Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti Poštni nabiralnik

Poštni nabiralnik

Pozdravljeni!
Imam malo čudno vprašanje, a ne vem kam naj se sploh obrnem za informacijo kaj storiti:
torej – na sosednjo nenaseljeno črno gradnjo, neke vrste “vikend” brez naslova, brez komunalne urejenosti, brez hišne številke – se je preselil bivši mož očitno s privoljenjem sedanjega lastnika.Tam seveda ne more prijaviti ne stalnega in verjetno niti začasnega bivališča. Stalno bivališče ima še vedno prijavljeno tu, kjer živim jaz – ampak tu se noče odjaviti, tako da imam jaz probleme z njegovimi upniki.
Kar me moti je pa to, da si je tam obesil poštni predalček z nalepko z MOJO hišno številko! To seveda tako ne more biti, ker mi je že prej velikokrat odtujil pošto se bojim da se bo tudi sedaj kakšna moja pošta znašla v tistem predalu, saj so poštarji zelo površni, poleg tega pa kot sem že povedala stavba nima naslova in hišne številke. Kaj lahko naredim v zvezi s tem oz. na koga bi se obrnila. hvala.

Spoštovani,

predlagamo vam, da na UE sprožite postopek dejanskega ugotavljanja stalnega prebivališča – torej povejte, da vaš bivši mož na tem naslovu ne živi ter jim povejte, kje dejansko prebiva.

Ravno tako na pošto naslovite dopis, v katerem pojasnite da vaš bivši mož ne živi več na tem naslovu, zato naj njegove pošte ne oddajajo na vašem naslovu. Kolikor bi se zgodilo, da bi jo še vedno oddajali jo odnesite nazaj na pošto.

Predlagamo, da se obrnete na odvetnika po lastni izbiri, ki vam bo pojasnil vaše pravice, ki jih imate, če vam bi vaš bivši mož odtujil pošto.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close