Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Potenje pod pazduho

Potenje pod pazduho

Zadnje čase se pod pazduho močno potim, kljub temu, da uporabljam Dove antiperspirant, ki naj bi preprečeval potenje. Deodorant sem tudi že zamenjala, ker sem mislila, da se je telo že navadilo nanj, da zato ne učikuje, pa ni nič bolje. Posledično imam vsako majico takoj zaflekano in se neprijetno počutim. Saj smrdim ne, samo tisti fleki so moteči. Kako se vi spopadate s tem?

Triple dry by Linden Voss – v DMu, učinkovito preprečuje potenje

Bognedaj zaustavljat potenja, imaš lahko velike težave, če se zaradi tega vname bezgavka. V tej vročini se pač vsi veliko potimo, zato jaz poskušam zadevo rešit tako, da nosim po večini majice brez rokavov in čimbolj široko odprto v predelu pazduh.

Jaz zadnje čase uporabljam kar baby puder – dela ko šus! včeraj, ko je bilo peklensko, sem bila čisto suha in niti slučajno nisem smrdela. Je pa zoprn za temna oblačila…

Dr. Hauschka – Deodorant Fresh! Odličen, natur, brez vonja….. SKRATKA super! Dobiš ga v Sanolaborju!

Svetujem ti deo kristal.

Ali si pobrita?
Sicer je pa otroški puder res zakon.

Ljudje božji, ne uporabljajte antiperspirantov, če se imate radi in vam je kaj mar za lastno zdravje.

Rexona, še nikol me ni razočarala

Antiperspirant res ni najpametnejša rešitev, četudi je udobna – sploh pa pri tebi očitno ne zaleže.

Raje uporabljaj kak čimbolj naraven deodorant (DR. Hauschka, Weleda ipd.), če pa ti “popusti”, uporabiš osvežilni robček in znova naneseš deodorant. Morda malce zamudneje, vendar bolj zdravo.

deo kristali…zdrobljeni v steklenički, doliješ vodo in to je to 🙂

Vichy kremica se je izkazala za enkratno. Problem je samo da naj bi naredil kuro, jaz pa sem se na njen nežni vonj tako navadila, da jo uporabljam že tretjo “kuro”.

New Report

Close