Posojilo-NUJNO
Pozdravljeni
Ali bi mi kdo lahko posodil 2500 evrov s pogodbo pri notarju – dogovorjenimi obrestmi in načinom vračila po dogovoru za dobo 6 do 8 mesecev!
Sem redno zaposlen ampak nisem lastnik nobene nepremičnine. Denar potrebujem za poplačilo nepredvidenih stroškov.
Morebitni ponudnik posojila mi lahko piše kar na mail
[email protected]
Hvala in lep pozdrav
pozdravljeni
ce je res mozno dobiti posojilo v vrednosti 3000e za dobo destih mesecev na podlagi notarske pogodbe, se toplo priporocam. vrnem 4000e
kontakt: [email protected]
hvala
zal na banki ne dobim, ker ze imam. Zaradi locitve moram zal izplacati lastno hiso kjer mi je na koncu malo zmanjkalo. Par jurckov pa bo konec, ampak se ne morem dogovoriti za kasnejse placilo, ker grozijo z tozbo. Tak da pri 3000-4000 sem pripravljen tudi placati mastne obresti samo da bo konec. LP
Država je izdala osnovna navodila za jamstveno shemo in primer pridobitve kredita za trenutno ali trajno brezposelnost. Banke so izdelale ( vsaj nekatere ) brušure v katere so zapisale pogoje pridobitve in kaj zahtevajo od strank. V teh brošurah je zapisano tudi koliko se določen posameznik lahko zakreditira in kakšno je jamstvo države v teh primerih.
Priporočam vam sprehod in pridobitev informacij na bankah, tako pri uslužbencih kakor tudi s pomočjo brušur.
Lp, bievro.
toplo priporočam, da naredite posojilno pogodbo, ker jaz sem imel enkrat resne težave s tem. Veliko mi je pomagal podjetje na teli internetni strani http://www.ius-optima.com
Se mi zdijo kar sposobni
lp
Pozdravljeni,
nujno potrebujem posojilo v višini 3-5000eur, ki jih vrnem skupaj z obrestmi v roku treh tednov. Čakam na hipotekarni kredit, vendar je moj referent trenutno na dopustu, jaz pa del denarja nujno potrebujem že sedaj. Prosim, kontaktirajte me na [email protected]. Hvala!
Lp
SPŠOTOVANI!
ZAPOSLEN SEM PREKO DRUŽBE MANPOWER D.O.O.,SLOVENSKA ULICA 17,V PODJETJU TUŠ IN IMAM ZAGOTOVLJENO POGODBO ZA DOLOČEN ČAS DO 11.8.2011,POTEM PA SO MI NA PODJETJU ZAGOTOVILI,DA MI ČE BOM ŠE ZAINTERESIRAN ZA POGODBO ZA NEDOLOČEM ČAS IN ČE NE BOM IMEL DRUGIH NAČRTOV PONUDILI POGODBO ZA NEDOLOČEN ČAS.PREKO TE FIRME DELAM ŽE KAR NEKAJ LET IN SEM EDEN IZMED NAJBOLJŠIH DELAVCEV V FIRMI,KAR LAHKO PREVERITE.SEM IZ TRBOVELJ IN SEM SE DOKLER NISEM IMEL PROMETNE NESREČE VOZIL Z AVTOM V SLUŽBO V CELJE,SEDAJ SE TRENUTNO VOZIM Z VLAKOM,KAR MI VZAME 3 KRAT VEČ ČASA KOT JE POTREBNO ZATO NUJNO POTREBUJEM TO POSOJILO,ZA MEHANIKA IN DELE,DA SE LAHKO ZOPET ZAČNEM Z LASTNIM PREVOZOM BREZHIBNO VOZIITI V CELJE V SLUŽBO,KATERO NUJNO POTREBUJEM.HVALA ZA RAZUMEVANJE TER UPAM IN PROSIM NA VAŠO PODPORO HVALA
MOJ GSM JE 030 912 744 E-MAIL : [email protected]
nisem brala te teme me pa zanima ta kredit ker bi nujno rabila 2,749 evrov in ker nisem zaposlena mi nobena banka ne da kredita bi pa vrnila kredit čimprej če se da me za odgovor kontaktirajte na ta mail [email protected] saj je nujno in bi rabila čim prej zadevo uredit tako da če se da čakam vaš odgovor
lep pozdrav
nisem brala te teme me pa zanima ta kredit ker bi nujno rabila 2,749 evrov in ker nisem zaposlena mi nobena banka ne da kredita bi pa vrnila kredit čimprej če se da me za odgovor kontaktirajte na ta mail [email protected] saj je nujno in bi rabila čim prej zadevo uredit tako da če se da čakam vaš odgovor
lep pozdrav[/quote]
Ta znesek ti jaz kar podarim.