Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek postelnina iz Lidla

postelnina iz Lidla

Kaka je kaj kvaliteta posteljnine iz Lidla, ki so jo imeli prejšnji teden za smešno nizko ceno – velikost 20 x 200 če se ne motim okrog 10 eur taka pisana z zelo intenzivnimi živimi barvami? Kaka je po pranju? Se barve obdržijo ali je samo za enkratno uporabo? Če jo je kdo kupil in mi lahko iz prve roke pove.

kaj pa vem… pred dvema letoma sem kupila neko posteljnino.malce zdelana je že… v primerjavi s tisto od odeje škofja loka.

In kako misliš, da se pokaže kvaliteta v enem tednu???

Imam posteljnino iz Lidla, je super, ampak glej, da je bombaž! Ta iz zadnje reklame ne vem, kaka je, glede na ceno pa mislim, da ni bombaž.

Njihov kao saten ni vreden niti evra. Enkrat mi je je mama prinesla neko otroško posteljnino pa se je strgala po trejem pranju. Uglavnem poden.
Sem pa kupila bonbažno za najino spalnico in je še po enem letu kot nova. Če me spomin ne vara pa ni bila tako poceni.

Meni je res super … Sem jih nakupila že ene par bombažnih, tiste obojestranske in se tudi po večkratnem pranju niso sprale …

postelnina za 10€ v trgovini? — pa 22{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}DDV in marža trgovine, prevoz – po možnosti še carina, cena materiala, dobiček lastnika, plača za one v pisarnah …

pa ljudje božji – a vi razumete kaj počnete ???
Podpirate najbolj iskoriščevalske barabe, ki svoje delavce -(šivilje npr.) plačajo samo za pol dlani riža!!! – da jim niti za crkniti ni

Glej Gadfi tako deluje vse diskontne trgovine, na dolgi rok uničujejo gospodarstvo držav in dejansko (po zadnjih ugotovitvah) pospešujejo revščino. Ampak ne čisto tako kot si napisal/a. Npr. ta primer posteljnine za Lidl – gre za velike količine ker se dobavi na cel evropski trg, zato ponavadi izberejo enega velikega dobavitelja, ki jim je tako veliko količino sposoben dobavit. Ker je cena nizka, drži, da dobavitelj plačuje delovno silo skoraj nič (novodobno suženjstvo), material je slabše kakovosti. Ampak zaradi nizke cene in forsiranja enega dobavielja, vsem ostalim proizvajalcem posteljnine trda prede in njihovi delvci pristanejo na cesti. Zaradi pomanjkanja denarja začnejo kupovat v diskontih in spirala se nadaljuje.
Aja pa glede prevoznih stroškov. Cena enakega računalnika je v avstriji za npr.50 EUR nižja, ker so v slovenski ceni všteti “prevozni” stroški.
Ne dolgo nazaj je bil na SLO en zelo dober dokumentarc na temo diskontov. Se ga splača pogledat.

Malo dnarja, malo muzike. Vsaj tako je pri Lidlovih stvareh. Isto velja za posteljnino. Podn od kvalitete. Morda se ne sperejo po dveh pranjih, definitivno pa to ni neka kvaliteta, ki bi jo lahko nekaj let uporabljala. Raje daj 10€ več in kupi kje drugje kvaliteto.

Jaz sem jo kupila; cena za 200×200 je bila 13,99. Že tudi prej sem kupila kakšno posteljnino v Lidlu in zaenkrat moram reči, da niso slabe kvalitete in tudi barve niso zbledele (res pa je da upoštevam navodilo, da jih je treba prati obrnjene). Je pa mami enkrat kupila zimsko in je hitro zbledela, ampak smo potem kupile barvo in jo pobarvale v stroju in je spet lepa (res pa je, da jo ni obračala pri pranju)…čisto odvisno od pošiljke.
Ni pa res, da je malo denarja, malo muzike. Imam doma tudi od Svilanita, Dormea, ..pa so se nekatere dokaj hitro sprale…tako da ni vse v denarju. Drugače pa sem najbolj zadovoljna s posteljnino Bount.
V Lidlu največkrat vzamem jogi rjuhe, ki so drugače kar drage, tele “njihove” pa me nikoli ne razočarajo.

New Report

Close