Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pospravljanje

pospravljanje

kok mi gre to na jetra:(

Hvala enako !
Lp, Mateja

Ali ima katera kak dober sistem za pospravljanje? Meni se zdi da kar naprej nekaj pospravljam pa nikoli ni pospravljeno!

Neizpeta pesem, ko končaš, začneš zopet od začetka……:(

Meni je všeč sistem, ki ga promovira tale gospa (v angleščini) No, ma tudi malo čudne fore, ampak, sam sistem je pa super (cone pospravljanja, dnevne in tedenske rutine,…) Mene pogosto potegne iz dr**a 😉

Ja, komej pospravim, pa se kej lotm delat, na, pa je skor isto ko prej!

Mene res jezi, kako mi ne uspe imeti pospravljeno stanovanje. Ali nisem mulcev prav vzgojila, ali kaj? V soboto čist zmučena se sesedem zvečer na kavč, joj, pogledam okrog sebe-spet enako kot prej. Ampak nekatere ženske pa znajo. Občudujem jih.

Vraga znajo! Zato so pa živčne razvaline, tko one k tut njihovi otroc. Da o descih ne bi govorila. Kdo pa rad posluša eno tečno babo, k skos s cunjo leta po bajti?!? A?
Jaz začnem ponavadi v sobotah že navsezgodaj tulit: Alo, vstat, gremo kidat! S skupnimi močmi imamo v dveh urcah spucano tolk, da lahko tut tašča pride na obisk.:-)))

Moja nekdanja sodelavka je imela čisto enostavno filozofijo. Vsaka stvar naj ima svoje stalno mesto. Isto časa in energije ti vzame, če to stvar po uporabi vrneš na stalno mesto ali odložiš kam drugam. Torej jo vrneš na njeno mesto. In imaš pospravljeno. Stvari, ki nimajo svojega stalnega mesta, se pa potikajo zdaj tu, zdaj tam, in delajo nered.

Moj problem je samo v tem, da je ogromno stvari v skupni rabi in imamo vsak svoje mnenje, kje naj bi se nahajale…

🙂

Jaz pa full rada pospravljam. Sej vem da sem čudna ampak to rada delam, sovražim pa kuhati.

Vsak naj za sabo pospravlja pa bo gospodinja 80% razbremenjena.

ženske sužnje pospravljanja-se da to odpravit? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close