Najdi forum

Pot v Milano

En dan imam namen iti v Milno pa me zanima koliko ur je vožnje z avtom?Pa kakšna je cesta?
Hvala in lp

Za dolžino vožnje ne vem, preveri v Google maps, tam dobiš tudi navodila za pot. Kakšna je pa cesta? Hja, črnikasto sive barve je, pa včasih malo ovinkasta, včasih pa ravna. Vse ostalo pa vidiš na Google maps 🙂

Pokliči na Goopti, morda se ti splača iti z njimi. Drugače pa rabiš do Milana cca. 5 – 6 ur, odvisno od razmer in gneče.

Zame je to ena najlepsih cest v nasem delu, do Benetk sicer dvopasovnica in veliko kamjonov je obicajno na cesti, pred Benetkami se pa odpre tripasovnica in ker Italjani vozijo precej pocasi se da po tretjem padu vcasih tako fajn po gasu it. Lepa cesta, nic se bat. Ja, naceloma rabis slabih 5 ur, ce se pa med Gardo in Milanom zaguzva pac stojis in ce si pred Milanom v kaksni konici tudi stojis, kot pac je promet v vecjoh mestih.

A mogoče poznaš še pot do Savone?Gremo konec meseca.Hvala za morebitni odgovor.

Joj, te pa ne poznam, ne vem kje sploh je to, ce poves bolj tocno, sicer pa poglej v googlu. Meni je v Italiji najhujse vozit cez Brener, opticno mi je cesta, pa je avtocesta, tako ozka in veliko slabih voznikov.

Sem pogledala na google. Lepooo, uzivajte. Kar se tice poti, po moje prav nic hudega, niti cez Milano ti ni treba in niti mimo Gardskega jezera, glede na to da greste za prvomajske je to pomembno, saj se bo tam dol kar guzvalo, vi pa ne padete tam notr. Sploh pa se nekaj, mi ko se vracamo iz okolice Milana recimo v nedeljo, prazniki, gremo na pot vedno zeloo pozno zvecer ali pa zeloo zgodaj zjutraj, da je cesta prazna, ker ob 6 ih popoldne recimo sam stojis v guzvi.

Le zakaj vozijo italijani počasi. Omejitev na AC je 130km/h, v primeru dežja je 110 km/h. Kazni imajo zasoljene zato, da so lahko italijanske voznike prisilili v počasnejšo vožnjo. Kazen za prehitro vožnje je cca. 600 Eur za prekoračitev do 40 km/h, 1.500 Eur za prekoračitev do 60 km/h, 2.000 Eur za prekoračitve nad 60km/h in odvzem vozniške za nekaj mesecev.

New Report

Close