Potek Covida, kako je potekalo pri vam
Pri vsakemu je drugače in tako je pač nemogoče napovedati potek.
Jaz sem najprej izgubil vonj, nato dobil povišano temperaturo in bolečine v mišicah, kar je trajalo cca. 3 dni. Po enem tednu se mi je vonj počasi začel vračati, čeprav po več kot mesecu še vedno ne vonjam enako kot prej (vonji niso tako izraziti, nekatere stvari imajo nekoliko drugačen vonj). Imam pa obdobja, ko sem utrujen. To se mi zdi najbolj nepredvidljivo, en dan sem poln energije in lahko vse delam kot pred okužbo, drug dan pa sem ob manjšem naporu čisto povožen.
[/quote]
Si preostali čas po svojih prvih 3 vrocicnih dneh čutil še Covid v sebi, si bil nahoden, karkoli? Kdaj in kako so čutil, da je šel ven? Si se izšvical al kaj je blo tazadnje
kako veš da je bil to korona, lahko je bil katerikoli respiratorni virus, gripaA, gripaB, korona jih je več vrst, do raznih prehladnih obolenj, kiso pač med nami že tisočletja.
Kako ste lahko tako naivni in verjamete raznim BORUTOM ŠTRUKLJEM, ki pojma nimajo, ki jih vlada plačuje samo zato da traflajo, no???
Kako ste lahko tako naivni, da mislite da gripe ni več, ker nosimo maske- tako pravi ta stručko od boruta štruklja iz farmacevtske fakultete, ki res nima pojma, da pa virus SARS razsaja kljub maskam, tega pa ne zna razložit. AJA……maske preprečijo samo gripo, sarsa pa ne, mislim, dajte malo s svojo glavo misliti, ne samo verjeti, kar vam ti bedaki traflajo no.
[/quote]
Ja pač ta viroza ki smo jo imeli minulo zimo je potekala tako. Sedaj ko je IN korona, so rekli da je pač to…smo pa VSAKO konec decembra bolni in tako smo bilo tudi minuli december. Pa če bi lahko izbirala med virozami ki smo jih že preboleli (ko je bila potrebna hospitalizacija, infuzije, vročina okrog 40, več kot en teden…) potem takoj izberem tole virozico.
Potila sem se približno tri mesece, pojavili so se mi tudi izpuščaji na obrazu. Sem pa pila veliko čajev, predvsem koprive, pa tudi bezga, ki pospešuje potenje. Imela sem pa lahko obliko.
[/quote]
Kul. Mene tud včasih sili na potenje. Lepo videt, da zaradi tega virus še ni ‘aktiven’ v meni. Ker drugih simptomov več nimam. Prebavo imam še zdrmano.