POŠTEN DELODAJALEC
Preberite si članek. Še so pošteni delodajalci. Ko bi bili vsi takšni. Ta je redkost, ki ga lahko iščeš kot iglo v senu.
http://www.vestinet.rs/u-fokusu/neverovatno-u-srbiji-gazda-zaposlenima-poklanja-kuce-i-automobile
me prav zanima, če bi ti tudi bila tako duševno in srčno bogata ter dobra oseba kot direktorica svojim delavcem v svoji firmi? ma kje pa, ni vsak tak, moraš biti rojen za to. vsi ki poveličujete take ljudi še pri sebi razmislite koliko bi zares tudi vi sami taki bili. ma ne rečt da bi bili, ker ni res, denar marsikoga hitro spreobrne v grabežljivca.
ne kupujem jim hiš in avtomobilov, plačam pa jih pošteno. zato, da si lahko kupijo sami. to je bistvo, za kar hodimo v službo. je pa res, da pri večini podjetnikov, ljudje delajo za drobiž. kar je sramota.
zato tudi sem včeraj tako odreagirala v temi, ko ena sprašuje, kolikšna je cena 1 ure čiščenja, da kao ne bi dala premalo. če greš na fair play, se o ceni dogovorita. in če plačaš skladno z dogovorom ob dogovorjenem datumu, potem pač ne moreš dati premalo.
in se strinjam s tabo “me prav zanima”, denar pokaže pravo vrednost vsakega od nas.