dati za vračilo 100 evrov…..sem poštena in resna – živim sama z otrokom in delam zraven eno sobo- ker je 12 letna hčera nima……

uverimo pri notarju!…..samo resni prosim!……………[email protected]

Pozdravljeni!

Mene zanima ,če bi imel kdo za posodit 2000 eur ,na 24 mesecev. Za obresti se lahko dogovorimo. Prosim če se bi kdo našel ki bi lahko posodil omenjen znesek. Prosim piši na [email protected]

hvala vam že v naprej

Nujno bi rabila 3000 evrov. Vrnem v dveh letih z obrestmi. Če bi mi gdo lahko pomagal je kontakt [email protected] Hvala

Rabim 4.000,00 evrov za dobo 36 – ih mesecev.
Vrnem z 10% obrestmi; se pravi, vsak mesec 123,00 ali 36- i mesec 4.428,00.
Overimo pri notarju.
Sem zaposlena.
Prosim, da me kontaktirate
samo resni na [email protected]
Lp

Nujno rabim 1500e ce bi imel ker za posodit naj pise na zs. [email protected]

Rabim 4.000,00 evrov za dobo 36 – ih mesecev.
Vrnem z 10% obrestmi; se pravi, vsak mesec 123,00 ali 36- i mesec 4.428,00. Ponudbe na [email protected]

Toliko obresti dobim na banki.

Zdravo zelo nujno bi rabil 2000 eu,lepo prosim če mi lahko kdo pomaga [email protected]

Zdravo.
Imam prijateljico ki je zgubla dolgotrajen proces in mora zdaj takoj placati zavaovlnici 10 000 eur. Prihranjeno nima toliko. Ali ima kdo kaksen nasvet kje bi lahko dobila posojilo take vsote?
Je zaposlena kot voznic tovornjaka a prijavljena na minimalno.
Jaz bi ji rada pomagala,a nimam toliko.
Najlepsa hvala za vse odgovore.

mene pa zanima ali mi lahko kdo pošlje posojilno pogodbo … rabim za kolega in po pravici povedano se mi jo neda sestaviti 🙂 hvala vam že v naprej

Mene tudi zanima če je kje kdo ki bi moji družini posodil 5000 eur za dobo nekje 5 let…obresti po dogovoru…imamo lastno hiso, a kredit na banki, zato nismo vec kreditno sposobni.denar bi vlozili za obnovo hise.Upam, da se najde kdo ki nam lahko pomaga…lp

Je možna hipoteka?

za RECIMO,

jaz bi tudi potrebovala posojilo v višini 10.000-15.000 eur, imam možnost hipoteke in sicer na mojo polovico hiše. Ali bi bilo to možno?
Vračam po dogovoru,obresti po dogovoru, sem redno zaposlena, ampak za banko nisem kreditno sposobna, ker imam že kredit. Rabim nujno, ker so mi zmanjšali limit, ga moram sedaj poravnat, pa še nekaj zaostankov imam za poplačat.

hvala vam za odgovor.

Niste kreditno sposobni. Potrebujete za obnovo hiše 5.000 €. Pri takem znesku ne moremo govoriti, da je hiša v razsulu in bi vam ta znesek rešil situacijo. Če obnova ni nujno potrebna in vam ne odpada vse od hiše, počakajte, da odplačate vsaj kakšen kredit.

Nekdo predlaga za 5000 € celo hipoteko? In ko vseh kreditov ne bi zmogli naenkrat več plačevati, bi bila izvršba, ostali bi brez doma in kaj potem? Današnje situacije niso rožnate, zato gre za dober premislek, ali je res potrebno nekje še dobiti teh 5000 €.

Za Lory – ker si solastnik, banka ti ne odobri kredita zaradi kreditne nesposobnosti, torej ti ga ne bi odobrila niti na hipoteko. Še ko si kreditno sposoben, v večini primerov pri hipoteki zahtevajo poroka. Tega pa verjetno nimaš. In četudi bi ga imela, bi morala biti najprej ti kreditno sposobna, da ti bi sploh karkoli odobrili in ne le porok. Sama praviš, da ti ne odobrijo, ker si kreditno nesposobna. Poleg tega so ti zmanjšali še limit, katerega ne veš, kako boš pokrila. Limita tudi ne zmanjšajo kar tako, če ni razloga. Poleg tega je pa tvoj del nepremičnine v pravdanju.
Če nisi kreditno sposobna, ti niti zavarovanje s hipoteko ne bodo odobrili kredita na banki. V nasprotnem bi ti morda že sami predlagali. V končni fazi banka živi tudi od obresti in ostalih dajatev. Lahko bi ti predlagali poplačilo starega kredita in bi tako vzela novega, pa ti niso predlagali, ker sedaj nisi kreditno sposobna. Pa ti tudi tega niso predlagali.
Glede na to, da že toliko časa iščeš posojilo in ga ne dobiš, morda razmisli, kako lahko sama kaj spremeniš pri ostalih izdatkih, ki jih imaš mesečno.
Zakaj se pa ne zmeniš npr. na banki za že obstoječi kredit, da podaljšaš dobo kredita in se ti tako obrok zmanjša? To je ena možnost, vendar zaradi tega spet malo več plačaš.
Ne čakaj na čudež.

