Posvetilo se mi je! Pogačar je malo podoben Damjanu Murku!
Pogačar je antipatičen predvsem zaradi tega kako se obnaša, zaradi njegovih dejanj… No pa tudi tista njegova frizura je obup, ima Murko lepšo.
Murko je car… Ne zmore vsak tega početi kar on počne izven svoje vloge je pa se kako pošten družinski moški… Se je videlo zadnjič v enem intervjuju.
Mnogi ga hočejo posnemati ala ta lažni vedeževalec Blaž, ki bi ga rad posnemal v petju in stoli komadov, ampak Murku do gležnjev ne seže.
Za tako igro vloge kot jo igra Murko in se služiti s tem in znati to tako odigrati je treba imeti talent… In Murko ga ima, ostali posnemovalci so pa nula proti njemu…
O matr vas žuli če nekdo izstopa, je odličen v tem kar počne, hudo dobro služi, ob tem ga pa spoštuje in mu priznava odličnost vsa njegova konkurenca. Ker to kar pisarite vi je v resnici nepomembno. Da te spoštujejo in ti ploskajo kolegi, je tista prava stvr.
Pogačar je super fant. Z vsem kar pove in počne zadnjih nekaj let dokazuje, da je drugačen in precej boljši od povprečja. Predvsem vi hejterji se lahko skrijete pred njim.
Tud frizura vam prav pride da iz vas na dan potegne najslabše, kar v sebi premorete. Revčki 🙂
ah ja, 13.11.2024 ob 09:40
O matr vas žuli če nekdo izstopa, je odličen v tem kar počne, hudo dobro služi, ob tem ga pa spoštuje in mu priznava odličnost vsa njegova konkurenca. Ker to kar pisarite vi je v resnici nepomembno. Da te spoštujejo in ti ploskajo kolegi, je tista prava stvr.
Pogačar je super fant. Z vsem kar pove in počne zadnjih nekaj let dokazuje, da je drugačen in precej boljši od povprečja. Predvsem vi hejterji se lahko skrijete pred njim.
Tud frizura vam prav pride da iz vas na dan potegne najslabše, kar v sebi premorete. Revčki 🙂
Daj sprejmi, da nam ni vsem všeč in nas nehaj žaliti.
Tudi on ima očitno s sprejemanjem tega težave in tudi v intervjujih potem žali tiste, ki nam pač ni simpatičen. Svtem samo pokaže to kar sami povemo, niso nam všeč njegova dejanja. Je pa res, da se zelo trudi biti všečen, zelo ga to žre očitno, in potem logično se nekatera dobra dejanja ki jih naredi , očitno niso pristna, samo zgolj marketing postavljanje neke lepe podobe, ki jo želi postaviti zase …
Evo še dokaz za vse moje zapise je članek na stolu, v katerem je zapisana njegova izjava, da je imel občutek, da ga Slovenci po tdf 2020 niso sprejeli za svojega, ampak da se zdaj to izboljšuje, ostaja se par negativcev…. To je meni dokaz da ga zelo muči želja po vsecnosti in oboževanju, in ga to zelo žre očitno, in tiste ki ga ne obožujejo in pojejo hvalnic napada z negativci…
Nenazadnje smo njegovo zahrbtnost lahko jasno videli letos na TDF ko je blatil Primoža zahrbtno. Ko je mislil, da ga kamera ne vidi… Seveda pa pred kamerami igra vsecnaga, prijaznega kolesarja .. meni je to izraz dvoličnosti.
Pa zaradi mene naj mu dajo še 20 mio letno in se vse zmage če jo eno, nisem fovs, ker jaz od tega nimam nič več ali manj, dejstvo je da meni ni všeč kot človek niti kot športnik po športnih vrednotah…
Tudi to da letos ni šel na OI je eno tako dejanje. Drugi se bojujejo za mesta, kvalificirajo, da lahko nastopijo in zastopajo državo, to je čast, ta pa tako nespoštljivo si izmišljuje. Tak športnik nikoli več ne bi smel dobiti pravice zastopanja države na OI.
