Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Posojilo denarja iz tujine

Posojilo denarja iz tujine

Rada bi z vami delila svojo pozitivni izkušnjo ☺️
V oglasih sem zasledila mail iz tujine, kateri posojajo denar in se odločila reskirati saj so pri nas ali oderuške obresti ali pa dobiš nespodobno ponudbo 🤦‍♀️
Gospe sem nakazala denar kot sva se dogovorili za overjanje pogodbe, katero sva podpisali in v roku 3 dni sem imela denar na računu, odplačevati pa začnem čez 3 mesece ☺️☺️☺️

lahko prosim še napišeš email ali kakšno spletno stran,da si še ostali lahko pogledajo oz.pogledamo?Hvala☺️

Natasaaa,lahko poveš kaj več?Tudi na drugih objavah te veliko ljudi sprašuje o tem,vendar žal tvojega odg.ni… Ko si potrebovala pomoč si dobila vsaj neke odg.,ko te sprašujejo drugi za pomoč pa nič od tebe😕..

Verjetno si mislil Nuskaaa😬Ja,tu jaz sem to opazila🙁

Nuskaaa,lepo da delis svoj dogodek,ceprav izkusnja,ki jo delis z nami pa le-to ni,saj ne navajas podrobnosti s katerimi bi pomagala drugim.Vsi ostali clani na forumu so se odzvali na tvoj post,ti pa zal na nobenega s katerim bi drugim ponudila “roko” in pomoc….malo v razmislek…Srecno

ne nasedat
zakaj bi morala najprej nekomu nakazat denar, da ti denar posodi?

Jooooj se opravičujem vendar res nisem opazila, da je kdorkoli odgovoril 🤦‍♀️

[email protected]
Evo, to je kontakt gospe s katero sem se jaz dogovorila.

nuskaaa Lahko malo vec poves o tem? Koliko,postopek …..

Nakažeeeeeeš 1000 € in dobiš 5000€ posojiiiiiilaaaaaa, odplačaš 7000!! iiiiiiiiiiiii!!!

Placala sem overjanje, je pa 2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} obrestna mera na leto.

Kaj vas zanima? ☺️

Good novica za vaša posel. Vi meni EUR, jaz vam ideja za bussines. Mogo bolje kot umazana denar iz Russia ali iz Balkan.

Prince of Nigeria

😅 Ja, ti meni najprej nakaži jurja, jest ti pa potem posodim petsto 🤣😂😂😂😅😅😅

Na banko pri nas petje, samo potem jih ne prositi za odloge plačil. Mogoče je avtorica že pred epidemijo vedela za možnost odloga. Ko bo pa nek kredit iz tujine začela odplačevati sedaj, ko na polno dela v času epidemije, čez xy časa. Če sploh, če si je morala v tujini sposoditi.
Sicer pa, iz preteklosti, so se iz tujine po hitrem postopku usedli neplačnikom.

Noben kredit se ne plačuje naprej. In kako se je pogodba obesila pri notarju, je posojilodajalca kar obe podpisala na uč?

Pamet v roke, sploh sedaj. Če imate ljudje že obstoječe kredite in zaradi situacije že izpade, ki se bodo poglobili, se dogovarjajte z bankami, ki so vam dale kredit pred epidemijo. Ne pa najemati še neke kredite iz tujine, kjer nimate nobenih verodostojnih podatkov. Pa še plačevati nekaj v naprej. S čim pa boste plačali v naprej, če bi si radi izposodili?
Avtorica nekaj oglašuje, pol pa sam email napiše.

Kot je oseba rekla – ne nasedajte.

Ja, napisala sem mail.. Kaj naj se napisem drugega? Gospa mi je poslala pogodbo, podpisale sva jo obe. O kaksnem odlogu je debata? Glede zacetka placevanja cez 3mesece? Kolikor sem se pozanimala pri svojem odvetniku vse stima tko kot mora 🤷‍♀️

😅 Ja, ti meni najprej nakaži jurja, jest ti pa potem posodim petsto 🤣😂😂😂😅😅😅

Na banko pri nas petje, samo potem jih ne prositi za odloge plačil. Mogoče je avtorica že pred epidemijo vedela za možnost odloga. Ko bo pa nek kredit iz tujine začela odplačevati sedaj, ko na polno dela v času epidemije, čez xy časa. Če sploh, če si je morala v tujini sposoditi.
Sicer pa, iz preteklosti, so se iz tujine po hitrem postopku usedli neplačnikom.

Noben kredit se ne plačuje naprej. In kako se je pogodba obesila pri notarju, je posojilodajalca kar obe podpisala na uč?

Pamet v roke, sploh sedaj. Če imate ljudje že obstoječe kredite in zaradi situacije že izpade, ki se bodo poglobili, se dogovarjajte z bankami, ki so vam dale kredit pred epidemijo. Ne pa najemati še neke kredite iz tujine, kjer nimate nobenih verodostojnih podatkov. Pa še plačevati nekaj v naprej. S čim pa boste plačali v naprej, če bi si radi izposodili?
Avtorica nekaj oglašuje, pol pa sam email napiše.

Kot je oseba rekla – ne nasedajte.
[/quote]

Avtorica, tole meni deluje kot Gospodinje doo, na sumu imam našo domačo gospodinjo katera ima denar katerega ne sme pokazati in sedaj ko so nesigurni časi bi pač razpršila tveganje.

