Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Postavne se izzivalno oblačite?

Postavne se izzivalno oblačite?

Postavne se izzivalno oblačite? Kako se odpravite ven,  da ste zapeljive? Petke, šminko imate…?

Si slep ti? Ven poglej, zunaj imaš 3D in v barvah. Mon je črno bel. Brez šminke.

Budalo.

Sam še gojzarje, pa pol nič ostalega. 😅☺️☺️☺️☺️☺️

Zakaj bi se pa postavna ženska tako napravljala?

Lepe, postavne ženske gredo komot ven brez make upa, v razvlečenih cunjah pa bodo vseeno privlačne moškim.

Izzivalno se obleče tista, ki ni lepa, ki ni postavna. Bolj je grda, več bojnih barv rabi na obrazu.

Lepim, postavnim pa ni treba, so vseeno magnet za moške.

Odgovor na objavo uporabnika
grda baba, 30.03.2025 ob 13:27

Zakaj bi se pa postavna ženska tako napravljala?

Lepe, postavne ženske gredo komot ven brez make upa, v razvlečenih cunjah pa bodo vseeno privlačne moškim.

Izzivalno se obleče tista, ki ni lepa, ki ni postavna. Bolj je grda, več bojnih barv rabi na obrazu.

Lepim, postavnim pa ni treba, so vseeno magnet za moške.

Pusti trotla, ta ima fetiš na roza pajkice in račje smrčke.
Hej, cepec! Na tik tok poglej korejske šolarke. Al pa kero kardašianko. To je tvoja liga

Bolj je ženska neprivlačna, bolj se mora namaskirat in izzivalno, ter kričeče obleči, da sploh pritegne pozornost. Jo, ampak ne ker je tako lepa, ampak ker izpade kot kurba, ki išče odjemalce.

ne oblačim se izzivalno ampak športno elegantno malo odštekano, vse dostojno pokrito, mahnjena sem na pulije in tale čas še ponucam do konca za nosit jih, za mejkapom se ne skrivam, nikoli se nisem.

Če le ni premrzlo, sem najraje neoblečena 😄

Moške spravljam na rob obupa in izzivam, dokler ne izgubijo živce.

Kako? Oblečem se tako, da ne morejo niti približno uganiti mojih oblin. Pet številk vse preširoko in mahedravo. Kot šotorsko krilo. Prisežem, čisto so nervozni, ko me vidijo 😄

Nudistka, 30.03.2025 ob 15:54

Če le ni premrzlo, sem najraje neoblečena 😄

Super tako. Tudi bi se pred kom pokazala zgoraj brez, spodaj brez ali cela naga?

Izzivalka, 30.03.2025 ob 15:59

Moške spravljam na rob obupa in izzivam, dokler ne izgubijo živce.

Kako? Oblečem se tako, da ne morejo niti približno uganiti mojih oblin. Pet številk vse preširoko in mahedravo. Kot šotorsko krilo. Prisežem, čisto so nervozni, ko me vidijo 😄

Še kaj počneš takega, da izzivaš moške? Kako pa imaš res postavo tvojo?

Oblečem se kakor mi momentalnl ustreza,v času menze pogosto vse preveliko in razvlečeno, da me nič nikjer ne stiska, ko športam telirano, poleti rada kažem noge. Še zmer so mi lepe🤸

crazyfrog, 30.03.2025 ob 19:25

Oblečem se kakor mi momentalnl ustreza,v času menze pogosto vse preveliko in razvlečeno, da me nič nikjer ne stiska, ko športam telirano, poleti rada kažem noge. Še zmer so mi lepe🤸

Lepe noge na ženski so prava paša za oči moškim… Ti si vezana?

Anonimno 8724, 30.03.2025 ob 12:44

Postavne se izzivalno oblačite? Kako se odpravite ven,  da ste zapeljive? Petke, šminko imate…?

You are creepy

Anonimno369, 30.03.2025 ob 19:32

You are creepy

Petke, šminka, dekolte… je zelo privlačno na ženski. Imate to rade ženske?

Ne.

Za ven pridem v kavbojkah in navadni T shirt. Superge.

Na slavnostne fogodje ne hodim, da bi se kitila s postavo.

Drugače pa, če me v majici nihče ne šljivi, me tudi v petkah in izzivalni obleki ne rabi.

Goli smo vsi taki kot smo.

Za koga bi se privlačno oblačila? Za no name streets moške?

Sem lepa zenska, postavna, me ljudje opazijo, ne potrebujem biti oblecena ‘na izvolte’, da bi bila opazena.

Dejansko ima zenska vec od tega, ce se okusno oblece, poudari nekaj lepega na sebi, a ne izzivalno, ampak v mejah dobrega okusa.

Nesamozavetsne zenske imajo potrebo po izpostavljanju na tak ali drugacen nacin in ne dojamejo, da bi bila drugacna pot boljsa za njih.

Jaz obožujem svojo ženo, pri 40 izgleda super, vedno izzivalno urejena. V službo redno nosi ali kratka krila z najlonkami, ali pa usnjene pajkice, usnjeno jakno, petke….redno nosi tangice

okusno, 31.03.2025 ob 07:57

Sem lepa zenska, postavna, me ljudje opazijo, ne potrebujem biti oblecena ‘na izvolte’, da bi bila opazena.

Dejansko ima zenska vec od tega, ce se okusno oblece, poudari nekaj lepega na sebi, a ne izzivalno, ampak v mejah dobrega okusa.

Nesamozavetsne zenske imajo potrebo po izpostavljanju na tak ali drugacen nacin in ne dojamejo, da bi bila drugacna pot boljsa za njih.

Kako pa skrbiš za tvojo postavo? Športaš tudi? Si v vezi?

mtj, 30.03.2025 ob 22:29

Za koga bi se privlačno oblačila? Za no name streets moške?

Za polepšat moškim dan in noč. Ti imaš dobro postavo?

Ko sem še imela telo, sem seveda oblekla in kratko in z dekoltejem. Vendar nikoli v šoli, kar v naših časih še niti ni bilo dovoljeno, niti kasneje v službi. Za it v lajf pa seveda ja. Mislim, da je danes čisto preveč golote v šolah in v službah, manjkajo vsaj neka minimalna pravila oblačenja v javnih ustanovah. Načeloma pa mi je lepo videti lepa telesa oblečena izivalno, kar naj še bodo, ker to žal ne bo trajna dobrina.

Zakon si…

New Report

Close