Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Potico pečem

Potico pečem

Prvič v življenju!………….sam………….kaj bo pa vun prišlo na koncu, pa nimam pojma.
:))) Diši že dobro.

…bravo…tud jest jo pečem oz sem ravno testo zamesila…

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

… ne delat skomin s temi poticami … :)))

Že punce same ste ….. hmmmm ….. potem še potica za povrh …. hmmm … :)))

Lep čvek in prijeten večer voščim

…ma če se ti lušta…čez dobri dve uri bo pečena…da ne boš rekel da ti sam skomine delamo…

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

Nimam BACI-jev na zalogi … ne morem prit praznih rok .. :))

Kdaj drugič pa z veseljem – hvala za povabilo

Jst sem pa hotla jajca farbat…… ma glih ene tri, za vsakega po eno…. pa sem se premislila in kupla kr tista čokoladna jajčka…

:)))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Ma v nedelo bo oblačno vreme in tudi dež menda…… ma če bo taku, gremo rajš v pondelk, dej, ki se res nečem prehladit….

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

…ma dej…sej si vidu kaj se je zgodilo z nijmi hahaha

Kaj, kaj, kaj??? :))

hahahahaha to si pa pametno nardila

Itak…… in so vi tisti lepi skledi, ki si mi jo ti prinesla…. :)))))

….pa bi zdraven pršla pa bi vidla…hahahaha

….ku lepu…

hahahaa, jaz pa imam kr neki…………neke brezvezne jajce obešene tu na mizi. :))

potica je malo čudne oblike……………na eni tarni pekača bolj debela kot na drugi……….

OK..:))

Eh, ma to ni važno… itak jo boste zmleli v ustih pa še želodčna kislina bo naredila svoje….. jutri jo boste pa itak ža srali…. hahaha

…ma dej sej ne rabiš dvakrat ugibat…ko jih je tamalček zagledal kaj misliš kaj je naredil…ja itak da jih je napadel in pojedel hahaha

hahahaah.jutri jo bomo komaj jedli, oštja!

… a res – jst sm pa mislu, da si sonček naročila, glede na to, da imaš tm dol veze in poznanstva … :)))

V pondeljek ne morem – imamo en specialno žurko – pardon tradicijo – imenuje se “vučja južna” – star običaj, ko se naredi neke vrste piknik v naravi z velikonočnimi jedmi + kej za “blizi”

Glede nedelje: ni panike – če ne bo v nedeljo pa kdaj drugič – razn če ne gremo samo na Čikenburger v Lucijo z avtom … glih tolko, da bomo guštirali pišto …. :)))

… jah, sa zato so narejeni !

Bom drugič zamenjal – “ta malemu” bom prnesu eno “king-size” pakungo BACI-jev … tebi pa kej drugega …. razn če ne bi tudi ti rada svoje BACI-je

… nocoj za pokušno oštja, da vidiš če je dobro al ne !

… mesila boš pa jutri … mislim še eno novo potico … :))))

Pri nas je tudi za rojstne dneve tako, da se običajno naredi najprej generalko za žur – pač, da vidiš, če bo vse “štimalo”, potem žur in potem še en majčken žur z ostanki od “ta velikega” žura … :)))

Ma sej bmo vidli…. lahko da bo pa lepo tudi v nedeljo…. :)) Če ne pa drugič, ja… :))

… ma dej anti ja ne boš doma – konec koncev lahko tudi tvojega muca pobasamo v avto in gremo na čikenburger … kej bo samo doma oštja … :)))

Hahaha….. ma tudi lohku, ja…. :))

New Report

Close