Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek posredništvo Finmart

posredništvo Finmart

Predkratkim je prišel k nam agent omanjene posredovalnice za varčevanje in ker je bil zelo o0seben,spraševal zelo osebne stvari,ki nimajo veze z njegovim poslom,sem zelo nezaupljiva.Zdel se mi je nakako…. ma kaj pa vem zelo čuden vtis je dajal.
Zato vas sprašujem ali je imel kdo izkušnje z njimi s to firmo al karkoli,nekaj da si “pridobim” zaupanje.

Ta firma je lopovska, kolikor jaz vem.

Dobro se pozanimaj, kaj vlagajo, kam vlagajo, pa za povrh ga vprašaj, koliko on vlaga v tisto kar ponuja tebi oz. naj ti z dokumenti dokaže, če je že tako oseben, pa naj bo obojestransko oseben.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

A je to ta zadeva, kjer tvoj denar vlagajo na azijski trg in v plemenite kovine? Ker se namreč dve gospe zelo trudita, da bi prišli k nam domov predstavit ponudbo. BTW, svakinjo so že “našponali”.

Meni so izračunali življenjsko naložbeno zavarovanje pri Triglavu. Ker prijateljica dela pri Triglavu, sem jo prosila, naj malo pogleda ponudbo oz. izračun. Ko mi je povedala, da je izračun zelo “optimističen” in se spraševala, kje so dobili te zneske, sem jih seveda skenslala.
Pa zelo “prefinjeni” so s temi kao zastonj igračkami.

To je firma, ki ji nikakor ne gre za zaupati, sumljiva posla, sumljivi ljudje.

In potem ti bo veleumno povedal, da če boš vse zapravila, ne boš nič imela!

In ti boš padla dol, ter vsem razlagala kakšni carji so!

http://med.over.net/forum5/read.php?151,4327640,4328494#msg-4328494

Da mi slučajno kdo ne pride na vrata prodajat tople vode!

Jaz ze dalj casa sodelujem z njimi in sem zadovljna. Imam “sorodnika”, ki dela pri njih in sem svoje finance prepustila njemu, svoje znanje o financah pa nabiram pri njem.

Mal ze pretiravate s tem Finmartom, na vsaki strani se pojavlja ze po dvakrat.
To je pac agencija, ki dela za druge in trzi produkte zavarovalnic. Ponujajo delo in dobro placo, podjetje funkcionira malo drugace kot smo navajeni in to je to. Ce sklenes zavarovanje preko Triglava ali preko Finmarta je ena in ista figa, le da bos na osnovi tega zavarovanja sklenjenega preko Finmarta lahko koristila se kako njihovo ugodnost (in Triglavovo seveda), ce pa sklenes direkt na Triglavu, Finmartovih ugodnosti ne dobis.

Vse tiste, ki pa vpijete, da je to nateg in podobno, imate morda lastne izkusnje?

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

in mene zanima……kar nekaj se sodi ,kao ,so slisale…halooooo!nobena pa nima svoje izkusnje!

Tudi pri nas se je oglasil prejšnji teden ende njihovih. Jaz delam v eni od naših bank. Sem mu to povedala in je rekel, da ima tudi on naložen denar v enem od naših varčevanj.
Halo, kaj pa pol tržiš vaše naložbe in imaš denar pri nas.

Madona ste ene …, da ne rečem kaj !

DAKA: ti , ki delaš na banki bi pa lahko vedela , da je smiselno imeti denar naložen na večih koncih ,razpršen, kajne? Ali pa si na banki samo čistilka ?

purevision :Kaj pomeni lopovska firma? Ti njim ne nakažeš niti centa ? Vse gre preko zavarovalnic. Ali avtomobila tudi ne zavaruješ, ker so itak vsi lopovi? Obup!!!!

Pa da vas ne omenjam vseh: žal je v naši preljubi Sloveniji tako, da vsaki firmi, ki ji gre dobro ali človek , ki ima nekaj pod palcem , je sumljiv , je mafija, kradejo, nategujejo,…mogoče je pa tako da gledajo nase in se požvižgajo na mnenja takih primitivcev kot ste nekateri.

