Potek Covida, kako je potekalo pri vam
Moje priporočilo za potek; Ne masturbirat.
Tvoj imunski se ukvarja s to marksistično kemoterapijo oz. s tem Covid strupom. Misliš, da gre vredu. Zdrkaš. Zgodi se katastrofa. Imunski ti pade, Covid šiptarski aids se vname v polnem zamahu.
To sem opazil pri virozi januarja 2020… Takrat sem hedonistično napako naredil zadnjič. Dokler ni Covid iz tvojega sistema, priporočam popolno vzdržnost. Pa maš 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} možnost za blažji potek.
Je kdo opazil kaj podobnega? Je kdo naredil napako in se želel ‘sprostit’ vmes? Mogoče je to vzrok za marsikatero poslabšanje.
Spet isto. Tema bi bila lahko marsikomu v pomoč, a jo nekdo uniči.
Dokler ne zboliš, mogoče pomisliš, da gre za nateg. Saj zelo verjetno je bil virus umetno ustvarjen in je res kaj v ozadju, a bolezen je še kako resnična. Sama sem imela kar lahek potek, brez zapletov, nobenega kašlja, po treh mesecih še nisem dobro. Imela sem že tudi gripo kdaj, pa je bilo čisto drugače.
Celemu narodu si dokazal da nisi nič druga kot en ničvreden, narcisitičen in nerazgledan paranoik ki res nič ne ve o svetu in življenju. Noben te ne vzema resno. Nimaš sploh temeljev ki bi opravičevali tvoje trditve. Si nihče. In prišel bo čas ko boš začel malo drugače mislit verjetno bo to na bolniški postelji…Lahko te je zelo sram.
Pri nas je mož dobil najprej vročino, katera je bila max 38,2 par ur, drugače malensot nad 37…vročine zjutraj ni imel, se je pa začela pojavljati po kosilu. Bil je utrujen in rahlo je kašljal. Sin 11 let star je imel par ur vročine pa kašljal je dva dni. Drugi otrok 8 let je kašljal samo en dopoldan. Mene je začelo najprej praskati po grlu, potem bolečine v nogah in kolkih 2 dni…potem se mi je zabil nos izgubila sem voh in okus, kateri se mi je po cca 4 dne vrnil. Bilo mi je noooooroo vroče, tel. tem. pa je bila pod 36…čutila nisem nobene posebne utrujenosti, zaradi tega nisem niti minute ležala.
Babica 82 let pa je za par dni izgubila voh.
Pri nas je to šlo reeeees zeeeeloooo na izi. Smo dali že kaj veeeelikoooo hujšega čez.
Pri nas je mož dobil najprej vročino, katera je bila max 38,2 par ur, drugače malensot nad 37…vročine zjutraj ni imel, se je pa začela pojavljati po kosilu. Bil je utrujen in rahlo je kašljal. Sin 11 let star je imel par ur vročine pa kašljal je dva dni. Drugi otrok 8 let je kašljal samo en dopoldan. Mene je začelo najprej praskati po grlu, potem bolečine v nogah in kolkih 2 dni…potem se mi je zabil nos izgubila sem voh in okus, kateri se mi je po cca 4 dne vrnil. Bilo mi je noooooroo vroče, tel. tem. pa je bila pod 36…čutila nisem nobene posebne utrujenosti, zaradi tega nisem niti minute ležala.
Babica 82 let pa je za par dni izgubila voh.
Pri nas je to šlo reeeees zeeeeloooo na izi. Smo dali že kaj veeeelikoooo hujšega čez.
[/quote]
kako veš da je bil to korona, lahko je bil katerikoli respiratorni virus, gripaA, gripaB, korona jih je več vrst, do raznih prehladnih obolenj, kiso pač med nami že tisočletja.
Kako ste lahko tako naivni in verjamete raznim BORUTOM ŠTRUKLJEM, ki pojma nimajo, ki jih vlada plačuje samo zato da traflajo, no???
Kako ste lahko tako naivni, da mislite da gripe ni več, ker nosimo maske- tako pravi ta stručko od boruta štruklja iz farmacevtske fakultete, ki res nima pojma, da pa virus SARS razsaja kljub maskam, tega pa ne zna razložit. AJA……maske preprečijo samo gripo, sarsa pa ne, mislim, dajte malo s svojo glavo misliti, ne samo verjeti, kar vam ti bedaki traflajo no.
Kaj je papak?
Si se končno opogumnil pa prideš do MB v soboto, ali 27.04 v Ljubljano? Da vidiš kak bo če mi rečeš v živo to kj upaš tu?
