Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Postelja vse uredi

Postelja vse uredi

Kaj pravite o pregovoru, da postelja (seks) vse zgliha – poravna. Z mojim se vedno kadar se skregava nato kaj hitro znajdeva v postelji, ki nama pomaga bolj kot vsak medsebojni pogovor in se seks je takrat najboljsi 🙂

Zame to ni normalno. Mogoče je trenutna ‘odrešitev’, ni pa to nikakršna rešitev. Je mogoče le ‘sprostitev agresije’, zato je takrat seks tudi toliko boljši. Ne rečem, morda je dobro, da se zgodi, ni pa dobro, če se dogaja. Enkrat je navsezadnje potreben tudi resen in zrel pogovor (brez seksa), ker dvomim, da med seksom kaj spregovorita o zadevah, o katerih se sporečeta.

Enostavno ne verejamem v to, da se da kreganje vedno ‘pošlihtati’ s seksom, ker težave ipak še vedno ostanejo nerazrešene. Ne vem, no, po mojem se enkrat to maščuje.

Potem, ko je “teoretično” vse pošlihtano in nastane tista napetost, ko še ne moreš takoj nehat bit jezen, to ja

ampak ko sem pa jezna nanj pa ni najmanjših pogojev za kaj takega

Pri meni to ne drži.Takrat želim stvar razčistiti in mi je to zadnja misel.

Seveda uredi, a le zacasno, brez besed, pogovora ne bo nic.

Pa ne za dolgo

Mislim, da ne. Ker ko se kaj skregava, meni tisto ne gre iz glave in mi ne da miru, tako da s tem v glavi ne morem med rjuhe (pa tudi ce bi ze seksala, ne bi bla cisto pri stvari). Rajs najprej spravim iz sebe pa je mal mucno, ampak ko je mimo in se zmeniva, pol bi pa ze slo 🙂

Jaz sem mela tak način sprave s prejšnjim in pomagalo je za nekaj ur, potem pa je spet vse prišlo na dan, tko da se je treba pogovort do konca drgač ni nič.

Tudi pri nas to ne pride v poštev. Dokler ni vse razčiščeno je “ne me tikat” :-)), po pogovoru pa že…
Glede na dosedanje odgovore se resno sprašujem kdo si je izmislil ta pregovor – sigurno kakšen moški! 🙂

Tud sama sem včasih po prepiru končala v postil. Itak je bil sex boljši. V postil se vse pogliha. To je trajalo neki let, pol mi je pa dopizdlo. Nisem več hotla takih sprav. Zdej ne rešuje postla več najinih prepirov. Tko da sem že skor pozabla kako je to.

Vedno če je kej za poštimat se pogovorima prej. Pred sex-om pa ne več!

Sicer pa komu to odgovarja na to počne komu pa ne pa se naj pogovori s partnerjem.

Srečno vsem

Nič ne uredi. Bedarija.

včasih je to prav lepo in uporabno, sploh, če je prepir itak popolnoma nesmiseln.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close