Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Posteljnina 200×260

Posteljnina 200×260

Mi ve kdo povedat kje (v Lj.) bi kupila prevleko za odejo veliko 200×260 cm in dve pripadajoči prevleki za vzglavnik?

jaz sem jo pred leti kupila pri Odeja Škofja Loka.

O, to tudi mene zanima, te velikosti se ne da dobiti v nobeni kataloški prodaji. Pred leti sem jo kupila v Mercatorju, pa še zelo ugodna je bila, zdaj pa še nisem šla pogledat, če jo imajo v ponudbi.

Sem imela podobne probleme – sedaj pa kupim dva ožja kompleta (140×200), ju na sredi razparam in prišijem skupaj. To počnem pri raznih mečkankah, kjer se šiv praktično ne vidi – drugih pa itak ne uporabljamo. Pa še več izbire imam tako :))

tudi mi2 imava taveloko prešito oddejo …..kupujem pri Nadji

NADJA, proizvodnja tekstilnih izdelkov in trgovina, d.o.o. Dragomelj 136 1230 DOMŽALE

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

Ni sigurno ampak mislim da jih imajo v TUŠ-u. Dva dni nazaj sem iskala zase, imam tudi sama mere 200X200 in ni veliko izbire, pa sem skoraj prepričana da imajo.

Imam enak problem! Nikjer te dimenzije, kot da imamo vsi enojne postelje in vsak svoj kovter al kaj. Beda! Jaz pa celo iščem nekaj bolj fensi, finega, ma ne na čipke, samo, da bi dobro izgledalo, pa da ne bi bile rožice ali kakšne grozne črte gor. Kaj mogoče se dobi kje blago, da bi si to dala sešiti? Imam namreč to možnost, samo kaj ko pa trgovin z metrskim blagom skoraj ni več….

V Leclercu na Rudniku.

200×260 je standardna mera, tako da se dobi praktično povsod. Jaz imam najraje stvari od Odeje, dobiš pa tudi kaj drugega. Poglej v Bali ali Maxiju.

Tudi midva imava posteljnino teh domenzij in jo sploh ni tako enostavno dobiti.
Kupila sem dve v Mercatorju, nista ne vem kakšne kvalitete. Eno imava iz Odeje Škofja Loka in lahko rečem, da je res kvalitetna, se nič ne mečka. So malo dražje samo se splača.
Tudi v AT v Ikei nimajo teh dimenzij.
Od sedaj naprej bova kupovala le pri Odeji, ker je res razlika.

Jaz sem spomladi kupila tako dimenzijo pri kataloški prodaju La Redoute. Zelo kvalitetna, perem na 95°, čeprav je pisana. Cena okoli 40€.

New Report

Close