Šupčino.
[/quote]
majmunska papčina, eni imamo drugo pametnejše delo kot hodit gledat propadle majmune na proteste… v živo sem ti pa tudi že povedal da se mi ne da ukvarjat s prostituti…. ko boš pa dobil mojih 5 minut pozornosti boš pa samo izginil pa mogoče bo kje tvoja fotka z napisom pogrešan, če ti bo še kdo drug namenil 5 minut pozornosti, če že nekaj spet hočeš grozit…
majmunska papčina, eni imamo drugo pametnejše delo kot hodit gledat propadle majmune na proteste… v živo sem ti pa tudi že povedal da se mi ne da ukvarjat s prostituti…. ko boš pa dobil mojih 5 minut pozornosti boš pa samo izginil pa mogoče bo kje tvoja fotka z napisom pogrešan, če ti bo še kdo drug namenil 5 minut pozornosti, če že nekaj spet hočeš grozit…
[/quote]
Seveda bom pobegnil, phahhahah…čakam te. Pojedu te bom kot girico.
Seveda bom pobegnil, phahhahah…čakam te. Pojedu te bom kot girico.
[/quote]
marmunče, kdo je govoril o kakšnem begu? ko boš vreden 5 minut moje pozornosti boš samo izginil iz obličja zemlje, še vedel ne boš kdaj ne kje samo ne bo te več…
marmunče, kdo je govoril o kakšnem begu? ko boš vreden 5 minut moje pozornosti boš samo izginil iz obličja zemlje, še vedel ne boš kdaj ne kje samo ne bo te več…
[/quote]
Oče li to bit do Đurđev dana? Phahahah?
Idi mali, lovi rakove, kadarkoli kjerkoli, samo pridi, da te vidim, junak za tipkovnico.
Papak.
Oče li to bit do Đurđev dana? Phahahah?
Idi mali, lovi rakove, kadarkoli kjerkoli, samo pridi, da te vidim, junak za tipkovnico.
Papak.
[/quote]
kolikor vem se samo ti šopiriš kao neki junak za tipkovnico, jaz sem ti samo povedal da ko boš sploh vreden mojih 5 minut bo to tvojih zadnjih 5 minut preden boš na straneh za pogrešane osebe, če te bo sploh kdo želel prijavit kot pogrešano osebo, država bo pa tudi vesela ker se bo trajno losala socialnega problema…
kolikor vem se samo ti šopiriš kao neki junak za tipkovnico, jaz sem ti samo povedal da ko boš sploh vreden mojih 5 minut bo to tvojih zadnjih 5 minut preden boš na straneh za pogrešane osebe, če te bo sploh kdo želel prijavit kot pogrešano osebo, država bo pa tudi vesela ker se bo trajno losala socialnega problema…
[/quote]
Zeham…
Jaz nekaj dni vročičnost, čuden, slab, voden okus (zmanjšanost vonja in okusa, a ne izguba), spremenjena prebava, zdaj pač velika utrujenost, občutek da nisem še ven.
Mama kašelj, vrocina zacetni dnevi, izguba okusa, je že ven
Oče prvi dan mrzlica in vrocina, potem brez problemov
Mlajsi brat malo kaselj
Sploh ne. Jaz sem imel obicen prehlad, kake dva dni, vonj sem izgubil, ko sem bil ze ok in ga dobil nazaj cez vec kot mesec. Med tem casom sem se pocutil povsem zdravega.
[/quote]
Ludega ne damo, ti pa lohka prec premineš . si tok dolgocajtn Pa ponaulaš se.
Ludega ne damo, ti pa lohka prec premineš . si tok dolgocajtn Pa ponaulaš se.
[/quote]
bo ludo pred mano preminil garant, ti pa tudi… majmuni nimate dolgih življenjskih dob..
Pri vsakemu je drugače in tako je pač nemogoče napovedati potek.
Jaz sem najprej izgubil vonj, nato dobil povišano temperaturo in bolečine v mišicah, kar je trajalo cca. 3 dni. Po enem tednu se mi je vonj počasi začel vračati, čeprav po več kot mesecu še vedno ne vonjam enako kot prej (vonji niso tako izraziti, nekatere stvari imajo nekoliko drugačen vonj). Imam pa obdobja, ko sem utrujen. To se mi zdi najbolj nepredvidljivo, en dan sem poln energije in lahko vse delam kot pred okužbo, drug dan pa sem ob manjšem naporu čisto povožen.