Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek postrani usta, zakaj?

postrani usta, zakaj?

Vedno bolj opažam, da imam ustnice vedno bolj nesimetrične. Na kaki sliki zgleda, ko, da sem imela usta postrani, pa jih nisem imela.
Ko pogledam v ogledalo in imam nevtralen, sproščen obraz, mi ustnica na eni strani bolj dolj visi, kot na drugi.

Pa kaj mi je to????

To je imela moja prijateljica, ampak njej je čez noč potegnilo res čisto poševno, pa tega sploh ni občutila.
Diagnosticirali so ji nekaj na nevropatsko ali kako že, se ne spomnim.
Izzvenelo ji je v treh mesecih.

To se je meni pojavilo čez noč. Imela sem vnetje obraznega živca. Pri meni je bilo tako hudo, da mi je voda iz ust tekla. Pojavi se zaradi stresa, lahko tudi zaradi sedenja ob klimi.

Sem imela potem terapijo in se je popravilo. Veko imam pa se zdaj malo spuščeno.

Dobro je jesti vitamin B12.

lp

Belova pareza
Nujno k zdravniku

Če si ti nevrolog nisi vreden piškovega oreha, ker se DIAGNOZ NE DAJE PREKO INTERNETA.

Če si ti nevrolog nisi vreden piškovega oreha, ker se DIAGNOZ NE DAJE PREKO INTERNETA.[/quote]

Ne, ti si!!

Kje piše, da sem nevrolog, nik je zgolj za smer ordinacije in piše tudi, da naj gre k zdravniku.

Vem pa prekleto dobro, kaj je in kako izgleda belova pareza.

Piškov oreh te je pa neredil!!

Če si ti nevrolog nisi vreden piškovega oreha, ker se DIAGNOZ NE DAJE PREKO INTERNETA.[/quote]

Ne, ti si!!

Kje piše, da sem nevrolog, nik je zgolj za smer ordinacije in piše tudi, da naj gre k zdravniku.

Vem pa prekleto dobro, kaj je in kako izgleda belova pareza.

Piškov oreh te je pa neredil!![/quote]

Da seveda si piškov oreh, ker predpisuješ diagnoze. Pa ti res nisi normalen. Tukaj lahko jaz napišem, da imam ta in ta simptom in bodo diagnoze padale grem do zdravnika pa ni nič. Zato raje bodi tiho. Preko interneta dajati diagnoze kaj svet ne doživi. Ni čudno, da so ljudje prestrašeni. Zaradi takih kot si ti in potem odlašajo in ko pridejo do zdravnika nima popolnoma nič. Fuj te bodi.

New Report

Close