Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Posvetlitev obrvi

Posvetlitev obrvi

Živjo!

Zanima me, če se da obrvi kje posvetlit, saj moja frizerka pravi, da jih le temni. Zelo so mi všeč svetli lasje in ker sem bolj svetle polti mi temni ne pristajajo. Ker pa imam izjemno črne obrvi ne zgleda najbolj okusno če se pobarvam na svetlo rjavo. Za odgovor vam bom izredno hvaležna!

LP

Lahko ti jih frizerka. Tudi meni je najprej komplicirala da bo izgledalo nenaravno ce mi jih svetli ( kolk je bilo sele nenaravno ko sem bila blond pobarvana in temene obrvi). Pa sem jo prepricala in je izgledalo prav fajn.Tako da… poisci drugo frizerko vali pa v kakem kozmeticnem salonu vprasaj.

jaz sem si jih sama, doma, ko sem se barvala na blond

pustis na obrveh 1 minutko in obrises, nato speres… pa so super… saj ce pa slucajno pustis dalj casa in so svetlejse kot si hotela, jih se vseeno lahko pobarvas z rjavim svincnikom…tako da… ni panike.

odpadle ti ne bojo ker jaz to delam ze 4 leta..

Thanks! Pa kaj hitro pol zrastejo pa zgleda nenaravno oz. kako pogosto si jih barvaš?

Kaj pa morda kaka malo drugačna rešitev, da bi si nekaj temnejših pramenov las naredila in tako obrvi ne bi prišle toliko do izraza.

Se pa strinjam, lažje je barvanje na temo (to moram pa jaz početi).

LP

Hvala za odgovore je blo tut kaj koristnega. Ja vem par temnih pramenov samo si ful želim svetle lase ker mi pašejo k polti…

lp

dobijo se belilne kreme. ne priporočam istih preparatov kot za lase.

New Report

Close