Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek potni list nujno

potni list nujno

Je možno v dveh delovnih dneh do novega potnega lista? Pozabila sem, da mi je pretekel, ga pa nujno rabim. A je kakšna posebna vloga, da gre hitreje? Hvala.

Kolikor vem, se da – ampak moraš it osebno v Celje in tam urediš.

Lp

včasih vem da na ue celje si ga lahko dvignil v enem dnevu dnevu ali dveh ker ga tiskajo v cetisu (vsaj so ga) zdaj pa ne vem pokliči jutri tja

če doplačaš, ti dokumente uredijo pod “nujno” iz vsake upravne enote

Pojdi na upravno enoto, tam kjer stanujes, povej da ga nujno potrebujes in obstaja izdelava potnega lista z oznako nujn, dobis ga v 2 dneh,…v celje ti ni treba hodit, to morajo narediti na tvoji upravni enoti oz. ce si iz Lj. na UE tobacna,…sem sama isto storila,…samo ne odlasaj cimprej tja 🙂

krajevne pristojnosti za izdelavo dokumentov ni več. potni list “pod nujno” lahko daš delat na katerikoli upravni enoti, res pa da moraš doplačat.

Letos poleti so mi ga z doplačilom takse “za nujnost” (pa ni bil visok znesek) naredili. Dobila sem ga tretji delovni dan.

Iz prve roke: skupaj z doplačilom za prioriteto sem plačala 41 evrov, oddala vlogo pred pol ure, potni list bo pa verjetno v soboto, 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pa v ponedeljek. Sem ful vesela…Pa srečno vsem.

New Report

Close