Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek potek razgovora za službo

potek razgovora za službo

Zanima me predvse ali poteka razgovor za službo z eno osebo ali večim ? Ali je to odvisno od delovnega mesta?

Zdravo!

Mislim, da je predvsem odvisno od podjetja. Variacij razgovorov je veliko. Najpogostejša oblika pa je skupinski razgovor-kar pomeni, da bo na strani delodajalca več oseb. Ponavadi je to nekdo iz kadrovske službe in neposredni nadrejeni.Lahko je ob tem še oseba, ki bi jo zamenjal oz. ki dela enako delo.

Srečno na razgovoru!

LP

mene so poklicali najprej na psiho teste,ki sem jih opravila baje skoraj 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.sem bila zelo ponosna.
čez 14 dni pa pogovor.prisotne so bile 3 osebe,vodja,gl.sestra in ena od zdravnic.mal so me spraševale kje sem prej delala,zakaj bi rada pri njih.če hodim na bolniške,ali imam urejene pogoje doma in urejeno varstvo za čas otroških obolenj.koliko plače pričakujem.

nekak tako.čim manj nakladanja.sem resna,pridna,poštena,bla bla.ne hodim na bolniške,turnus mi odgovarja,sem komunikativna.vedno se predstvavi,ko prideš,lepo poglej človeka v oči,dej roko in povej ime in priimek.baje ,da sem jaz pustila vtis s tem,ker se drugi niso predstavili,brez olike.

držim pesti.pa ne pokaži nervoze.

Veliko pričakujejo od tebe. Da ne boš nikoli na bolniškem…ko pa boš, bodo pa problemi.

Žal danes delodajalci pričakujejo, da otroke, ko so bolni daš nekomu v varstvo in bolniška ne pride v poštev. Razgovori za službo so pa v razponu od cele procedure preko kakšnih agencij in psiho testov z vsaj petimi nadrejenimi do kratkega razgovora z eno osebo.

New Report

Close