Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute posojilo iščem

posojilo iščem

Pozdrav vsem,

tudi jaz sem se znašla v stiski – finančni. Sem študentka trenutno v tretjem letniku, sicer pa imam diplomo enega študija in sem tudi že bila v rednih delovnih razmerjih. Ob drugem študiju težko konkretno služim, čeprav ja, še eno leto vzdržim, pa bo tudi to za menoj. Kot študentka v banki ne morem dobiti posojila, oziroma bi ga lahko z dvema porokoma, ki pa ju nimam.

Včasih se sliši kakšna zgodba o dobrih ljudeh, ki upajo in zaupajo pomagati, pa sem se odločila da napišem tudi jaz svoje vprašanje. Namreč, če se najde kdo – nekdo, ki bi zaupal in lahko posodil vsodo do 2000 evrov, za nekaj daljše obdobje – recimo 2-2,5 let. S pogodbo se ve, overjeno pri notarju in z razumno obrestno mero. Kradit, kot bi ga jemala pri banki pač, le da bi me kreditiral posameznik, ki si to lahko privošči. V enem letu denarja vrniti ne bom mogla, v dveh, dveh in pol pa že. Imam 7 stopnjo izobrazbe, kar sicer ob brezposelnosti v porastu ne pove veliko, pove pa, da bom s službo imela kar dostojno plačo, pa si bom najbrž mesečno lahko trgala stran kakih par sto evrov.

Denar potrebujem nujno. Najemnine, stroški, neporavnane obveznosti za nazaj – včasih tako pride, da vse ne gre in ta čas je zame zdaj. Zaslužiti naenkrat toliko realno ne morem.

Vem, da je 2000 evrov lahko veliko denarja, v stiski pravo bogastvo. Vem pa tudi, da nekateri imajo tudi več in da si morda kdo lahko privošči nekaj takega, kot mi je prišlo na misel.

V imenu je elektronski naslov, kamor morebitni dobri gospod/gospa lahko piše. Po mailu bom potem napisala kaj več, pa svoje podatke.

In ja, vnaprej se zahvaljujem za dobro voljo.

Lep pozdrav, Nina

pozdrav spet….

updejtam svojo prošnjo, ker je prišlo do spremembe, pa se je prošnja zmanjšala….

nujno bi potrebovala posojilo 500 evrov, z možnostjo poplačila v avgustu …

hvala, nina

Če si boš sposodila privatno, si sposodi v lastni družini, drugje pa beži proč.

Lep pozdrav , Nujno bi potreboval posojilo v vrednosti 700 € . Ker vem da v tej prelepi mali Sloveniji še obstajajo dobri ljudje se obračam na Vas. Vrnem v roku 2 mesecev z obrestmi kar nanese skoraj na 1000€ , torej tisti ki bi mi posodil denar ne bi bil samo tako dober da bi osrečil mene pač pa bi se mu še obrestovalo…..

Zainteresirani pišite na : [email protected]

pa če v lastni družini na žalost nimaš nikogar, na kogar bi se lahko obrnil? Zelo težko je najti osebo, katera bi ti hotela, zaupala in posodila malo večjo vsoto, verjamem, da imajo nekateri mogoče zaradi slabih izkušenj tudi nezaupanje in tako se lahko vrtiš v začaranem krogu. Tudi jaz bi potrebovala kratkoročno posojilo od kakšne srčne osebe, katerega na banki žal ne dobim, sem pa redno zaposlena. Z nepričakovano blokado zaradi tožbe preživninskemu skladu, ker ni plačeval preživnine sem se znašla v situaciji, iz katere ne vidim drugega izhoda. Plačevati je potrebno najemnino, stroške, šolanje, skratka ne gre. Prosila sem povsod za pomoč, kakšnih vplivnejših prijateljev žal nimam in tako počasi obupujem. Na oglase so se javljali sami neprimerni ljudje, kateri so želeli v zameno spolne usluge, nihče pa ne razume ali pa noče razumeti sočloveka v stiski.
Žal, tako imamo.

www.zastavi.me preveri.

www.zastavi.me preveri.[/quo

ALI IMATE ŽE KAKŠNE IZKUŠNJE Z “ZASTAVI.ME” , SO POŠTENI, ALI JE IMET POSLA Z NJIMI?

Hvala za odgovor in vse dobro vam želim. Dona

Pozdravljeni, Mednarodni denarni sklad, Svetovna banka, vam v sodelovanju z vlado ponuja možnost, da nadaljujete družinsko življenje z nepovratnim posojilom za podporo kateri koli družini v težkih razmerah v času finančne podpore COVID-19, kot je donacija 5000 do 50.000 EUR, odvisno od števila ljudi v vaši družini. Če potrebujete to pomoč, se obrnite neposredno po e-pošti na [email protected]. Informacije sem vam želel posredovati, ker potrebujete posojilo. Pomagali ste mi tudi z 12.000 evro

New Report

Close