potni stroški???
Ker se na zakone ne spoznam ravno najbolj,imam vprašanje za vas.
Zaposlen sem pri zasebniku,kar sem dosedaj ugotovil je to da je vse skupaj zelo “šlampasto” izplačal mi je sicer regres ki je znašal 100 tisoč brez vseh potrdil podpisov nisem ga imel niti na plačilni listi,se pravi recimo temu iz svojega žepa,pa še tega sva nekako kompezirala(dolgoval sem mu nekaj denarja ki je pač potem z regresom izbrisal ta dolg)Mislim da je vsota za polni regres malo premajhna,ne vem pa kako se lahko mu pritožim glede vsote če sploh tega denarja nisem videl oziroma ni nikjer prikazan.?
Druga stvar je v tem,da me zanimajo potni stroški,namreč jih ne dobivam,na plačilni listi imam prikazano samo nadomestilo za prehrano,potnih stroškov pa ne,ko sem parkrat omenil potne stroške,je bil odgovor da se nikoli nisva dogovarjala za njih,ne vem kako je sedaj z tem,je zasebnik dolžan povrniti potne stroške,ali gre to njemu v kakšno olajšavo ali kako,jih mora nakazat na plačilni listi ali dat zopet samo iz svojega žepa,ker mislim da je ravno v tem problem,ker ne vem zakaj jih nimam na plačilni listi,baje potem plača več davka na mojo plačo,ker se na zakone in predpise ne spoznam imam občutek da me lahko vleče za nos.moji potni stroški znašajo za cel mesec(poraba bencina-služba,domov) okrog 25 tisoč,katere moram sedaj odvzeti iz svoje plače in mi to ni ravno všeč,kar nazadnje pomeni da imam 25 tisoč manj plače.
Kaj naj storim,pogovor z njim ne prinese učinka,nekateri moji prijatelji prav tako nimajo drugje povrnjenih stroškov tko da ne vem kako je z tem,je dolžan plačevat potne stroške.Naj mižim še naprej na eno oko ali naj kaj storim v vezi tega,nikakor ni ravno moja želja da bi se prepiral z nadrejenim,ne vem..vendar rad bi vsaj za začetek vedel kaj in kako.
Hvala.
Tako je s tem Lojze…
regres bi deloajalec po zakonu moral izplačati, vendar če ga ne izplača (ker nima denarja -primer) se žal ne morete nikomur pritožit. Regres za letošnje leto znaša 142.264 SIT bruto….torej vaš regres ni bil tako majhen, če odštejete še prispevke, davke in denar, ki ste ga bili dolžni delodajalcu….Glede povračila potnih stroškov in prehrane pa je tako, da je to dobra volja delodajalca…
poskusite se pač dogovoriti z delodajalcem če bi vam dal še potne stroške..
Dobra volja delodajalca za povračilo potnih stroškov in nadomestila za prehrano???
Mislim a se hecate..ali ni to nekje po zakonu da mora biti izplačano????
A je potem plačilo osebnega dohodka tudi njegova dobra volja? Mislim,ne razumem..
Seveda ni dobra volja delodajalca.
Kolikor razvidim iz vašega prispevka vas zanima povračilo stroškov za prevoz na delo in z dela. Delodajalec mora povrniti te stroške najmanj v višini cene javnega prevoza, če pa ni možnosti javnega prevoza, pa v 15% od cene bencina. Na te stroške do te višine delodajalec ne plača nobenih dajatev.
Potni stroški pa so povračilo stroškov (kilometrina, dnevnice, nočnine….), ki jih ima delavec na službeni poti.
Regresa in prav tako nobenih drugih izplačil delodajalec ne sme izplačevati delavcu “na roko”. Pri regresu je npr. treba plačati še dohodnino, ker vaš delodajalec tega ni storil, je v prekršku. Regres za LD je delodajalec tudi obvezen izplačati, razen v določenih razmerah poslovanja, ki pa morajo biti seveda dokazljive. V vašem primeru imate dve možnosti: ali ga prijavite (in skoraj sigurno izgubite službo) ali pa pobašete denar (kar ste že storili) in se za naprej skušate z delodajalcem dogovoriti, da bo delal v skladu s predpisi.
v ZDR piše:
130. člen
(povračila stroškov v zvezi z delom)
(1) Delodajalec mora delavcu zagotoviti povračilo stroškov za prehrano med delom, za prevoz na delo in z dela ter povračilo stroškov, ki jih ima pri opravljanju določenih del in nalog na službenem potovanju.
(2) Če višina povračila stroškov iz prejšnjega odstavka ni določena s kolektivno pogodbo s splošno veljavnostjo, se določi z izvršilnim predpisom.
131. člen
(regres)
(1) Delodajalec je dolžan delavcu, ki ima pravico do letnega dopusta, izplačati regres za letni dopust najmanj v višini minimalne plače.
(2) Regres se mora delavcu izplačati najkasneje do 1. julija tekočega koledarskega leta.
(3) S kolektivno pogodbo na ravni dejavnosti se lahko v primeru nelikvidnosti delodajalca določi kasnejši rok izplačila regresa, vendar najkasneje do 1. novembra tekočega koledarskega leta.
(4) V primeru, da ima delavec pravico le do sorazmernega dela letnega dopusta, ima pravico le do sorazmernega dela regresa
Sicer je pa celoten ZDR na:
Forum je zaprt za komentiranje.