Posoja denarja
Brezposeln po zaslugi vestnega delodajalca, čakajoč na upokojitev, nujno potrebujem 700 evrov. Vrnem v pol leta z obrestmi po dogovoru s tistim, ki je pripravljen posoditi ta znesek. Kontakt na [email protected]
rabil bi 1000 eur posojila za 4 mesece z obrestmi vred sem zaposlen za nedolocen cas kredita ne dobim ker imam ze bremenjen racun… samo resni pisite na [email protected]
Lep pozdrav,
Imam enako prošnjo, kot večina uporabnikov na spletnem forumu.
Potrebovala bi 3000€ oz. 4000€, oz. kakršnkoli znesek.
Zaposlena za nedoločen čas, v lastni nimam nobene nepremičnine.
Glede vrnitve se lahko dogovorimo, vključujena seveda obrestna mera.
Pripravljena na notarski zapis oz. zavarovanje po želji.
POTREBUJEM 5.000EU GOTOVINE.
Na banki ne dobim kredita, starsev ni, prijatelji pa ne morejo, zato se obracam na vas.
PROSIM NEKOGA, KI IMA IN MI JE PRIPRAVLJEN POSODITI. ODPLACUJEM LAHKO PO 100EU NA MESEC. Dobro bi bilo, da se dobimo na kavi in pomenimo glede tega, ze zato da se vidimo. Ce zelite lahko overimo oz. Bi bilo pametno.
PROSIM CE BI SE DALO ZE AVGUSTA.
HVALA
PISITE NA
[email protected]
Zanima me, če mi lahko kdo posodi 1000e. Sem zaposlen, imam pogodbo o zaposlitvi za 6 mesecev. Če je kdo zainteresiran naj javi na:
Pozdravljeni,
sem zaposlen za nedoločen čas in prejemam redne mesečne prihodke v višini 1000€
Zanima me, ali mi je kdo pripravljen posoditi 1300€ za obdobje 6.mescev?
Ponudbe prosim na [email protected]
Sem Polona . Do petka bi rabila 4 tisoč evrov . Prosim pomagajte mi , ker če ne dobim tega denarja bom z bolno hčerko ki ima hudo epilepsijo ostala na cesti .Poravnati moram račune in najemnino. Upam da so še dobri ljudje , da pomagajo mamici samohranilki.Moj mobitel je 051 655 290. Prosim usmilite se mi in mi posodite denar.
Pozdravljeni! Sam sem v zadnjih letih porabil ogromno časa, da sem prišel do zelo dobre poslovne ideje. Kredita v tem trenutku še ne morem dobit. Potreboval bi 10.000eur. Po treh mesecih vrnem polovico, torej 5.000eur. V šestem mesecu vrnem ostalih 5.000eur. Ker pa je vsak začetek težak, bom iz zahvale tistemu povrnil še vsaki mesec 1.000eur-12 mesecev. Torej v 18 mesecih vam povrnem 22.000eur. Če se najde kakšen bogataš, tukaj je kontakt. [email protected]
Hvala, Lep pozdrav!
jaz posodim po 20 evrov,če katera rabi naj se javi na [email protected]
lp
Zdravo,
Neverjetno, ampak RES, v ponudbah zasebnih posojil je preveč prevar. Povsod sem obiskal spletno mesto za objavo posojil med resnimi posamezniki
na svetu in poznal sem čudovito žensko z imenom gospa Angélique, francoske narodnosti
ki ljudem pomaga tako, da jim daje posojila in kdo mi 45.000 €
da moram odplačevati več kot 15 let z zelo nizkimi obrestmi z njegove strani, tj. 2% v celoti
posojila in naslednje jutro sem denar dobil brez protokola.
banka vam noče odobriti posojila, imate sklenjeno pogodbo za nedoločen čas, druga pa se obrne nanj in vas
zadovoljni, a pozor na vas, ki posojila nerad vračate. Tu je njegov e-poštni naslov: [email protected]
Zdravo,
Neverjetno, ampak RES, v ponudbah zasebnih posojil je preveč prevar. Povsod sem obiskal spletno mesto za objavo posojil med resnimi posamezniki
na svetu in poznal sem čudovito žensko z imenom gospa Angélique, francoske narodnosti
ki ljudem pomaga tako, da jim daje posojila in kdo mi 45.000 €
da moram odplačevati več kot 15 let z zelo nizkimi obrestmi z njegove strani, tj. 2% v celoti
posojila in naslednje jutro sem denar dobil brez protokola.
banka vam noče odobriti posojila, imate sklenjeno pogodbo za nedoločen čas, druga pa se obrne nanj in vas
zadovoljni, a pozor na vas, ki posojila nerad vračate. Tu je njegov e-poštni naslov: [email protected]
Zdravo,
našla sem poštenega posojilodajalca. Dal mi je posojilo v manj kot 24 urah.
Najprej sem bila zaskrbljena, saj so bili postopki takšni kot pri goljufih.
A na koncu se je dobro izšlo in prejela sem denar.
Če koga zanima naj pošlje povpraševanje na:
[email protected]
Lep pozdrav,
Potrebujete
financiranje za dvig vašega podjetja, za vaše
posel, nakup avtomobila, nakup motornih koles,
za ustanovitev lastnega podjetja, za vaše potrebe
osebni več dvoma. Osebne dobropise dajemo
od 9000 do 10 000 000 evrov s stopnjo
nominalna obrestna mera 2% ne glede na znesek.
Prosimo, navedite v vlogah za posojilo
točen znesek, ki ga želite in datum vračila.
Za osebna posojila nam pišite.
Hitri odgovor: [email protected]
Krediti in naložbe
Pozdravljeni, jaz sem g. Marjan Tetičkovič, strinjam se, da vam pomagam pri vseh vaših finančnih in investicijskih potrebah v znesku od 5.000 € do 10.000.000 € po stopnji 3 % na mesec v obdobju od 1 do 30 let. kontaktirajte me, če vas zanima. Elektronski naslov: [email protected]
WhatsApp: +38630762694
Viber: +38671391409
Krediti in naložbe
Pozdravljeni, jaz sem g. Marjan Tetičkovič, strinjam se, da vam pomagam pri vseh vaših finančnih in investicijskih potrebah v znesku od 5.000 € do 10.000.000 € po stopnji 3 % na mesec v obdobju od 1 do 30 let. kontaktirajte me, če vas zanima. Elektronski naslov: [email protected]
Krediti in naložbe