Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek postala teta

postala teta

Punce mene bo razgnalo od sreče!!!

Sem postala teta čudoviti punčki!!!Sem tako vesela in ponosna, da sem morala sporočiti celemu svetu!!!

hvala

Iskrene čestitke in veliko sreče in zdravja mali princeski.

ČESTITKE!!!

Jaz sem sicer že mamica, pa bi tudi neskončno rada postala teta. Ampak kaj, ko se moj predragi bratec nikamor ne zgane (34 let) 🙁

Se veselimo s teboj! Veliko ljubezni vsem…

Čestitam. Moja najstarejša nečakinja ima 10 let. In sem bila takrat in sem še zdaj zelo ponosna.

Veš tete so za crklanje, pa za razvajanje, pa za tolažbo, pa da pomagajo starše prepričat za kakšne otroške želje, tudi da jim povejo – pokažejo kakšno nedolžno neumnost, pa da jih odpeljejo na sladoled, kar tako, pa …

To delam jaz svojim nečakom in nečakinjam in to delajo moja sestra in bratje mojim. Sestrične in bratranci pa so med sabo zelo povezani, čeprav ne živimo skupaj. Se pa mi (sestra in bratje) med sabo odlično razumemo.

No zdaj sem pa teta že 15 nečakom in nečakinjam. Vsi so moji sončki. Vključno z mojimi tremi sinovi.Stara sem pa malo čez 30.

Joj sem se razpisala, ampak res sem ponosna na svojo veliiiko družino.
Ja pa rojstne dneve praznujemo skupaj (jih združimo pa dva ali tri skupaj). Si pa lahko predstavljate, da tišine pa takrat ni in stanovanja po takem žuru tudi ne zgled urejenosti. Pa druženje in pričakovanje otrok vse odtehta.

Čestitam. Jaz imam nečaka starega 11 let in nečakinjo staro 5 let. Oba sta super in ju imam zelo rada. Z mojo 8 letno hčerko se razumejo kot bi bili bratje in sestre.

Joj, čestitke in veliko zdravja punčki. Jaz bi bila tudi tega, pa verjetno nikoli ne bom;((((

(Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde. Pravico imaš biti tu. In če to veš ali ne - vse v vesolju poteka natančno tako, kot je prav.)

Iskrene čestitke tetka ajde. :))

Sem ti kar mal fovš (v pozitivi), jaz sem edinka. Šmrc, šmrc..

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Čestitam!

Jaz bi tud bila, pa pravi brat, da še 10 let ne bom. Je pa zato on krasen stric mojima otrokoma.

Lp, Špela ************* <http://spela1.moj-album.com> <http://servetke.moj-album.com/album/874923/>

New Report

Close