Posran narod in EVTANAZIJA
darwindarko, 10.06.2024 ob 23:00
Anonimno 3237, 10.06.2024 ob 22:40
Grenivka422, 10.06.2024 ob 22:13
Anonimno 3237, 10.06.2024 ob 21:55
Sej ne meša drekca. Pove to, kar si mislimo drugi in je naša resnica. Meni tudi ni panike a veš. Gre bolj za to, da se eni tu gor obnašajo kot mesije. Znanje pa vlečejo iz zraka, medtem ko cele dneve zapohani ležijo v pojstli, pa tega niti ne skrivajo. Menda ima vsak lahko svoje osebno mnenje, brez da se ga žali z debilom ane. Ali si mnenja, da se je treba pokoravati velikemu vodji? Ker nekako tako si predstavljam razmišljanje tistih, ki ljudi zmerjajo z ovcami, sami pa se gredo neke pastirje. Heh. Dvojna merila. Če se nisi sposoben postavit v čevlje nekoga drugega, pomeni da nimaš nobene samorefleksije. Zate tega seveda ne morem reči, si napisala, da jo imaš. Nisi se pa sposobna tako nesramno obnašat kot eni se, pa jih vseeno častiš, kar pomeni, da je tvoja osebnost zgrajena iz mnenj drugih. Nekaj ne gre skupaj. Po eni strani si za kulturno izmenjavo mnenj, po drugi pa podpihuješ bullyje.
Spet tvoja množina. Kdo ste to VI? Malo poglej, koliko jih uporablja forum ta trenutek in kdo kaj piše 😛
Pač slediš Darwinu to mi je jasno in tudi vem, da so njegove vsebine top, kako pa on napiše tekst, je pa na njemu in ne na meni. Ok? Jaz pa nisem nikogar žalila na forumu od uporabnikov, mene pa se stalno sledi in zmerja, pa tudi vem zakaj 😛. Da nekdo napiše svoje mnenje mene res ne moti. Če gre za dokaj kulturni dialog, lahko pišem do 3 zjutraj. Kje pa tudi piše da se moramo vsi strinjat ? Nemogoče.
Resnica je pa vedno samo ena. Za vse.
No no. Malo preberi za sabo. Ti se tudi imenuješ pod množino, saj si napisala “nas to res ne zanima”. Kdo ste to nas? Vi ste vi, mi pa mi. Ne sledim Darwinu. Sledim vsem temam po forumu. Povsod kjer odgovarja kak anonimno, sem lahko jaz, lahko pa nisem. Ja, Darwin piše, da se moramo vsi z njim strinjat. Zato pa nam “odpira oči”. Če si kdo dovoli napisat svoje mnenje, ga gre direktno zmerjat. To kar je tebi top, ne pomeni, da je vsem top, se pravi, da če se strinjaš, da te ne moti, da nekdo napiše svoje mnenje, te potem ne more motiti, če je moje mnenje, da so določeni teksti čista provokacija v iskanju pozornosti. Jaz lahko rečem, da vem, da nekdo piše provokacije iz čistega dolgčasa. Če se ti zdi, da te žalim, mi napiši kje, pa popravim svoje obnašanje, saj eni znamo biti kulturni in razumemo kaj pomeni konstruktivni dialog. Ko ima pa nekdo monolog, pa to pač ni dialog, še manj pa konstruktiven. Mene v bistvu njegove teme niti ne zanimajo, mi je pa žaljivo to pokroviteljsko/zbujanje krivde obnašanje. Tako kot ti rečeš, da veš, da so njegove teme top, lahko jaz rečem, da vem, da manipulira. In ker je to moje mnenje, pa ker dopuščaš tuje mnenje in jaz dopuščam tvoje mnenje, lahko rečeva, da je med nama lahko dialog.
Recimo, praviš, da je resnica samo ena za vse. Tu se ne morem strinjat. Jaz lahko nekaj vem, pa ti ne veš in obratno. Torej je moja resnica je lahko drugačna kot tvoja. Razen, če želiš govoriti o pravici? Če bi bila resnica ista za vse, ne bi potrebovali odvetnikov in sodišč. Torej za primer, jaz vidim, da mi sosed krade jabolka in to je moja resnica. Ta sosed bo vsem trdil, da ni res in da lažem. Ampak njegova resnica je, da lažem in imam nekaj proti njemu. Ti kot nevtralna to poslušaš in se postaviš na eno stran ali pa ne. Kaj je res, ne moreš vedet. Torej, kako lahko trdiš, da je resnica enaka za vse? V tem primeru pač ne moreš trdit, da se ne moremo vsi strinjat. Ali še vedno trdiš, da je resnica enaka za vse?
Kaj mi ne slediš? Danes si že v drugi temi bevskalo, pa že včeraj. Ti poiščem katera cifra si bila včeraj zafrustriranka? PROZORNA SI EJ
Danes v temi :
To si ti:
Anonimno 2559
Včeraj pa:
si bila :
Anonimno 4557
v tej temi:
( https://forum.over.net/forum/tema/vsi-ki-niste-sli-na-volitve-tole-je-za-vas-25194660/page/3/ )
Anonimno 2559
———————-
Tako, da jedi svoja govna bluzatorka zmešana.
