POSOJILO PRIVAT POSOJILODAJALCI
Rodil se jd drugi otrok partnerka pa ostala brez zaposlitve. Oče je invalid. Imam še šoloobveznega brata in imamo vseh 6 1000€ mesecnih dohodkov. Nujno potrebujem za poplacilo zdravsrvenih stroskov in nakup rabljenega avtomobila v katetem bo oce lahko sedel. 7000€ vrnem jih 8000 v mesecnih obrokih3-4 letih…vse overimo. 070991174
nujno rabim posojilo v vrednosti 5000 evrov vracam vsaki mesec po dogovoru prosim za samo resne [email protected]
Zdravo lepo prosim nujno rabim 2000 eu,je kje kdo ki mi lahko pomaga-hvala [email protected]
Ko to berem je kar groza, predvsem zaradi otrok. Nihče vam ne bo posodil toliko denarja, ker ga ne morete vrniti. Poiskusite svojo zgodbo razložiti humanitarnim organizacijam (ZPMS, RK, KARITAS…), morda vam lahko kako pomagajo.
nujno bi potrebovala 3000eurov posojila.vrnem v dveh letih.ostalo po [email protected]. hvala
nujno rabim 2000evrov,vrnem do konca decembra 2014,imam s.p.imam redni priliv,pisite mi na [email protected]
Potrebujem 10000 evrov. Imam s.p. z približno 3000 evrov prihodka na mesec, ker pa še nimam odprtega dve leti ne morem dobiti pri banki kredita. Vrnem v enem letu, za obresti se dogovorimo. Pišite na mail naslov [email protected].
nujno rabim za dokončanje projekta 1500 evrov vračilo v enem mesecu z lepo nagrado ,projekt je pri koncu samo za prevoz domov samo resni prosim na moj meil [email protected] .več o projektu po odgovoru na moj meil
Pozdravljeni, potreboval bi posojilo v višini 1000€
(Sem zaposlen in imam reden prihodek 1060€ na mesec.)
Posojilo bi vrnil v dveh mesečnih obrokih po 550€.
Razlog: rad bi se takoj rešil nadležnih položnic, ker nebi rad, da bi prišlo do izterjav + popravilo avta (saj drugače ne moram niti do firme) !
Prosim samo resni, po potrebi pošljem plačilne liste in kopije dokumentov itd… kot dokazila!
kontakt na: [email protected]
Za odgovor se že v naprej zahvaljujem !
se ponuja kdo posojilo denarja? hvala za vse informacije, lp
kontakt: [email protected]
POZDRAV- je kje kdo da mi posodi 150 eu resnično nujno rabim… moj mail [email protected]
Jaz vem samo to, da nikomur več ne posodim denarja, saj še nekomu, ki mi je najbližje (fant) ne zaupam več, saj denarja še nisem dobila vrnjenega. Pa sem naredila res izjemo (zavestno)in tvegala, posodila nekaj tisočakov (brez obresti), sedaj pa se že izmika in zavlačuje. V mojem primeru bi sicer imela največ možnosti, da dobim kaj nazaj glede na vezo ki jo imava, a tudi to vem, da ni nujno da bom dobila.
Ne vem kako si domišljate, da vam bo posodil nek tujec? Moj fant tudi od najbližjih sorodnikov in prijateljev namreč ni dobil ničesar, če ne bi bilo mene (in sem mu potem ko sem mu sicer najprej odklonila pomoč kasneje vseeno posodila še več kot je sprva hotel, saj sem želela ohraniti vezo).
Potreboval bi posojilo v vrednosti 13000 evrov.
Sem redno zaposlen moji prihodki se nanašajo 1000 e mesečno.
Seveda bi se izposoja potrdila pri notarju. Možnost vračila mesečno po dogovoru.
Hvala
[email protected]
smo mlada družina ,kjer je zaposlen samo mož .zaradi moje bolezni -epilepsija na žalost ne morem nikjer dobiti službe čeprav se zaradi bolezni zdravim z tabletami ki jih bom morala jesti do konca življena .do sedaj hvala bogu napada ni bilo nobenega.
smo v najemu že celo moje življenje ,mož dobi minimalno plačo in ko poplača najemnino ne ostae nič za položnice…….imam otroka ki je šoloobvezen ,a na žalost glede naše stiske mu ne morem kupiti nobenih hlač ,majic da o čevljih sploh ne govorim.zato bi res prosila če bi se kje najdla kakšna dobra duša in mi pomagala iz stiske bi bila izredno hvaležna …….potrebuje pa samo 1000 eur