Ljudje ne nasedajte,to je tipicna prevara.Nuskaa nevem kaj imas od tega,da to reklamiras,ampak zal si naletela na napacnega,ki je prebral tvojo objavo,tako da tvoj ip naslov bo izsleden in prijavljen na odd za spletne goljufije.pa lep dan.

Prav niscesar nimam od tega, ne grem se nobenih goljufij niti nimam namena nikogar zavajati. Zelela sem le podati svojo izkusnjo in nicesar drugega 😕
Lep dan tudi vam

Niskaaa potem pa dokazi da si res dobila posojilo,slikaj izpisek in vsoto ki ti je bila nakazana kot posojilo od te osebe.do takrat pa nehaj s takimi,da te nebo kdo obiskal na domu.pa verjemi nebo ti lusno.lp

Nuskaaaa a si se ustrasila? No pokazi nakazilo,kot ti je predhodnik napisal,drugace se pa strinjam z njim da si zrela za prijavo.vsak ki ima malo pojma o compu bo znal izslediti tvoj IP naslov.pricakuj posledice,ravno tako tvoja suzanne in nemcije( ceprav verjem da si ti ta oseba) lp.

Se cisto strinjam z zgoraj napisanim.zadeva je zrela za prijavo.pa moslim da se je nuskaa le malo zamislila in ustrasila,glede na to da ne odgovarja vec.ampak mislim da je prepozno,da se skrije.

No nuskaa( oz suzana) kje si zdaj? Si ugotovila da to kar pocnes ni hec kajne?ne skrbi,zadeva je ze v pravih rokah.

DOBRODOŠLI: POSOJILO MED RESNIMI IN POŠTENIM POSAMEZNIKOM SPLETNO
Ponudba posojila med posamezniki Hitro posojilo, da se vaše skrbi končajo v manj kot 72 urah. Prepovedani ste v svoji banki in vsi vaši poskusi v drugih in drugih finančnih institucijah doslej niso dali ničesar zaradi slabe kreditne sposobnosti ali drugih brez skrbi me kontaktirajte in v manj kot 72 urah po razumni stopnji 2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} na leto in glede na čas odplačevanja, ki vam ustreza, vam dam posojilo, ki vam bo rešilo življenje. Prosim, kontaktirajte me po e-pošti: [email protected]

Lp a je sigurno tako kot ste napisala za kredit kako pa plačujete obroke ?jasmina

Odgovor na objavo uporabnika
Jasmina670, 03.07.2021 ob 22:21

Lp a je sigurno tako kot ste napisala za kredit kako pa plačujete obroke ?jasmina

Zakaj sprašuješ? Seveda je sigurno. Če pa ji ne verjameš pa verjami tisti nad tabo marii leydi, ona ti bo zihr lahko posodila, pustmo to da niti eura nima da bi ji nekdo v slovenščino njeno klobasanje prevedel in se poslužuje google prevajalnika….zihr za to da lahko vam gospa jasmina posodi. Vse za vas. Brez obresti bo. Vračate kadar lahko. Samo jurja ji prej nakažite da bo overila pogodbo. Samo to vas loči od vašega sanjskega življenja. Sem 100% da vam bo z veseljem dala podatke za nakazilo.Ne zamudit priložnosti! Vaše sanjsko življenje je samo eno nakazilo stran! Pohitite ker je ponudba omejena!

Pozdravljeni vsi skupaj. Tole sem se odločila napisati,ker  na veliko prebiram o razno raznih vlaganjih denarja,da bi ga oplemenitili. Vsak vebinar je brezplačen na koncu pa  ti postavijo pogoj za dobro delo paket za 250 evrov in tudi za veliko več. Jaz sem spoznala tri fante ki so mi iz 2500e v petih letih naredili 15000e. Mogoce se ne zdi veliko. Pa vseeno je. Če bi ta denar imela doma bi se danes imela le 2500e  ali pa se tega ne tako ,da mislim ,da je to  prava stvar. Takim stvarem  jaz verjamem. Tu ni nobenih nakazil na čudne račune in  kaj vem kaj se vse. Na koncu pa ostanes brez vsega. Osebno prides do njih ali oni do tebe. Razlozijo zadevo.  Od prvega dne so mi zagarantirali ,da svojega vlozenega denarja nikakor ne morem izgubiti. Da se vrnem k bistvu. Po petih letih sem dobila  kot mi je bilo receno okrog 15000e.  Ko sem ta denar dobila sem želela se enkrat vse to vložiti a ni šlo. Lahko  vložiš le 2500 evrov so mi rekli ker ne želijo delati z večjim denarjem.  In evo za naslednjih pet let imam  spet nekje denar ki se mi plemeniti.
Če koga zanima je to to. Z njihovim dovoljenjem  pripisujem se  stevilko če bo morda  koga  to zanimalo.  070321244  Pa lep pozdrav .

Odgovor na objavo uporabnika
Nuskaaa, 20.02.2020 ob 17:20

Rada bi z vami delila svojo pozitivni izkušnjo ☺️
V oglasih sem zasledila mail iz tujine, kateri posojajo denar in se odločila reskirati saj so pri nas ali oderuške obresti ali pa dobiš nespodobno ponudbo 🤦‍♀️
Gospe sem nakazala denar kot sva se dogovorili za overjanje pogodbe, katero sva podpisali in v roku 3 dni sem imela denar na računu, odplačevati pa začnem čez 3 mesece ☺️☺️☺️

Žal ti ne verjamem!

New Report

Close