Da se poklapa kdo piše in da ti vse to pišeš in vsak dan obsedena kot drek z menoj ti ni uspelo skriti ne glede na menjavo svoje anonimne zblojene cifre.
SMILIŠ SE MI
Ne skrivam, samo ne da se mi pisat nickov. Me veseli, da se zna prepoznat moj stil, kar pomeni, da imam osebnost in je avtentična. Osebam, ki iščejo pozornost in ego futer, gremo seveda taki v nos. Ma ne sledim ti. Upam, da čim več ljudi pošteka, da se ti gre samo za pozornost, v hipu ko pa od njih nimaš več koristi, bi jih pa utopil v žlici vode. Si pač kar si. Otrok v odraslem človeku, nezrela oseba, nezmožen kulturnega dialoga. Grenivka je kulturna oseba. Počasi me začneš dolgočasit s svojo predvidljivostjo. Poglej malo v sebe, kaj te tako zbode. Jaz imam samorefleksijo in vem, da me zbode tvoje pokroviteljstvo, zbujanje krivde in igranje žrtve, za katerega te nihče ni prosil. Ko ne boš več opazil mojih komentarjev, pomeni, da me tvoje blebetanje ne gane več in si mi, da si sposodim tvoje besede, pičkin dim. Dobesedno. Do takrat pa še uživaj v kortizolu in dopaminu, ki ga doživljaš ob mojem pisanju. Trenutno sem v omami visoke doze dopamina. Mmmm. Super, ne rabim it po čokolado.
Grenivka422, 10.06.2024 ob 23:21
Skratka napredek, od plesni do škrbine. Jaz jo menda tudi imam bolj zadaj 😃 evtanazija je resna zadeva in norčevanje iz resnih tem lahko mnoge drago stane, tragedije. Očitno sploh marsikomu ni jasno, kaj so včeraj oboroževali. Jaz nisem.
Ne razumem??? Kaj so včeraj oboroževali?
Anonimnež, 10.06.2024 ob 23:24
Ne skrivam, samo ne da se mi pisat nickov. Me veseli, da se zna prepoznat moj stil, kar pomeni, da imam osebnost in je avtentična. Osebam, ki iščejo pozornost in ego futer, gremo seveda taki v nos. Ma ne sledim ti. Upam, da čim več ljudi pošteka, da se ti gre samo za pozornost, v hipu ko pa od njih nimaš več koristi, bi jih pa utopil v žlici vode. Si pač kar si. Otrok v odraslem človeku, nezrela oseba, nezmožen kulturnega dialoga. Grenivka je kulturna oseba. Počasi me začneš dolgočasit s svojo predvidljivostjo. Poglej malo v sebe, kaj te tako zbode. Jaz imam samorefleksijo in vem, da me zbode tvoje pokroviteljstvo, zbujanje krivde in igranje žrtve, za katerega te nihče ni prosil. Ko ne boš več opazil mojih komentarjev, pomeni, da me tvoje blebetanje ne gane več in si mi, da si sposodim tvoje besede, pičkin dim. Dobesedno. Do takrat pa še uživaj v kortizolu in dopaminu, ki ga doživljaš ob mojem pisanju. Trenutno sem v omami visoke doze dopamina. Mmmm. Super, ne rabim it po čokolado.
Pa kaj imaš ti s tem dopaminom. Se dopingiraš a kva? Te tako razganja od energije da meni slediš in mi serješ v vsaki temi in bolj kot serješ bolj trdiš da ne?
Udarja ti v možgane tvoj doping mal preveč. Bejš vn laufat ne pa se tukaj brukat.
Če pa hočeš, da te javno zabijem za zmerej na zelo intelektualen način, da te bo sram do smrti pa napiši svoje osebne podatke, da te lahko poznamo po faci imenu in priimku, saj te bo edino to streznilo, da ne bluziš več v nedogled. Odpri si temo in bruhaj svoje bedarije, če misliš, d asi tako brihtna, d aimaš kaj za povedat.
Če bi vsi počeli, kot ti da si vzamemo nekoga za tarčo in kar nekaj na pamet nabijamo o njem bi bili vsi fuknjeni kot si ti. PAČ NISMO ti si.
darwindarko, 10.06.2024 ob 23:32
In zdej bo kokoš zboljena porabila 10-20 minut, da nabije svojih 1000-2000 besed kako je ona čist tko ok. Ja sj ti verjamemo ne MATREJ SE
Ni nobenega v Srednjih Bitnjah, da bi te potegnil z lopato čez hrbet? Ali se ves čas skrivaš v posrani podstrešni luknji?
Grenivka422, 10.06.2024 ob 20:37
Najbolj strupeno žaljivi na tem forumu so cepljeni, zafrustrirani, zagrenjeni, razočarani. Ne spada v temo ampak vidim da me nekdo danes sledi in sem za nekoga butara in še nekaj. En in isti besednjak znova in znova. Viharc ali Mogoče dežurni v uredništvu. Kakorkoli.
