Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pospravljanje: sreda

Pospravljanje: sreda

Še vedno v kopalnici:

Na vrsti je čiščenje pip in tušev.
Vzemite si 5 – 10 minut in spolirajte vse, kar je kromiranega v kopalnici. Vseeno ne pretiravajte. Dovolj bo malo šampona ali česarkoli drugega na krpi. Za zaključek jih pošpricajte s čistilom za steklo in osušite do sijaja.

Malenkost….kajne? :)))

Vendar ne pozabite na:

– družinski 2 minuti
– pomivalno korito v kuhinji
– pospraviti “vroče cone” (časopisi, revije, prazne plastenke za vodo, mleko….)
– perilo

Dear Friends:

Today we are going to shine our tubs or showers! We have talked about shinning our sinks since you started and we want you take 5 or 10 minutes to shine that tub or shower. Do not get obsessed with the tub being perfect. Just scrub the tub with whatever works. there is no perfect tub/shower cleaner or perfect way to do this. Shampoo on a wash cloth will work! Whatever or however you choose, anything is better then nothing, then spritz it with a little windex and dry it with a towel like you shine your sink.

Have fun!

Kelly

Too much, se predajam, že prvi dan!

Ej, NatašaH, koliko FlyLady mejlov dnevno dobiš?

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

kaj je to, flay…majlov?

To je to:

Moram rec, da je kar zanimivo. Ge za to, da se ciscenja in pospravljanja lotis v malih korakih in ne vsega naenkrat, ker se ti sicer ciscenje prevec priskuti :))).

Jaz, če sem pri volji, premečem celo stanovanje, če se mi ne da, se mi pač ne da in vse počaka, ali pa uporabim telepatijo in se stvari same pospravijo…

Ja, mailov je kar nekaj :)) Približno 20 – 25.

Vendar imam nastavljeno, da mi jih meče direktno v “junk”, razen tistih, ki me zanimajo (npr: Kelly). Tako da niti ni hudo.

Nataša

OK. Sam da nisem jaz kaj zatupila. Sem se včeraj “naročila” pa jih imam že ene deset. Ko bom doma jih bom malo predelala. Če pa mi bodo te mejli jemali več časa kot je predvideno za čiščenje… No ja, ne bom prehitro rekla. Mogoče bo pa to dober izgovor… :-)))))

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Cool!

To je metoda zame!
Vse OK, le tisto s perilom mi ni čist jasn, saj jaz zanj porabim veliiiiiko časa in mi ne rata kr tko mimogrede, kot npr. pomivalno korito.
Prosim še za tudi malo potrpljenja z mano in razjasnitev, please!

Hja, perilo!

Pred kakšnim letom, ko sem bila še “FlyBaby” sem prejela eno zelo razmišljujočo pošto.

Tam je pisalo:

Imate veliko dela s perilom? Se vam nabirajo veliki kupi perila za likanje?

Če ste na obe vprašanji odgovorili z DA, potem to pomeni, da imate PREVEČ PERILA.

Zato: POSPRAVITE OMARE – izberite si nekaj kosov oblačil, ki jih kombinirate med seboj in kupi bodo manjši.

:))))

Nataša

Ta je pa dobra in čisto realna; ker raznih “cot” je res preveč v omarah!

Kar se tiče mailov, se da nastaviti več variant
– da jih dobivaš posamezno (npr. 20 na dan),
– da dobiš le enega na dan, v katerem pa je zajetih vseh 20 opomnikov,
– da dobiš le pomembna sporočila moderatorke
– da sploh ne dobivaš mailov.

Jaz imam nastavljeno na enega dnevno in zadeva kar OK deluje.

Aja, nastavi pa se tako, da greš nazaj na yahoo group: , desno zgoraj klikneš na vijoličen “Edit My Membership”, vpišeš svoj ID in PW in prideš na svoj profil. Tam pod Message Delivery nastaviš, kako boš dobivala maile.

Sicer pa – ideja sama je všeč tudi meni, a kljub vsem opozorilom še nisem dovolj striktna, da bi jih res upoštevala. Mogoče mi uspe zdaj skupno z vami.

New Report

Close