Posoja denarja

Lep pozdrav nujno potrebujem 1600 € za dobo 4 mesecev obresti 30% so realne nujno sem zaposlen
fonzi88@gmail.com samo resni prosim nujno

Nujno bi rabil posojilo 18000 eur za poplačilo dolgov izvršb da lahko normalno zaživim naprej ker me to duši vrnil bi v 1 letu obresti po dogovoru.Banka odpade vse bi overila pri notarju kot neko garancijo dam parcele in zemljišča katerih sem solastnik in lahko z njimi v celoti razpolagam.
Če mi kdo lahko pomaga iz krize naj me kontaktira na mail:tomaz.bojc@windowslive.com ali telefon:070364926

V 1 tednu bi rabil 2000€. Vrnem v 1 letu in max 10% obresti. Sem zaposlen za nedoločen čas. kontakt: niko.piper@gmail.com in pišite resni
LP

Pozdravljeni.
Nujno bi potrebovala 2500 gotovinskega posojila, vrnem v 24 mesecih. Prosim samo poštene ljudi, sem v takšni finančni situaciji, ki si nimam trenutno od kje sposodit.. Odplačam z obrestmi vred. Prosim za pomoč,pišite resni.
k.nattashaa@gmail.com

Lep pozdrav, sprasujem samo za tiste ki imajo denar in so ga pripravljeni posoditi za rok treh do stiri mesece za zacetek posla. Do ponedeljka je rok placila mi pa potrebujemo 35.000 euro za zagon posla. Stranke nas ze cakajo pogodbe podpisane vendar bankam to ocitno ni dovolj. Moznost tudi garancija s hipoteko. Zainteresirani prosimo da se zglasijo. Pripravljeni smo tudi placati doloceno obrestno mero. V ponedeljek smo primorani placati ali pa nam posel prevzamejo. Prosimo samo za resne posojilodajalce. Kontakt: 040451073
Nujno bi potreboval 2500eur,vrnem v 36 mesecih,zravn dam pa se 250eur nagrade.Vse se bi overilo pri notarju,tako da bi bilo vse uradno…
Lahko me kontaktirate po mail naslovu:andy.steff@gmail.com
ali pa po st.051440591..
Upam,da so se dobri ljudje v Sloveniji ki bi priskocili na pomoc ljudem v stiski..
Hvala vsem…

Pozdravljeni,
Zanima me ali kdo pozna kaksnega konkretnega in postenega privat posojilodajalca…
Potrebujem namrec posojilo v visini 20.000 eur z vracilom v roku 60 mesecev/ 5 let v enkratnem znesku z obrestmi ki naj ne bi presegale letno 4 % na celoten posojeni znesek, s sklenitvijo posojilodajalne pogodbe overjene pri notarju…
Posojilo potrebujem za zagon in otvoritev podjetja v tujini, prosim za konkretne ponudbe in kontakte na mail: nata.cars.slo@gmail.com…
Hvala na informacijah.
lep pozdrav

Pozdravljeni, upam da mi bo lahko tukaj kdo pomagal!
Na banki ne dobim kredita ker mi delodajalec ni redno nakazoval plače…poskušal sem tudi privat pa nič ker ne poznam dosti ljudi…
Sposodil si bi 3.000,00 …Dobil sem možnost da grem delat v tujino direkt za nemško firmo, samo da si moram odpret s.p. Odplačevat bi lahko začel v začetku maja po 500,00 eur in z obrestmi po dogovoru. Res lepo prosim če je kdo ki bi mi lahko pomagal me naj pokliče na 041 203 702 in tudi za vse ostale informacije!
Čas je denar

Prejšnji teden bil pri nas doma akvitizer – prodajalec sesalcev.
Seveda profi nakladač.
Vsi ki razlagate kako boste vrnili, je bolj enostavno 3 sesalce na mesec prodat.
Cena enega je 2600€ vam ostane 500€, 3 x 500 = 1500€.
Po dveh urah razočaran odšel in ni razumel da bom rajši dal 12000€ za streho letos, kakor pa za sesalec ki ga po njegovih besedah res nujno rabim.
Če nebi bilo žene zraven bi dobil ornk pospešek ko bi letel iz hiše z mojo pomočjo.
Sam nikoli nisem imel posojila,.. delam , varčujem … ko imam zapravim.
in tako se stvar ponavlja.
p.s.
Prosim ne se zadolževat, ker to bogati samo posojilodajalce,razen če ne mislite vrnit. Morda nas država sili v to.
vsak Slovenec ima 18.000€ državnega dolga – ( groza enkrat bo treba vrnit )
vsak Norvežan pa 1 milijon državnih evrov in če jih zapravi bo država na nuli.

Lep pozdrav. Mene zanima, če bi kdo vložil 2500 eur v podjetje. Zadeva je ta, da sem vzel gostilno v najem z kasnejšim odkupom. Vzel sem kredit ampak sem ga za ta znesek premalo ker sem nakupoval dosti opreme. Me zanima, če bi kdo bil zainteresiran vrnem nazaj 3000 v dobrih 3 mesecih. Za vse info na gostinstvo.isoski@gmail.com ali pa na 070/407-646

Prebiram prošnje in odgovore. Niti en odgovor ni takšen, ki bi zadovoljil tistega, ki prosi. Samo črnogledo gledanje s puhlii nasveti, kam naj kdo gre in kaj se splača, kaj ne…..beda, ki odraža sočutje povprečnega Slovenclna do tistih, ki so v stiski. 500 evrov. Je to denar? Za nekatere rešitev problemov in verjamem, da jih bo vrnil. Tisti, ki delite nasvete – poglejte malo v sebe in se zamislite, kaj zjutraj viditev ogledalu, ko vstanete.
eno navadno, egoistično, zlonamerno, kvazi pametno povprečno rit. Po možnosti – usrano. Sram naj vas bo vse, ki imate in nočete posoditi, rajši pametujete.in delite “nasvete”.
Grdo ali ne, škodoželjno ali ne – upam, da boste nekega dne vsi “dobronamerneži” v podobni situaciji, kot tisti, ki bi potreboval usranih 500 evrov.
Tudi jaz bi jih nujno potreboval, ampak ne na način solenja pameti in nasvetov kaj in kako. To vse že vem, službo sem izgubil zaradi takšnih nasvetnežev, kot ste tukaj, računi od države prihajajo, za nas, ki smo okradeni s strani oblastnikov se nihče ne briga. Boli njih en spolni organ za nas.
Ampak, ko bo dovolj – takrat bo morda celo joj.