Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Posojilnica Bank Borovlje – najem kreditov

Posojilnica Bank Borovlje – najem kreditov

Poprečen kreditojemalec žal ni najbolj podkovan v teh zadevah ter hitro spregleda, da mu bodo v primeru neodgovora, obrestno mero povečali.

Prav tako je nesprejemljivo, da banka skuša svoje slabo poslovanje izboljšati na račun laikov. Bi rad videl, če si je kdo iz banke znižal plačo…

Dejstvo je, da take in podobne zgodbe zaslediš predvsem v bankah z avsrijskim lastništvom….[/quote]

to z nepoznavnjem pogodbe je navaden izgovor. Če nekdo ne obvlada zadeve, naj si pa poišče pomoč, recimo odvetnika. Je pa res, da pri nas vsak vse ve o pravu, nogometu in politiki, seveda dokler se ne zaplete.

seveda, ker so bile one pripravljen dati kredit.
zakaj pa ni vzel kredita pri italijanski ali francoskibanki?

Ni bil moj namen, braniti potrošnike v smislu da jim ni treba brati, paziti in podobno, vendar pa način na katerega to počnejo avstrijske banke je resnično nevreden ustanove, ki se kliče banka.

To me malo spominja na primer, ko je durs iznašel način kako priti do dodatnih sredstev. Pošiljali so napačna odločbe o davčnem dolgu za nizke zneske (recimo 10 €ur) na katere si se imel možnost pritožiti, vendar je pritožba stala 15 €ur….

Zato ker si ni mislil, da bodo banka na tak poskušale izkoristiti morebitno slabšo pazljivost.

Če mi daš naslov, ti lahko vsak dan pošljem račun za kakšno storitev in prej ali slej se ti bo zgodilo, da ga boš pozabil zavrniti, pa sva tam….

Pozdravljeni!

Ker vidim, da se spoznate na stvari – me zanima če lahko analizirate naslednje stanje:

– kredit:250.500 CHF
– 240 anuitet
– mesečna obrestna mera ob sklenitvi 1.10.08= 4,363% (sestavljena iz povprečja 3 in 12 mesečnega liborja (okt 08=2,963) in pribitka v višini 1,40%
– višina obrestne mere se prilagodi 1.1., 1.4., 1.7. 1.10 v letu,
– prvi obrok znaša 1566,32 CHF

Z 1.1.09 se spremeni na 1304,52 CHF (LIBOR 0,887%).

Hvala

Tako ugodnega kredita se ne da dobiti več. Najbolj ugodni čas ste še ujeli.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Podobno zadevo je začela pošilljati Sparkasse in sicer iz pribitka 2,00 na 3,75 (+ 3-mesečni EURIBOR): pogodbo imamo že 5,5 letin smo redni plačniki; doba odplačebvanja pa še 9,5 let.
Sklicujejo se na splošne pogoje in na slabo finančno stanje… Piše še, če ne bomo podpisali in poslai aneksa k pogodbi, da bodo pogodbo razveljalavili!

Hvala za komentar!!!!!

Pozdravljeni!Zanima me če je potreben porok pri kreditu,ali je lahko nedržavljan Slovenije z stalnim prebivališčem in stalno zaposlitvijo?Hvala in lep pozdrav

New Report

Close