Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute posojilo

posojilo

Spoštovani

Stanje neodplačanega kredita št. 10580/53 je na dan 31.12.2005 še 1.426.603,20 SIT glavnice. Kredit ste najeli v višini 2.100.000,00 SIT, sedaj je stanje še 1.426.603,20 SIT, torej ste odplačali 673.396,80 SIT glavnice, ostalo pa so bile obresti.
Lep pozdrav!

Spoštovani,
bil sem v matični banki z vprašanjem, ali se mi splača vzeti nov kredit in poplačati le tega, ker so zdaj menda bolj ugodne obresti. Odgovorili so mi, naj počakam na euro, ker bo potem vse drugače. Zanima me tudi, koliko sem zdaj že odplačal!?

To je bilo moje vprašanje, a mi odgovarjajo zgolj glede stanja kredita. Kredit odplačujem pet let in pet mesecev…
To pojasnilo prilagam k prejšnjemu vprašanju in je direktno od uprave banke.
LP Lado!

Zdravje je vse

Prosil bi, da mi sporočite še znesek obroka in dobo, ki vam je ostala po kreditni pogodbi.

Lp

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Znesek obroka je 30148.-
Kredit je bil vzet na 10 let, torej je ostalo še štiri leta in osem mesecev.
LP Lado!

Zdravje je vse

Za znesek kredita 1.426.603,20, koliko ste ta moment dolžni banki v primeru poplačila, znese obrok za dobo 56 mesecev, okoli 28.500,00 SIT. Plačate še odobritev in zavarovanje.

V primeru, da zavarujete kredit samo s poroki se splača, če pa plačate še zavarovalno premijo (cca. 50.000 SIT), se pa po mojih izračunih ne splača.

To je izračun za nenamenski kredit, če je namenski je ugodneje.

Lahko pa vzamete kredit na daljšo ali krajšo dobo, na podlagi tega je odvisen obrok. V primeru, da potrebujete denar, lahko vzamete več, kot ste dolžni banki.

Lep pozdrav!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Spoštovani g. Janez Tomc!
Najlepša hvala za pojasnilo! Sem delal sam izračune, ki jih ponuja banka, pa bi plačeval celo več, po nekaterih izračunih. Torej niso krediti nič bolj ugodni!!!
Lep pozdrav!
Lado.
http://www.pisateljstvo.com

Zdravje je vse

New Report

Close