Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Posteljnina 180×200

Posteljnina 180×200

Kje jo kupujete? V Momaxu sem kupila že dve, ostale barve mi niso všeč. V YSKU sploh nimajo teh velikosti. Kje kupujete takšne velikosti?

Nikjer, ker je vse plastik fantastik po trgovinah.

Odeja Škofja Loka

To je čisto klasična dimenzija. Tudi Hofer in Lidl imata velikokrat to v ponudbi. Sploh jogi rjuhe. Za kovtre pa tudi te ta velike.

Jaz imam problem, ker imam podaljšano posteljo, jogije in kovtre.

Rabim jogi rjuhe 180*210 in kovtre 140*220

Tega pa zlepa ne dobim…

Meni je najbolj všeč Curt Bauer, je pa res, da 180 x 200 ni ravno neka standardna velikost.

Če je govora o postelji, je 180×200 povsem standardna velikost zakonske postelje – poleg 160×200.

Če je govora o postelji, je 180×200 povsem standardna velikost zakonske postelje – poleg 160×200.
[/quote]

Ne znaš brati? Lepo piše da je govora o POSTELJNINI.

Ne znaš brati? Lepo piše da je govora o POSTELJNINI.
[/quote]

Verjetno o posteljnini za tako veliko posteljo, ker kovtrov pak takih ni, razen če ga ne daš delat. So 140 krat 200/220 ali pa 240 krat 200/220.

Za eno z daljšo dolžino – jaz imam daljši kovter in sem posteljnino dobila v Hoferju. Je pa res, da jo imajo samo na vsake toliko enkrat. Drugače pa menda Ikea …

Verjetno o posteljnini za tako veliko posteljo, ker kovtrov pak takih ni, razen če ga ne daš delat. So 140 krat 200/220 ali pa 240 krat 200/220.

Za eno z daljšo dolžino – jaz imam daljši kovter in sem posteljnino dobila v Hoferju. Je pa res, da jo imajo samo na vsake toliko enkrat. Drugače pa menda Ikea …
[/quote]

Ne blebetaj, standardna posteljnina je 200×200.

New Report

Close