Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Potekla bančna kartica

Potekla bančna kartica

O ti hudir. Zdejle sem stopila do bankomata, ki mi je javil po vstavitvi kartice, da je le-ta neveljavna, pogledam na kartico in vidim datum 7/2007.
Kaj pa zdaj?? Domov nisem (vsaj zdi se mi) dobila nobenega obvestila?!
Moram do banke, kako dolgo bom čakala na novo. Madona pa počitnice so pred vrati!!!rrrr
Pomagite.

POnavadi se dobi obvestilo domov en mesec pred pretekom kartice … a ni tako? Ali je celo tako, da ti jo pošljejo domov?? Stopi do banke pa ti bo vse jasno. Lahko da te že čaka tam. :))))

Pokliči na banko, sicer pa je čudno, ker jaz že po defaultu dobim novo. Sem pa pri NLB. Mislim pa da ne traja dolgo, le postavi se zase. Vse se da, če je volja.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Banki, ki zaračunava za vodenje tekočega računa preko 20€ letno, se kaj takega ne more pripetiti. Malo poglej v košu za smeti, kartico običajno pošljejo več kot en mesec pred potekom stare.

Čudno, meni vedno banka sama pošlje novo kartico v tistem mesecu, ko potem poteče. Sem pri NLB.

Meni se je zgodilo enako pred dvemi leti in sem šel na banko, kjer me je čakala nova. So mi pa tudi pokazali kuverto v kateri so mi poslali en mesec prej in je nisem dvignil. Ali sem jaz al pa poštar zamočil. Tako da te skoraj sigurno čaka na banki?

Sigurno si jo dobila, ampak pozabila. Sicer pa te bo verjetno na banki že čakala druga. POleg tega lahko dvigneš denar na banki tudi brez kartice, pač z osebnim dokumentom.

lp,

N.

Mislim, da kartica pride po pošti priporočeno in je ne bi kar tako vrgla v smeti.

Določene banke NE pošiljajo kartice. Jaz vsakič dobim samo obvestilo, da jo naj pridem dvigniti na bančno enoto.

Moja prijateljica je imela taksen problem. Ji niso poslali nove kartice. Sla je na banko in so ji rekli, da je gotovo kje kdaj oznacila, da zeli osebni prevzem. Pa temu ni bilo tako, kajti vedno jo je dobivala na dom. Ko zamocijo, pac krivdo zvalijo nate.

Uredis lahko na banki. Kjer tudi s potnim listom lahko dvignes denar z racuna in ga na pocitnicah veselo zapravljas.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Meni pa se je enkrat zgodila, da sem pozabila, da je kartica že prišla. Prišla je en mesec pred potekom stare in sem jo prevzela in dala v predal in čisto pozabila nanjo. Ko je stara potekla pa panika kje je moja kartica. Šla sem preverit na banko, pa na pošto. No, nazadnje pa sem jo našla v predalu kamor sem jo odložila.

Vseeno malo pomisli, če je nisi že dobila, če jo običajno dobiš na pošti.

LP

Enako jaz pri SKB.

New Report

Close