Evo to so samo nekatera njegova dejanja, ki meni res niso ok… Torej o dejanjih govorimo z argumenti
Anonimno292, 13.11.2024 ob 10:03
Daj sprejmi, da nam ni vsem všeč in nas nehaj žaliti.
Tudi on ima očitno s sprejemanjem tega težave in tudi v intervjujih potem žali tiste, ki nam pač ni simpatičen. Svtem samo pokaže to kar sami povemo, niso nam všeč njegova dejanja. Je pa res, da se zelo trudi biti všečen, zelo ga to žre očitno, in potem logično se nekatera dobra dejanja ki jih naredi , očitno niso pristna, samo zgolj marketing postavljanje neke lepe podobe, ki jo želi postaviti zase …
Evo še dokaz za vse moje zapise je članek na stolu, v katerem je zapisana njegova izjava, da je imel občutek, da ga Slovenci po tdf 2020 niso sprejeli za svojega, ampak da se zdaj to izboljšuje, ostaja se par negativcev…. To je meni dokaz da ga zelo muči želja po vsecnosti in oboževanju, in ga to zelo žre očitno, in tiste ki ga ne obožujejo in pojejo hvalnic napada z negativci…
Nenazadnje smo njegovo zahrbtnost lahko jasno videli letos na TDF ko je blatil Primoža zahrbtno. Ko je mislil, da ga kamera ne vidi… Seveda pa pred kamerami igra vsecnaga, prijaznega kolesarja .. meni je to izraz dvoličnosti.
Pa zaradi mene naj mu dajo še 20 mio letno in se vse zmage če jo eno, nisem fovs, ker jaz od tega nimam nič več ali manj, dejstvo je da meni ni všeč kot človek niti kot športnik po športnih vrednotah…
Tudi to da letos ni šel na OI je eno tako dejanje. Drugi se bojujejo za mesta, kvalificirajo, da lahko nastopijo in zastopajo državo, to je čast, ta pa tako nespoštljivo si izmišljuje. Tak športnik nikoli več ne bi smel dobiti pravice zastopanja države na OI.
Evo to so samo nekatera njegova dejanja, ki meni res niso ok… Torej o dejanjih govorimo z argumenti
Pišeš kot da si osebno prizadeta. In to v vseh temah o Pogačarju. Bolano če vprašaš mene.
ah ja, 13.11.2024 ob 10:27
Pišeš kot da si osebno prizadeta. In to v vseh temah o Pogačarju. Bolano če vprašaš mene.
Spoštovani, to kaj si vi predstavljate v svoji glavi je vaša stvar in ni realnost in ni moj problem… To je tvoja fikcija, zapis moj pa govori o dejanjih nekoga in ker je kot športnik delno tudi javna oseba smemo pokomentirati njegova dejanja… Vse pa podkrepil s primeru, argumenti, nič tako fiktivno kot ti to počneš…
Prej se zdijo tvoji odzivi odraz osebne prizadetosti .. zakaj se obremenjuješ z mojim mnenjem, ki ga zapišem, zakaj bi maš potrebo da ne komentiras… Preskoči…
Evo ti dejanski odgovori in pogled nekoga ki ni obremenjen z dilemo ali Primož ali Tadej temveč je zame samo ena resnica : Hvala obema tudi za to ker sta različna.
Leta 2020 se je več govorilo o Primoževem porazu kot o Tadejevi zmagi.
Blatenje za hrbtom pomeni, da govori stvari, ki niso resnične, mislim, da tega na Touru letos ni bilo.
Njegovi rezultati v letu 2024 govorijo sami zase ter tudi o tem, da je bil njegov program dirk dober. Kot je meni znano ne obstajajo nobene kvalifikacije za OI, je pa res, da je bil izbor kolesarske ekipe za OI neposrečen.
Scrolam po insta in ker sledim Eurosport cycling mi vrže ta post ven….
Sem mogla tole prilepite v to temo… Pa pokomentirajte ..
Je že prej ena napisal, da je bila prejšnja frizura na lahko…
No moje mnenje je, da to je pa na ultra lahko… Ne vem kdo svetuje njemu stilsko … Več kot očitno mu grozno svetuje …
.https://www.instagram.com/p/DCUl8fLuvcf/?igsh=d3czYWlkaHdhYTJ4