pozdravljeni!
Nujno bi potreboval posojilo v višini 2000eur za obdobje 18 mesecev. Sem redno zaposlen za nedoločen čas vendar za banke kreditno nesposoben zaradi tega ker že imam stanovanjski kredit. Vračal bi 140eur mesečno kar znese na koncu 2520eur vrnjenega denarja. posojilo nujno potrebujem za poplačilo lizinga za avto ker mi grozi odvzem (zaostali so mi zadnji trije obroki do končnega poplačila) in poplačilo limita na banki. pogodbo overimo pri notarju kot zastavo pa lahko ponudim prenosni računalnik in lcd tv. vsi zainteresirani se lahko javijo na 041306299 hvala.

LP

Bodi realen – sposodil bi si in vračal po 140 EUR, nimaš pa za zadnje tri obroke? Limit lahko podaljšaš ali so ti ga skenslali ter zakaj?
Zmeni se, da boš za avto dajal teh 140, da ti ne odvzamejo premičnosti. Če si pripravljen sodelovati, bodo tudi morda oni še malo “zamižali”.
Kako boš pa notarja plačal?

Če imaš stanovanjski kredit, se ga da reprogramirati, vendar so spet stroški. Če ne zmoreš plačevati kredita, se obrni na banko, kjer imaš kredit. A ti je limit zmanjšala banka ali si se sam odločil za poplačilo limita?
Če imaš na voljo 140 EUR, pač nekaj ukreni in recimo odplačaj lizing. Ne razumem najbolje, da imaš na razpolago 140 EUR, ne moreš pa dati ta znesek za že obstoječe obveznosti. Nihče ni imun na komunikacijo, če želiš sodelovati. Stisni, saj gre le za zadnje tri obroke. Namesto da padeš spet v novi puf.

Je res nujno?

Prosim če mi mogoče gdo lahko pomaga.Potrebovala bi 3000 evrov za dve leti.Obresti po dogovoru. Kontakt [email protected]

Pozdravljeni!
Potreboval bi posojilo v višini 10.000,vraam lahko vsak mesec 1.000 eur,sem redno zaposlen,vendar na banki ne morem dobiti posojila.Obresti lahko dam 3% mesečno.Za garancijo Vam dam BA kartico,kjer lahko vsak mesec vzdignete mojo plačo.Prosim za pomoč.

spoštovani

poprosil bi za posojilo 300€ za dobo meseca dni, vrnem z obrestmi.
Imava nujno zadevo za poravnat (najemnina za mamo in otroke od partnericeki so v tujini, drugače jih bodo vrgli na cesto) plačo pa dobim šele 18tega junija ker sem nanovo zaposlen pri podjetju. Tudi dekle je nanovo zaposlena in čaka na plačo ki bo šele naslednji mesec.
najlepša hvala

[email protected]

Nujno potrebujem 2000 evrov placam z obrestmi do decembra letos moja fonska 070391875 lp

Dogovori se, da boš 18. poravnal zapadli in tekoči obrok.
Bi pa rekla, da so ljudje dosti dalj časa dolžni za najemnine, predno jih ven vržejo.

Pozdravljeni! Rabil bi 1000 eur posojila vrnem v 8 mesecih po 200 eur … Nismo dobili regresa v sluzbi in potrebujem za nakup kmetijskega stroja za očeta ki je brez službe … Sam sem redno zaposlen za nedol čas zato tudi jaz naprošam za denar in ne oče … za garancijo damo gospodarsko poslopje vredno 25. 000 minimalno ali pa moj avtomobil l 2008 (6000E) … KONT: 068 617 262 Hvala

NUJNO BI RABIL 3000EUROV KREDITA,ODPLAČEVAL BI PO 100EUROV MESEČNO
PROSIM DA ME KONTAKTIRATE NA [email protected]
zaposlen sem za nedeločen čas.

Nujno bi rabila500eur..vrnem z obrestimi..

New Report

Close