Pospravljanje: ponedeljek
Tiste, ki ste bile pridne, ste že naredile večino stvari in vam ostane samo eno: likanje!!!!!!
Za vse ostale – z menoj na čelu :))) pa poleg likanja :((((((((
1. Pospravljanje torbice in otroškega nahrbtnika, kjer ni kar ni!
2. Preverite kaj vse vozite s seboj v avtomobilu – dva puloverja, vetrovko, stekleničke, igrače, kape, trakove za na glavo, morda je pod sedežem ostanek kakšne žemljice ali polivinilasta vrečka … Vse VEN!
(Pri nas je avto v moževi domeni :)))) Kaj pa pri vas?)
3. 27 nepotrebnih stvari bo letelo iz stanovanja direktno v smeti!
Za vse skupaj pa tole:
– družinski 2 minuti
– pomivalno korito v kuhinji
– pospraviti “vroče cone” (časopisi, revije, prazne plastenke za vodo, mleko….)
– perilo
Nataša
Jaz sem tudi imela včasih v torbici take in drugačne papirčke-zdaj pa nič več.
Na napakah se učimo.
Enkrat se mi je strgala zlata verižica in še isti trenutek sem jo zavila v malo večji papirček,misleč,da jo ob priliki oddam v popravilo.Dnevi pa so tekli,v mesto nisem šla,na papirček(vreden zlata)pa sem pozabila.Ob pospravljanju torbice…je romal v smeti-verižico sem dobila za 20.roj.dan
K sreči likam ne, avto pa pospravlja mož, ga je ravno opedenal v četrtek preden je skočil na morje. A to pomeni, da sem brez dela ;-)))))))?
Tisto o likanju pa, če bi do zdaj likala, bi zdaj zagotovo nehala. Isti porabniki elektrike kot lani (stroj in hladilnik in čisto nič drugega) pa poračun elektrike doplačilo 21000 sit. Saj me bo kap? Kakšna ideja kako zadevo preverit kva so nam zaračunal?
No jaz sem mislila, da so podražitve že vštete, če veš kaj mislim, ko se podraži pač malo dvignejo, ker če temu ni tako, naj se pa kar nekam kav…..
Jaz sem imela lani 2000 sit doplačila, letos pa 10x več, skoraj me je kap. Daj prosim bodi tako dobra in poročaj kaj boš uredila. Jaz se še odpravljam. Prosim še to mi povej, do kdaj imam čas reklamirat, če imam rok plačila na položnici 26.10.?
Tudi mene je skoraj kap, ko smo pomladi dobili poračuna 25.000,00 SIT.
Odločili smo se, da bomo plačevali električno energijo po dejanski porabi. Vsak mesec ob datumu zapadlosti računa, sporočimo dejansko stanje števca in v dveh dneh prejmemo nov račun, ki ga potem plačamo.
Če ne drugega, ne bo poračuna, ker je lažje plačati 1.000,00 – 2.000,00 SIT več mesečno, kot ob poračunu 20.000,00 SIT
Nataša