Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Potico pečem

Potico pečem

… :))

… taku rečemo : jst sm ob dogovorjeni uri pr tebi – če bo sonček se ve kaj nas toka, če bo dež tudi

Tvojga muca boš pej zlahka prepričala … ne dvomim … :)))

Če bo kašna sprememba pa sporoči

…ma sej nič ne rečem…so dobri…sam jih ne bi smela ne jest ne mali moj…itak pa sploh ne rabiš nosit nič..ti “prnesi”sebe pa po možnisti drugič še Laro..

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

…no zdej se bom pa jest mal považla hahahha … men pa potica tako ratuje…je na obeh koncih glih…

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

… kakšno vreme maš jutri “naročeno” … :)))

Bi blo za it malo poslikat “mojo” deželco zdej ko je vsa v cvetju … sploh pa zdej ko diši potica … vse do primorske jo je vohat … hmmmmm …. njamiiiiii …. :)))

bravoooooooooooooooooooo…. :)))))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

…. naj vam uspe potica

Pa lep čvek še naprej

Dodajam porcijo smeha v dveh delih – je dolgo, staro ampak jst se vedno nasmejem

Pa, pa

….kaj je z mojimi MP3?
;-))

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

…ja men se zdi da bo sonček….ti kr pridi…

……….MOJ PODVIG V ŽIVLJENJU! hahaaha

kot pri sexu s tabo….trajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hahah……..stara……..pazi se…kmalu pridem domov……

leta letijo - iščem stevardeso.....

Pa ti si jo res šele danes poskusila?!
Dej, to moraš prec krajček odrezat…

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

….bravo…moja je tud uspela…

Kje je že blo govora o tem? :))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

ja, pa moji? ki so?

Nimam pojma, kam si jih spet založila…. :))))

hahahahah………
daj mi pošlji še kako pesmico…tako nežno, ljuzenesko!

joj……………..ljubezensko! :))

..hocem probat… :)))))))))))))))

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Ni je več.
:))

.. ja no.. ;((((((((((((((

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

New Report

Close