Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute posojilo, konkurenčne ponudbe – stroški odobritve

posojilo, konkurenčne ponudbe – stroški odobritve

Pozdrav,

na bankah iščem posojilo, hipotekarno. Kreditno sposoben sem, to smo ugotovili. Pri iskanju konkurenčnih ponudb pa sem prišel v zagato, kajti: na bankah mi referenti dajejo informativne ponudbe, ko zelim zagotovilo, da takšni pogoji bodo tudi odobreni, pa moja vloga rabi romati na kreditni odbor.

vse lepo in prav, ampak: ali odobritev posojila na banki pomeni zame že tudi kako zavezo k sklenitvi? pomeni kakšne stroške zame? in v primeru odklonitve sklenitve posojila s to banko?

hvala za delitev vaših dragocenih izkušenj z menoj.

Ali odobrijo ali ne odobrijo to kar ste se zmenili. Kreditni odbor se ne odloča o pogojih ampak predvsem če ste res kreditno sposobni in če je nepremičnina dovolj zavarovana.
Pogojev ne morejo spreminjati.

Pozdravljen,

Hvala za izjemno hiter odziv. Bančni usluzbenec pravi: toliko lahko ponudim, lahko pa še kaj nižje, če bo na višji inštanci šlo čez (govoriva le o pribitku).

Resnično težko primerjam ponudbe med seboj takole…

Dokler niste podpisali kreditne pogodbe niste k ničemur vezani.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

To ni povsod enako-odvisno je od pristojnosti KO, pri nekaterih bankah to lahko

New Report

Close