Ta firma dela za naše znane zavarovalnice. Pridejo k vam domov ti razložijo in če ste skeptični rečete hvala lepa in nasvidenje, ne pa da tukaj sprašujete nevedne forumašice za mnenje. Pojdi na kakšno spletno stran o financah, preberi kakšen članek o Finmartu ,… spremljaj malo tv in našo politiko in boš opazil/a kaj te čaka v starosti od tvojih preljubih prispevkov. Žepnina , da boš imela za mesečno vozovnico (upokojensko)in 2 bureka na tržnici.

Saj te nihče v nič ne sili, če ne želiš odgovarjati na osebna vprašanja , pač svetovalcu rečeš , da je to tvoja osebna stvar. Ali mu boš raje vse zblebetala potem pa jokala kaj te je spraševal in po možnosti še rekla, da te je prisilil.

Odloči se za kakšno drugo firmo, če ti bo lažje, mogoče Kurator . Se mi zdi da se ukvarjajo z isto stvarjo, pa niso tako sumljivi, ker še niso dovolj zaslužili.

Groza!!!

Finmart dela tudi za nekaj bank med drugim. Nima lastnih produktov!

In ti ce res delas pri banki, bi lahko vedela, da je denar potrebno razprsit.

Meni je pa ravno to dobro, ker se malo bolj osebno pogovorimo in potem mi svetuje res meni primerno in res tisto kar me zanima.
Denar je zelo osebna stvar.

Ja tebi registrirana je mogoče to ok, nekaterim pa ni. Meni ni ravno, da bom nekemu neznancu govorila svoje osebne stvari. Tudi jaz delam z ljudmi in se v njihovo zasebnost ne vtikam , dokler sami ne začnejo pogovora v tej smeri . Spoštujem njihovo zasebnost.

Meni tak agent lahko predstavi svoj produkt, ne more mi pa svetovati oziroma pametovati kaj bom jaz z svojim denarjem .

Pa da ne bo pomote imam kar nekaj polic narejenih z agentom tega podjetja in še en malček od drugih zavarovalnic. Mi je bil njihov tržni produkt lepo predstavljen, brez vprašanj o moji zasebnosti, kar sem želela sem sama povedala.

No saj tudi ko greš kupiti kruh , te prodajalka ne vpraša koliko plače imaš , da bi vedela kateri kruh in po kateri ceni naj ti proda.

Si pa zelo na tekočem kar se njih tiče, a ti delaš tam ?

Ne, imam “sorodnika”, ki dela tam.

Kar zadeva zasebnost, je pa meni tezje se odpirat nekomu, ki ga pravzaprav poznas, ampak nista blizu. Se lazje neznancu. Pa ne mislim tu nekih globokih osebnih stvari, bolj na fiancne cilje in zelje.

“No saj tudi ko greš kupiti kruh , te prodajalka ne vpraša koliko plače imaš , da bi vedela kateri kruh in po kateri ceni naj ti proda.”

Ves, kupit kruh ali pa denar nalozit je pa kar mal razlike. Vsaj polovica Slovencev je nepismenih kar zadeva finance, druga polovica pa polpismenih. Taki potrebujejo nekoga da jih vodi.

Moj brat dela v tej firmi in firma je čisto OK.
Seveda pa je podjetje stalno v zobeh vsem konkurentom,
saj je vodilno podjetje na tem zavarovalnem področju.

O osebnih podatkih pa le toliko… vsak ima svojo mejo.
Eden ne želi povedati niti št. čevljev, drugi pa po
elektronskem medijo pošiljajo številke TRRja.

In še…v vednost…
Po netu potuje veliko škodljivih INFO o vseh mogočih
podjetjih, ki so dobra in ki dosegajo dobre rezulate…
To so v 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dopisi konkurentov, ki namesto dobrih rezultatov
v svojem podjetju raje blatijo konkurente.
Osebno sem sicer zdravnik, a tako kot lahko vsakogar
pohvališ še lažje oblatiš.
No v teh “napetih” časih vsi raje škodujemo kakor
pomagamo ali blatimo.
Toliko.

Pod pretvezo da gre za pregled police pridejo na dom in ponujajo novo zavarovanje .

New Report

Close