Očitno nekoga zelooo fajn zaboli resnica. Jaz se res ne sekiram za to. Je pa fino dobiti odziv, je neke vrste potrditev, da tisti ki opozarjajo na nekaj, imajo prav oziroma so blizu resnici.
Je pa treba priznati: pametnih že zdavnaj ni več na tem forumu in bog jih požegnej.
Evtanazija pa je stvar cele države, vseh nas in ne samo egoističnih posameznikov, ki jim je vseeno kako bodo živeli in umrli.
Lep večer …
evtanazija ostalih sigurno ni v rokah tako zabitih ljudi kot si ti, je to težko sprejeti? je pa v tvojih rokah odnos do lastne evtanazije, tako kot tudi ni v mojih rokah karkoli se ti odločaš za sebe, dokler se na začneš vtikat v druge. kako težko je to razumet v tvojih zabiti buči? in to povezat s tem, kaj pomeni svoboda posameznika, kdaj so komu kršene pravice? hinavci se sklicujete na navidezno bitje, da kontrolirate druge, obenem pa najbolj jokate o svobodi, ki vam je kršena ko kaj ni po vaše? Kako je možno biti tako zabit in imet pomanjkanje samozavedanja?
darwindarko, 10.06.2024 ob 23:35
Ni nobenega v Posavju , da te prime za vrat in te ne spusti več dokler ne izdahneš?
Ti posodim lopato? Prideš?
Posrani šizo, kaj boš revše ubogo, zavoženo, bolno? Skrito noriš v smrdljivi posrani luknji. Šizofreniki v času epizod norenja počnete stvari, ki jih zdrav človek nikoli ne bi. Največkrat so celo stene pri šizofreniku namazane z drekom, zato ga tudi stalno omenjaš. Spizdi nesnaga smrdljiva.
pesnik jože, 10.06.2024 ob 23:41
Če ne bi bili tako zabiti kot darwin, grenivka, kjer odpove vsak intelekt, logika, razum vas tudi ne bi žalili, tako pa iz vas vrejo samo čustva, hinavščina, srednjeveško malomeščanstvo. Vaš čas je mimo, ste samo še vaški posebneži.
Pravkar si dodal svojo zabitost debil
darwindarko, 10.06.2024 ob 23:28
Pa kaj imaš ti s tem dopaminom. Se dopingiraš a kva? Te tako razganja od energije da meni slediš in mi serješ v vsaki temi in bolj kot serješ bolj trdiš da ne?
Udarja ti v možgane tvoj doping mal preveč. Bejš vn laufat ne pa se tukaj brukat.
Če pa hočeš, da te javno zabijem za zmerej na zelo intelektualen način, da te bo sram do smrti pa napiši svoje osebne podatke, da te lahko poznamo po faci imenu in priimku, saj te bo edino to streznilo, da ne bluziš več v nedogled. Odpri si temo in bruhaj svoje bedarije, če misliš, d asi tako brihtna, d aimaš kaj za povedat.
Če bi vsi počeli, kot ti da si vzamemo nekoga za tarčo in kar nekaj na pamet nabijamo o njem bi bili vsi fuknjeni kot si ti. PAČ NISMO ti si.
Ne da se mi spet selit. Ne dam imena zato, da bi me kdo javno zabil, dvomim da bi se res to zgodilo, bi bilo prej obratno, ker bi vsi na koncu poštekali, kaj se dogaja, ampak si ne želim nakopat še enega zalezovalca, pa prijave na policijo zaradi nadlegovanja v lastni bajti pa to. Neki mi ven meče forum. Namesto odgovora par risank, mal je naspamal linkov… :S Zdaj gledam na te risanke čisto drugače.
Anonimnež, 10.06.2024 ob 23:53
Ne da se mi spet selit. Ne dam imena zato, da bi me kdo javno zabil, dvomim da bi se res to zgodilo, bi bilo prej obratno, ker bi vsi na koncu poštekali, kaj se dogaja, ampak si ne želim nakopat še enega zalezovalca, pa prijave na policijo zaradi nadlegovanja v lastni bajti pa to. Neki mi ven meče forum. Namesto odgovora par risank, mal je naspamal linkov… :S Zdaj gledam na te risanke čisto drugače.
Sm ti reku da se mi smiliš. Kaj te žuli, da se vsak dan vame vtikaš ti veš.
To, da se ti vtikaš vame ali v mojih temah takoj bruhaš proti meni je V TEBI.
Tako, da zalezovalec si ti in ti si tista, tisti, ki ima neke psiho probleme. Tvoji problemi so tvoji.
Nazivaš me z bully, kar je več, kot očitno, da me ne poznaš na osebni ravni v realnosti, da take trosiš.
Kar pa se tiče mojega javnega angažiranja prek foruma pa nastopam proti javnosti, kot ona proti meni v realnosti in preko spleta. Se pravi mešanica obojega.
Napadanja, ki jih imam od vas kažejo, da ste bolani. Tudi ta tema to kaže.
Sam zapišem splošno vi napadete osebno. To ste bolani. RES STE BOLANI