Postarana Melanija
Jaz sem si ogledala slike, ko je stopila iz letala in ko so jo slikali v avtu.
Kaj naj rečem? Lepa je, najlepša Slovenka vseh časov, zato pa je danes “na vrhu”.
Ker je spoštovala protokol, ni nosila modnih dodatkov, kar pa sončna očala so. Bila je diskretno, nevpadljivo naličena.
In ker ji je sonce sijalo v oči, se je pač kremžila, zato deluje postarano.
Je pa Donald lahko presrečen, ker jo ima, ker mu je očitno v veliko oporo (zašepetala mu je na uho kako naj deluje).
Da ji je uspelo toliko časa ostati ob Donaldu in da ima tako velik vpliv nanj – pomeni, da je sposobna ženska!
Zagotovo ni dvojnica, ker se je Musarjeva pogovarjala z njo.
Dan D, 29.04.2025 ob 22:16
Melaniji obraz ne zakrivajo lasje kot ponavadi, zato pridejo do izraza njene gubice. Zelo, zelo naravno se stara in kar je pohvalno za tako veliko damo.
Meni je pa zelo lepa. Na rojstni dan je prvič brez mame, na pogrebu papeža. Najbolje, da cveti in žari.
Že lani je bila brez mame za RD, ker ji je mama umrla januarja. In mislim, da je bila letos na obletnico mamine smrti, tudi na enem visokem pogrebu. Se ji je videlo, da trpi.
Naenkrat, 29.04.2025 ob 19:23
Se je še komu zdela Melanija precej postarana v primerjavi s par meseci nazaj? Zdi se mi, da je imela nekako povešeno kožo, starejše poteze, česar ob inavguraciji ni bilo opaziti.
Ja, tako je če človek v življenju še ni videl naravne ženske… Pač niso vse u metno zategnjene,zbotoksirane ipd. Človek se stara, tako pač je. poglej se kdaj v ogledalo, sicer se mi zdi, da bi te kap, če bi sebe pogledal. Največji gravži ponavadi komntirajo izgled drugih…
pikimepiki, 30.04.2025 ob 06:40
Na obletnico mamine smrti je bila Melanija na pogrebu Jimmya Carterja.
Na dan svojega rojstnega dne pa na pogrebu Pape Franjota.
Melanija Knavs iz Sevnice je največja Slovenka vseh časov.
Nimam Nič proti njej, je luštna s popravki, vendar ne razumem zakaj je največja Slovenka vseh časov, saj ni nič takega naredila, razen da je bila ob pravem času na pravem mestu in se poročila s trupom, ki je sedaj predsednik ZDA. In na podlagi tega je ona največja Slovenka, halo. Nikoli je nisem slišala govoriti slovensko, ali je kdaj reklamirala Slovenijo v ZDA, je kaj naredila za našo Slovenijo, nikoli nisem nič slišala. Meni, oprostite, ni največja Slovenka, pa nimam nič proti njej, ji vse bogastvo privoščim, če je v tem srečna.