Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poštna banka Slovenije

Poštna banka Slovenije

Izkušnje z Poštna banka Slovenije

Zdaj sem na NKBM

Pri Poštni banki sem že več kot 15 let. Tudi partner. Zdi se mi to najboljša banka oz. dviguješ in urejaš po celo Sloveniji, Pošto imaš v vseh krajih. Plačujem položnice preko spleta- nikoli, res nikoli nobenega problema.

Mene pa zanima , kako je z dvigom gotovine?Ali lahko dvignem denar s kartico na vsaki pošti, koliko se plača ali je brez stroškov.

dvigneš lahko na vsaki pošti, stroškov dviga ni…za večje zneske (sploh na manjših poštah) moraš prej najavit…no ma saj to je več al manj na vsaki banki…

Ali imaš, če si njihov komintent, tudi življensko in nezgodno zavarovanje, kot na nekaterih drugih bankah ?

Mož je zaposlen na Pošti in že leta ima račun na pbs, sedaj pa tudi jaz in sem zadovoljna. Pa krediti so dosti bolj ugodni, kor npr. pri nlb, kjer sem bila vsa leta.

Ampak na bankomatih pa plačuješ. V manjših krajih pošte niso odprte ves dan, pri nas celo opoldne zapirajo. Včasih res ne moreš vedeti, da boš rabil denar in bi ga želel dvigniti na bankomatu.

Brez provizije lahko dviguješ tudi na bankomatih NKBM, je pa res, da jih je razen v MB in NG bolj majo. V LJ je 10 bankomatov.

ma to ni problem. Obresti na TR-ju pri NLB-ju so 0,2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} letno, tako da tudi če dvigneš malo več denarja ne boš oškodovan. lp.
če pa enkrat dvignem na drugem bankomatu, hitro rabim, pa ne bom psropaadel za to provizijo.

New Report

Close