Pospravljanje: Petek
Jutri peremo kopalniške tepihe in zavese (če jih imate).
V stroj z njimi!!!
Tega ne delamo redno, temveč samo vsakih nekaj mesecev.
Ko bodo oprani še tepihi in zavese, vam bo kopalnica še bolj všeč.
– pomivalno korito v kuhinji
– pospraviti “vroče cone” (časopisi, revije, prazne plastenke za vodo, mleko….)
– perilo
Nataša
PS: in malo poročajte o uspehih – seveda povejte, če vam je všeč tak način pospravljanja. Prvi teden je že skoraj minil.
Bathroom Mission: Today you are to wash your bathroom rugs, shower curtains and accessories. This will take longer than 15 minutes and for those of you that are working outside the home you may have to schedule this out over the next few days. In total to take the rugs to the machine and bring them back to the bathroom is less than 15 minutes but the wait time for the washing machine and dryer will take up some time. This is a mission that I only hand out every few months or so.
You will love how great your bathroom looks after doing this!
Kelly
Počasi vas dohajam :-)))) s tole kopalnico. Kolikor mi noge in križ dovolijo.
Se pa malo švercam, ker je bila generalno sčiščena maja, od vrha do tal vse ploščice. In ker tudi jaz nimam tepihov in zaves :-))), jo morda danes ravno zaključim. Sem prav dobre volje, naspana, kar je posledica, da smo zaspali.
A prav razumem – vsak dan dobite navodilo kaj naj naredite v LASTNEM domu?
Resno, punce, a same ne vidite, kaj in kako je potrebno? Nimate toliko lastnih organizacijskih sposobnosti? Za to človek potrebuje navodila? Ne zamerit, ampak to me spominja na tiste ameriške gospodinje, ki za vsako zadevo potrebujejo nasvet……….
Pa brez zamere!
Ej Elena, saj ti ni treba brati tega foruma.
Saj jih je dosti, pa najdi takega, ki se ti bo zdel verjeten.
Hvala bogu, da imamo ljudje različna mnenja in razmišljanja!!!!
Zelo me moti, da ene vskakujejo v pogovor samo toliko, da mal “pošimfajo” razmišljanje drugih.
Ne bodi nestrpna do drugih in pojdi s tega posta dol.
LP
A veš kaj IANNA kolkr je meni znano ti za vikend pospravljalnica ne pomaga kaj dost ker ti ob takem delu ki ga boš imela tud scat ne boš mogla jet tko da o pospravljanju sploh ne razmišljaj. Sicer pa imaš že tko al pa tko sterilno stanovanje da ti štirinajst dni nebo treba tud s prstom mignt. No razen če boš spustila vajeti z malega hudička.
Pa lep vikend ti želim!