pošta
Pozdravljeni!
Prosim za vašo pomoč glede elektronske pošte.Težava je v tem da imam 38 sporočil, vendar jih ne dobim ker se zveza s strežnikom prekine.Ker se na stvari ne spoznam kaj dosti,tudi ne vem kaj pomeni ta napaka na vtičnici,ki jo vsakič omenja v “obvestilu”.Hvala in še kdaj nasvidenje!
SREČNO!
Lahko bi napisal originalno besedilo o napaki.
A imaš nameščen kakšen požarni zid? A je modem pravilno nameščen? Kateri program sploh uporabljaš za pošto?
reni: kje pa mas sploh email? Ce ga mas na arnesu jih lahko preberes s telnetom.
LP Darko
Pozdrav!
Žal se takoj vidi koliko obvladam računalnik, mar ne!
Napiše sledeče:
Strežnik je nepričakovano prekinil povezavo.Vzrok so lahko težave s strežnikom,omrežjem ali dolgo obdobje neaktivnosti.
Uporabljam Outlook Express.Modem je menda dobro nameščen.
Zanima me, kaj lahko storim,če je vzrok dolgo obdobje neaktivnosti.Naj omenim še to, da mi tudi med srfanjem veliko prekinja zvezo.
HVALA ,ČAO!
Povej pri kateremu ponudniku mas email, pa ti lahko pomagam.
LP Darko
SIOL,
hvala
Kakor se meni zdi lahko pošto bereš tudi na http://webmail.siol.net/.
LP Darko
preveri, če imaš naštimano, da ti sam avtomatično prekine povezavo, če je nedejavna x minut, drugače pa je lahko vzrok tudi v mail strežniku. Ti to naredi samo za siol account in ti je to naredilo samo enkrat ali vedno?
prbaj s kakšnim zaston mailom (npr. mail.si) in si nastavi, da ti preveri pošto v outlooku.
Oglasi se pri kakem frendu, ki ima kabelski ali ADSL dostop, zaupaj mu svoje podatke in sprostita poštni predal. Nato doma obvezno zamenjaj geslo. Če meniš, da med pošto ni nič pomembnega, ti predal lahko spraznijo tudi na siolu.
Poskusaš pošto prebirat bolj redno, še preden se ti nabere toliko mailov.
tajfun je pisal/pisala:
>
> Oglasi se pri kakem frendu, ki ima kabelski ali ADSL dostop,
Saj imaš programe za pregled pošte na strežniku! Drugače pa ima siol tudi , kjer si lahko sam pregledaš in prečistiš predal. Take sisteme imajo verjetno tudi ostali ISP, ki kaj dajo nase.
Forum je zaprt za komentiranje.