pošte nesposobne
Razlog, da 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} stvari naročim iz tujine (amazon, ebay…..) je predvsem v hitrih dostvah, nizki poštnini in cenejših izdelkih (identičnih) kot jih prodajajo pri nas.
Sem pa nekaj dni nazaj naročila eno kremo iz Tuš drogerije – že 9 dni mimo in dostave še ni. V petek pa naročila baterijo za kamero iz Nemčije – dobila v ponedeljek. Skratka vse kar naročim iz tujine je najkasneje v 3-5 dneh na mojem naslovu. Da ne govorim o dragih poštninah pri nas. Katastrofa. In potem naj kupujemo doma……
Če še niste opazili – zaradi korone in naročanja z dostavo so vsi izvajalci dostave zazaugani … vsak teden pridelajo za vsaj en dan zamude.
Razen Pošte SLO lahko vsi drugi odklanjajo sprejem pošte in delajo z manjšo zamudo.
Pošta SLO pa MORA!! spejemati vse pošiljke, ker je pač državni servis. Kakšno imajo v njihovih distribucijskih centrih: Robe je, da ni zraka za delavce.
Posel pošte je postal podoben kot zdravstvo: ne sfolgajo več, folk pa veselo na netu zapravlja … pazi to: v TUJINI!!!! – Levica kje si, da jih popljuvaš, ker naš denar dajejo tujcem !!!!
Malo strpnosti, ljudje. Ne mislim le do Pošte, ampak do vseh dostavnih podjetij in podjetij, ki se ukvarjajo s spletnimi trgovinami. Večina se jih utaplja v naročilih. Ljudje delajo cele dneve, stranke pa mislijo, da so one edine. In seveda nakupujejo 24. zjutraj, dostavo pa pričakujejo istega dne opoldne.
Moj post ni bil mišljen zgolj za sedaj v času korone. Že leta in leta se raje poslužujem nakupov iz tujine tako oblačila, kot tehniko in ostale stvari. Večina stvari je z poštnino vred je cenejših kot pri nas in dostava res hitra.
Samo primer, da iz Nemške lekarne dobim stvari 6x ceneje kot stanejo pri nas. Gre za identično stvar, na primer (lekadol, bepanthen, kapljice za nos…….).
Problem je v tem, ker si zabita in krivi# kar počez. Kaj je pošta kriva, če si ti internetno nepismeno? Sam sem prej#nji teden dobil tri pakete s pošto v enem dnevu. Danes prav tako, včeraj bilo na neko x pošto dano blizu dravigrada, dopoldan dobil dostavljeno. Tako da vda čast jim, glede na to, kako je čreda navalila. DPD ga pa fajn serje zadnje cajte. Ni pa čudno, saj samo balkance zaposlujejo, da jih ja čim manj plačajo.
Moj post ni bil mišljen zgolj za sedaj v času korone. Že leta in leta se raje poslužujem nakupov iz tujine tako oblačila, kot tehniko in ostale stvari. Večina stvari je z poštnino vred je cenejših kot pri nas in dostava res hitra.
Samo primer, da iz Nemške lekarne dobim stvari 6x ceneje kot stanejo pri nas. Gre za identično stvar, na primer (lekadol, bepanthen, kapljice za nos…….).
[/quote]
Veš da drži, ko ne bi bili drugi malo bolj brihtni, kot si ti. Jaz vse preverim, nekaj je ceneje v tujini, veliko tega dražje. Od kje bo dostavljeno pa tudi gledam, prav tako ceno dostave. Ti si pa navaden popolnoma zabit šus, sodeč po tem kaj kvasiš.
Če še niste opazili – zaradi korone in naročanja z dostavo so vsi izvajalci dostave zazaugani … vsak teden pridelajo za vsaj en dan zamude.
Razen Pošte SLO lahko vsi drugi odklanjajo sprejem pošte in delajo z manjšo zamudo.
Pošta SLO pa MORA!! spejemati vse pošiljke, ker je pač državni servis. Kakšno imajo v njihovih distribucijskih centrih: Robe je, da ni zraka za delavce.
Posel pošte je postal podoben kot zdravstvo: ne sfolgajo več, folk pa veselo na netu zapravlja … pazi to: v TUJINI!!!! – Levica kje si, da jih popljuvaš, ker naš denar dajejo tujcem !!!!
[/quote]
Gledam pošto v Ljubljani. Spredaj v vrsti stoji 30 ljudi, ne pretiravam Zadaj 4 v Poštinih uniformah laganini kadijo čike, NONSTOP. Vsakič ko pogledam so zadaj 4 laganini na čiku.
