Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Posoja denarja

Posoja denarja

Kreditno financiranje
Dobiček 5.000€ in 10.000.000€ resne ponudbe in zelo zanesljive z več varnosti s stopnjo 3% na mesec. Elektronski naslov: josip.kolak38@gmail.com
WhatsApp: +38671391412
Viber: +385917863111

Zasebna in zavarovana posojila
Lahko vam pomagam dobiti posojilo, financiranje ali naložbo. če vas zanima, odgovorite za podrobnosti. Elektronski naslov: tmarjan24@gmail.com
WhatsApp: +38630762694
Viber: +38671391409

Lahko vam pomagam dobiti posojilo, financiranje ali naložbo. če vas zanima, odgovorite za podrobnosti. Elektronski naslov: tmarjan24@gmail.com

Krediti in naložbe
Pozdravljeni, jaz sem g. Marjan Tetičkovič, strinjam se, da vam pomagam pri vseh vaših finančnih in investicijskih potrebah v znesku od 5.000 € do 10.000.000 € po stopnji 3 % na mesec v obdobju od 1 do 30 let. kontaktirajte me, če vas zanima. Elektronski naslov: tmarjan24@gmail.com

Krediti in naložbe
Pozdravljeni, jaz sem g. Marjan Tetičkovič, strinjam se, da vam pomagam pri vseh vaših finančnih in investicijskih potrebah v znesku od 5.000 € do 10.000.000 € po stopnji 3 % na mesec v obdobju od 1 do 30 let. kontaktirajte me, če vas zanima. Elektronski naslov: tmarjan24@gmail.com

Krediti in naložbe
Pozdravljeni, jaz sem g. Marjan Tetičkovič, strinjam se, da vam pomagam pri vseh vaših finančnih in investicijskih potrebah v znesku od 5.000 € do 10.000.000 € po stopnji 3 % na mesec v obdobju od 1 do 30 let. kontaktirajte me, če vas zanima.
Elektronski naslov: tmarjan24@gmail.com

Krediti in naložbe

Potrebujete hitro financiranje za nakup hiše, avtomobila ali financiranje za različne dejavnosti ali projekte!. Pošljite nam e-pošto. Vloga je hitro obdelana in denar se nakaže na vaš bančni račun po 24 urah.

Elektronski naslov: ICC.loan-sercice@protonmail.com

Potrebujete hitro financiranje za nakup hiše, avtomobila ali financiranje za različne dejavnosti ali projekte!. Pošljite nam e-pošto. Vloga je hitro obdelana in denar se nakaže na vaš bančni račun po 24 urah.

Pozdravljeni za vse vaše finančne skrbi, prosimo, kontaktirajte nas, naše posojilo se giblje od 5000€ do 800000€ z obrestno mero 2% odplačljivo v obdobju od 1 do 27 let, odvisno od zahtevanega zneska. prosimo, da nas kontaktirate po e-pošti, če ste zainteresirani. Elektronski naslov: cic17banque@gmail.com

Pozdravljeni za vse vaše finančne skrbi, prosimo, kontaktirajte nas, naše posojilo se giblje od 5000€ do 800000€ z obrestno mero 2% odplačljivo v obdobju od 1 do 27 let, odvisno od zahtevanega zneska. prosimo, da nas kontaktirate po e-pošti, če ste zainteresirani. Elektronski naslov: cic17banque@gmail.com

Pozdravljeni, sem posameznik, ki ponuja mednarodna posojila. S kapitalom, ki bo namenjen kratkoročnemu in dolgoročnemu dajanju posojil med posamezniki v razponu od 10.000 do 50.000.000 evrov vsem resnim ljudem, ki so v resnični stiski, je obrestna mera 2% letno.brezplačno Dajem finančna posojila, nepremičninska posojila, investicijska posojila, avtomobilska posojila, osebna posojila. Svojim strankam sem na voljo v največ 3 dneh po prejemu vaše prijavnice. Elektronski naslov: simonaleskovar17@gmail.com

Pozdravljeni vsi, moje ime je gospa Waiter Morison, živim v UK London Liverpool in sem danes srečna ženska? in rekel sem si, da bom vsakega posojilodajalca, ki lahko reši mojo družino iz naše slabe situacije, napotil k posojilodajalcu vsako osebo, ki išče posojilo. Vse zahvale gredo gospodu Carmodyju Shawnu, dal mi je srečo meni in moji družini, bil sem potrebujem posojilo v višini 300.000,00 EUR, da začnem svoje življenje od začetka, ker sem mati samohranilka z 2 otrokoma, sem spoznala tega poštenega in BOG-boječega posojilodajalca, ki mi je pomagal s posojilom v višini 300.000,00 EUR, on je BOG-boječ človek , če potrebujete posojilo in boste posojilo vrnili, se obrnite nanj preko elektronske pošte cashcorners@gmail.com

