Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Posojilo

Posojilo

Spoštovani,

prosim za pomoč. Sem samostojna podjetnica, vendar sem v zadnjih nekaj letih vlaganj in s pomočjo projekta, kjer mi s strani proizvajalca reklamacija ni bila priznana in sem jo morala samostojno pokriti, hkrati pa zaradi nelojalne konkurence zašla v hude finančne težave. Sedaj moram najti izhod, saj imam potencialno dober posel, delo se širi, ne tako hitro kot bi želela, vendar se. Sedaj bi potrebovala večji znesek kot posojilo za rešitev finančnih težav, v naših bankah pa posluha za to ni. Po mojem imam edino možnost na sivem trgu, vendar ne vem kje. Ali mi lahko pomagate?

Pozdravljeni!

Podatke o sivem trgu vam ne bom dal, ker bi to bila za vas prevec tvegana varianta. Z malo nepazljivosti lahko ostanete brez vsega in z ogromnimi dolgovi.

Na e-mail vam bom poslal kontakt od osebe, ki veliko izkusenj in predvsem vez, ki jih potrebuješ pri teh zadevah in vam morda uredi kako vrsto financiranja na eni izmed bank ali lizing hiš.

Lep dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close