Posran narod in EVTANAZIJA
Tako je772, 10.06.2024 ob 23:56
Grenivka422, 10.06.2024 ob 23:21
Skratka napredek, od plesni do škrbine. Jaz jo menda tudi imam bolj zadaj 😃 evtanazija je resna zadeva in norčevanje iz resnih tem lahko mnoge drago stane, tragedije. Očitno sploh marsikomu ni jasno, kaj so včeraj oboroževali. Jaz nisem.
Nekomu, ki je razsoden in dobronameren, kot sta na tem forumu npr Olivia in Rok, kaj takega ne bi napisala.
Darmund pa zmerja vse po vrsti, ki ne razumemo in kimamo njegovim norim blodnjam.
Ja prov “usmiljenja si vredno” TROL. A sploh lahko spiš, ko tebe jaz in ne ti mene zasleeduješ po temah?
Ste sploh v stanju svojo temo odpret? Znate?
Glej: Zgoraj desno imaš ODPRI TEMO. Pritisneš, napišeš svoj zmazek, potrdiš in VOLALLA odprta je nova tvoja tema.
Tako je začel temo, 11.06.2024 ob 00:18
…da so ljudje posrani še preden so posrani.
Ker so ljudje posrani še preden so posrani se obnašajo, kot bi bili posrani.
Posranost ljudi, pa čeprav niso posrani kaže na strahopetnost naroda….
In to naj bi bil duševno zdrav človek in normalno umsko razvit in vsega drugi krivi, kot nas sam prepričuje?
prezeleno si ti za metafore razbrat
še,če ti direkt napišem nisi sposobno umsko urazumit karkoli, da bi doumelo kaj si prebralo
bozomon, 11.06.2024 ob 01:01
Ne. Ravno kontra. Laž ima alternativo… resnica je nima…
Laz si lahko oblikujes tako da ti je mila… ti jo je milo slisat…
Resnice ne.
Ne bo držalo no.
Resnica je racionalna , zato jo je lahko orazumiti, saj potrjuje dejstva. Dejstva se klapajo, so skladna , povezljiva v nekaj, kar je racionalno v vseh pogledih.
Za laž pa velja, da ima kratke noge. Kar pomeni, da bolj se bo poskušalo laž racionalizirati v smisel in bolj se jo vzame pod drobnogled prej se odkrije,da se gre za laž in ne resnico. Kajti pokaže se, da nima dejstev ampak je njen temelj, so temelji, strukture nevzdržni, nevzdržljivi. Resnica drži. Laž ne.