Naročam pri DHL, GLS, vse pride v normalnem cajtu. Če ne morajo paketov furat naj to povejo naročnikom, pa bo. Ne pa rečt da bo čez 3 dni.
Gledam pošto v Ljubljani. Spredaj v vrsti stoji 30 ljudi, ne pretiravam Zadaj 4 v Poštinih uniformah laganini kadijo čike, NONSTOP. Vsakič ko pogledam so zadaj 4 laganini na čiku.
Naročam pri DHL, GLS, vse pride v normalnem cajtu. Če ne morajo paketov furat naj to povejo naročnikom, pa bo. Ne pa rečt da bo čez 3 dni.
[/quote]Saj pravim usekano, najbolj je zanesljiva in hitra pošta v tem času, zaenkrat. Ne naročaš pa ti pri DHL ali DpD, ampak v trgovini. In če si prezabito, da bi videlo, če je na zalogi ali ni, potem pa čakaj in nori čez po#to. Je fenomen kako zabita ste gnila golazen.
Saj pravim usekano, najbolj je zanesljiva in hitra pošta v tem času, zaenkrat. Ne naročaš pa ti pri DHL ali DpD, ampak v trgovini. In če si prezabito, da bi videlo, če je na zalogi ali ni, potem pa čakaj in nori čez po#to. Je fenomen kako zabita ste gnila golazen.
[/quote]
Al si res tako zabit, ali se pa znaš tako dobro delati.
Al si res tako zabit, ali se pa znaš tako dobro delati.
[/quote]
Tako, na hitro, dva dokaza, lako ti jih pa celo serijo napopam. Zda pa še ti ” ta brihtno”, da ne bomo na prazno in ne boš na prazno pljuvalo po nič krivih.
Ne več samo noret, prilepi print screen sledenja, da vidimo če govoriš resnico.
[img]http://shrani.si/f/2Z/mx/idCpAJf/posta-1.jpg[/img]
[img]http://shrani.si/f/B/Wq/2JfbqIWX/posta-2.jpg[/img]
Saj pravim usekano, najbolj je zanesljiva in hitra pošta v tem času, zaenkrat. Ne naročaš pa ti pri DHL ali DpD, ampak v trgovini. In če si prezabito, da bi videlo, če je na zalogi ali ni, potem pa čakaj in nori čez po#to. Je fenomen kako zabita ste gnila golazen.
[/quote]
A si vedno tako napadalen? Da se ti da. Te bo razneslo od same jeze in nervoze…..
Načeloma Pošta Slo dostavlja redno, vsaj do sedaj so. Kar naj bi včeraj dobila, ok nisem zaradi gužve. Danes obveščena, da dobim artikel, ga nisem. Le obvestili so, da bo jutri. Po zakonu imajo 3 dni rok za dostavo, zato toleriram. Ter tudi, da gre za povečan promet dostave zaradi epidemije ter tudi to, da je december, kjer je že v osnovi povečan promet. Avtorica, morda sprobaj enkrat delo na pošti. Da boš manj bentila. Sama ga nisem, vendar razumem razmere.
Sori, spregledala. 9 dni pa ni za tolerirati. Obrni se na pošto oz. Tuš, če ti piše, da je pošiljka na poti do tebe.
Sem pa pozabila dodati, ker omenjaš tujino, da sem pred poletjem naročila artikel, ki je bi sprejet na Pošto, a se je nekje izgubil. Obrnila sem se na podjetje, ki ima sedež pri nas, so poslali poizvednico na pošto. Po 14 dnevih sem prosila za vračilo kupnine, oni so pa tako od Pošte zahtevali odškodnino za izgubljeno pošiljko.
Ampak, kot sem prej omenila, načeloma redno dostavljajo. Se pa povsod lahko kaj pripeti. Nihče ni nezmotljivo, če dela.
Veš da je 9 dni, naj prilepi dokaz sledenja.
In še za avtorico, ko se v tujini vse sveti, sem se nalašč potrudil in še anredil print screne. 5 dni je potovala pošiljka skozi Avstrijo do Slovenije, pa pri nas? Gre za isto pošiljko na obeh print screnih, sledenje Eurodis in pošta slovenije, ko evrodis številko regenerira v slovensko.
[img]http://shrani.si/f/O/dk/20VLB6uQ/posta-5.jpg[/img]
[img]http://shrani.si/f/3u/100/3otLAxcV/posta-4.jpg[/img]