Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pot na Pag

pot na Pag

Prosim, če mi lahko kdo pove oz. napiše kako se pride do Paga po magistralki iz Celja. Šli bi čez Kočevje, na zemljevidu sem gledala in si ne morem ustvariti nobene slike v glavi.

Res bom hvaležna, če mi vsaj napišete večje kraje, ki si sledijo po vrsti, se bom po njih orientirala.

Evo link, sicer ne vem če bo link aktiven, maš pa vse napisano kje se pelješ. Srečno pot

Čez Kočevje, naprej mimo, Dolge vasi, do Delnic (Hrvaška- meja), naprej do Rieke, po avtocesti, na prvem odcepu dol za Rieko, do Križišča in nato naravnost po magistralki, skoz ob morju. Od Rijeke do Paga lepi 2 urici vožnje, če ni gužve.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Hvala obema, mislim da bo šlo!

Ni treba šele na Reki “dol” – pojdi ven na izvozu Split, Crikvenica, otok Krk in prideš na magistralko blizu Crikvenice (Jadranovo). Srečno!

če greš iz Celja se ti pa bolj splača preko Zidanega mosta do Krškega potem imaš pa skoz avtocesto do Posedarij če greš na most, če greš pa na trajekt moraš pa prej dol za Senj in po jadranski magistrali do Prizne , časovno je isto, km je pa več do mosta, seveda izbereš pot odvisno na katerem koncu Paga si………

New Report

Close