Postavne se izzivalno oblačite?
Zakaj bi se pa postavna ženska tako napravljala?
Lepe, postavne ženske gredo komot ven brez make upa, v razvlečenih cunjah pa bodo vseeno privlačne moškim.
Izzivalno se obleče tista, ki ni lepa, ki ni postavna. Bolj je grda, več bojnih barv rabi na obrazu.
Lepim, postavnim pa ni treba, so vseeno magnet za moške.
grda baba, 30.03.2025 ob 13:27
Zakaj bi se pa postavna ženska tako napravljala?
Lepe, postavne ženske gredo komot ven brez make upa, v razvlečenih cunjah pa bodo vseeno privlačne moškim.
Izzivalno se obleče tista, ki ni lepa, ki ni postavna. Bolj je grda, več bojnih barv rabi na obrazu.
Lepim, postavnim pa ni treba, so vseeno magnet za moške.
Pusti trotla, ta ima fetiš na roza pajkice in račje smrčke.
Hej, cepec! Na tik tok poglej korejske šolarke. Al pa kero kardašianko. To je tvoja liga
Izzivalka, 30.03.2025 ob 15:59
Moške spravljam na rob obupa in izzivam, dokler ne izgubijo živce.
Kako? Oblečem se tako, da ne morejo niti približno uganiti mojih oblin. Pet številk vse preširoko in mahedravo. Kot šotorsko krilo. Prisežem, čisto so nervozni, ko me vidijo
Še kaj počneš takega, da izzivaš moške? Kako pa imaš res postavo tvojo?
crazyfrog, 30.03.2025 ob 19:25
Oblečem se kakor mi momentalnl ustreza,v času menze pogosto vse preveliko in razvlečeno, da me nič nikjer ne stiska, ko športam telirano, poleti rada kažem noge. Še zmer so mi lepe
Lepe noge na ženski so prava paša za oči moškim… Ti si vezana?
Sem lepa zenska, postavna, me ljudje opazijo, ne potrebujem biti oblecena ‘na izvolte’, da bi bila opazena.
Dejansko ima zenska vec od tega, ce se okusno oblece, poudari nekaj lepega na sebi, a ne izzivalno, ampak v mejah dobrega okusa.
Nesamozavetsne zenske imajo potrebo po izpostavljanju na tak ali drugacen nacin in ne dojamejo, da bi bila drugacna pot boljsa za njih.
okusno, 31.03.2025 ob 07:57
Sem lepa zenska, postavna, me ljudje opazijo, ne potrebujem biti oblecena ‘na izvolte’, da bi bila opazena.
Dejansko ima zenska vec od tega, ce se okusno oblece, poudari nekaj lepega na sebi, a ne izzivalno, ampak v mejah dobrega okusa.
Nesamozavetsne zenske imajo potrebo po izpostavljanju na tak ali drugacen nacin in ne dojamejo, da bi bila drugacna pot boljsa za njih.
Kako pa skrbiš za tvojo postavo? Športaš tudi? Si v vezi?
Ko sem še imela telo, sem seveda oblekla in kratko in z dekoltejem. Vendar nikoli v šoli, kar v naših časih še niti ni bilo dovoljeno, niti kasneje v službi. Za it v lajf pa seveda ja. Mislim, da je danes čisto preveč golote v šolah in v službah, manjkajo vsaj neka minimalna pravila oblačenja v javnih ustanovah. Načeloma pa mi je lepo videti lepa telesa oblečena izivalno, kar naj še bodo, ker to žal ne bo trajna dobrina.