Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek posvojitev

posvojitev

danes sem postala ponosna krušna mati mačku Lukatu, ki so ga njegovi prejšnji “starši” odvrgli v smetnjak.
🙂

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Ma neeeeee! Povej in razloži mi, prosim, kako lahko človek to naredi ??? Človek? Kako lahko žival pomaga živali, če jo odvrže, žival žival, potem se ve, da gre za nezmotljvi občutek preživetja, ampak, kako lahko človek to naredi, sebi – človeku ali pa tudi živali, tega ne bom nikoli, ampak res nikoli ne bom tega razumela.

Bodi dobra krušna mati.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

zdaj se bogi skriva pod posteljo.. je tako suh, da mu gleda vn hrbtenica pa rebrca…. drugač je zdrav-je bil že pri veterinarju, samo za garje je dobil, ker jih ima v ušesih.

drugače pa imam še eno mačko, pa psa….najhuje jih bo spoprijateljit….upam, da bo ratalo.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Bo, kajti kjer je volja, je moč. In … živali se med seboj prav tako “zaštekajo”, kot ljudje, verjemi. Veliko sreče!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hihiihih

a rabiš še kapnega mucota……

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close