Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Posteljnina iz flanele

Posteljnina iz flanele

Pa kdaj mislijo štacune met posteljnino iz flanele, a marca? Saj nekaj jo je tu pa tam, ampak ena beda, ni kaj za izbrat. Mraz pa prihaja.

Povej mere, pa ti jo jaz prodam.

200×200 prevleka, dva povštra, jogi rjuha, turkizna enobarvna

Nimam takih mer, barvno bi pa bilo. 😉

U, saj res. V Mani imajo.

Ma saj jaz moram itak to v živo prešlatat, ker so flanele in Flanele. Nekatere so hudičevo tanke in bolj malo ‘kosmate’.

Moja flanela ni v uporabi ravno zato, ker je predebelo kosmata zame. Vroče ko v peklu. 😉

V Lidlu so imeli flanelasto posteljnino prejšnji teden. Po moje še kaj najdeš.

Jaz pa imam rada hladno v spalnici, bolje spim, za to si večino hladnega obdobja samo malo temperiram. Zato je tudi toliko večji užitek se zabubit v mehko, toplo posteljo.

Sem videla, ni bilo nobene prave barve.

Jaz isto. Spalnica hladna, okno na kip odprto sredi zime.
Postelja pa udobna. Pod rjuho (flanelasto) imam še deko. Kovter in povštre (imam 3, ker berem v postelji in so za pod hrbet), vse flanela. Se zakopljem in mi samo šnofla gleda ven:).
V topli sobi trpim in se zbujam zmatrana.

Poleti pa laufa platno in saten.

Evo zmrznjenke, rjuho sem vam našla, ostalo pa same brkljajte. 😉https://www.bount.si/izdelek/jogi-rjuha-angora-flanela-100-bombaz/

Ja tale bount gledam že en mesecc, dobro zdaj se je vsaj jogi rjuha pojavila, čeprav tale turkizna ne izgleda preveč turkizna. Mogoče se pa pojavi še garnitura če še malo počakam…

Ja tale bount gledam že en mesecc, dobro zdaj se je vsaj jogi rjuha pojavila, čeprav tale turkizna ne izgleda preveč turkizna. Mogoče se pa pojavi še garnitura če še malo počakam…
[/quote]

Na taisto firmo se obrni. Delajo čudeže. 😉

Na taisto firmo se obrni. Delajo čudeže. 😉
[/quote]

Sem že, ravnokar sem jim pisala 🙂

JYSK ma vse. Pobrskaj.

JYSK ma vse. Pobrskaj.
[/quote]

Sem. Je bolj bogo.

Sicer sama flanele ne uporabljam, na splošno pa niti nimajo neke ponudbe okoli tega, mislim kar se tiče neke izbire barv, vzorcev. Poglej v take trgovine ki večinoma posteljnino prodajajo, mogoče bo tam kaj.

Sem že, ravnokar sem jim pisala 🙂
[/quote]

No, upam da ti rata, da boš lahko lepo spala. Pa ne šparat na sebi z nekimi jysk, lidl pa takimi. 😉

New Report

Close