Odgovor na objavo uporabnika
kratkolaska, 18.03.2009 ob 15:25

pozdravljeni,

tudi mene bi zanimalo, ali obstaja kakšna rešitev za izposojo 1000 evrov, sama imam že stanovanjski kredit do možne meje in nimam možnosti dobiti nikjer kredita. Oderuških obresti zastavljalnicam ne bi rada plačevala, raje bi vračala mesečno po dogovoru, sem pa redno zaposlena. Če je kakšna varianta, bi prosila, da se mi odgovori ali pa napiše na zasebni mail.
Starši so že starejši, z bratom nisva v najboljših odnosih, ostalih sorodnikov pa nimam.
Hvala in lp,

ZIvjo pisi mi na mail tadej2953@gmail.com

Odgovor na objavo uporabnika
anonimni uporabnik, 14.05.2012 ob 15:45

rabila bi 1000 eurov za poravnavo solnine in odplacilo zadnjega obroka olja izgubila sem namrec sluzbo ali mi lahko kdo pomaga’

OJ pisi na tadej2953@gmail.com

A Se rabis?

Ponujamo široko paleto finančnih storitev, ki vključuje: poslovno načrtovanje, komercialne in razvojne finance, nepremičnine in hipoteke, posojila za konsolidacijo dolgov, poslovna posojila, zasebna posojila, posojila za tovornjake, posojila za refinanciranje stanovanj, posojila za hotele, kmetijsko posojilo z nizko obrestno mero pri 3,5 % na leto za posameznike, podjetja in pravne osebe. Pridobite najboljše za svojo družino in imejte tudi svoj sanjski dom z našo splošno posojilno shemo. (E-pošta podjetja direktorja poslovnega razvoja Investment Group: leefinancier07@financier.com

Po pregledu in preverjanju vašega odgovora/predloga/projekta vas bomo povezali (predstavili) s primernim investitorjem in načrtovali fizični sestanek med vami in investitorjem, da formaliziramo vašo zahtevo. Če vas zanima raziskovanje te priložnosti, je čas obdelave manj kot 3 tedne.

Čakam na vaš odgovor.

E-pošta:  leefinancier07@financier.com

dober dan,

Da, to je priložnost za vas, da dobite posojilo. Z veseljem sporočamo, da naše podjetje  trenutno  ponuja posojila z nizkimi obrestmi  pri 3,5 % posameznikom in podjetnikom, ponujamo od 5.500 $ do 250 milijonov $    strokovnega svetovalca za investicije, borznoposredniško podjetje in podjetje za finančno upravljanje. Zastopamo interese zelo bogatih uglednih zasebnih vlagateljev, ki iščejo zanimive in razburljive naložbene priložnosti za vlaganje svojih sredstev. Trenutno imamo denarni portfelj, ki čaka na ponovno naložbo v kakršne koli varne in zanesljive podvige z dobro donosnostjo naložbe. Financiramo tudi nove (semenske) podvige.

Ponujamo široko paleto finančnih storitev, ki vključuje: poslovno načrtovanje, komercialne in razvojne finance, nepremičnine in hipoteke, posojila za konsolidacijo dolgov, poslovna posojila, zasebna posojila, posojila za tovornjake, posojila za refinanciranje stanovanj, posojila za hotele, kmetijsko posojilo z nizko obrestno mero pri 3,5 % na leto za posameznike, podjetja in pravne osebe. Pridobite najboljše za svojo družino in imejte tudi svoj sanjski dom z našo splošno posojilno shemo. (E-pošta podjetja direktorja poslovnega razvoja Investment Group: leefinancier07@financier.com

Po pregledu in preverjanju vašega odgovora/predloga/projekta vas bomo povezali (predstavili) s primernim investitorjem in načrtovali fizični sestanek med vami in investitorjem, da formaliziramo vašo zahtevo. Če vas zanima raziskovanje te priložnosti, je čas obdelave manj kot 3 tedne.

Čakam na vaš odgovor.

E-pošta:  leefinancier07@financier.com

Pozdravljeni.

Vsi kateri rabite posojilo poklicite tega gospoda  040796906

Zelo korektna oseba, meni osebno je pomagal. Veliko srece in LP

New Report

Close