Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POTOP SLOVENIJE

POTOP SLOVENIJE

https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/je-slovenija-pripravljena-v-naslednjih-letih-se-bo-naselilo-toliko-tujih-druzin-kot-je-prebivalcev-v-celju-ali-kranju/

Kaj pa imamo zdaj? Ne piše. Niti milijon Slovencev ni več. Ni logike, da bi jih lahko bilo. Razprodaja  države v polnem sijaju. .

Bo vsaj dobra zabava, ko jih naučimo plesati.

Jajo bo rešitelj 😃

Namest da drkariš po netu 24/7 pejd slovenčke delat.

Odgovor na objavo uporabnika
56789547, 21.11.2024 ob 19:13

https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/je-slovenija-pripravljena-v-naslednjih-letih-se-bo-naselilo-toliko-tujih-druzin-kot-je-prebivalcev-v-celju-ali-kranju/

Kaj pa imamo zdaj? Ne piše. Niti milijon Slovencev ni več. Ni logike, da bi jih lahko bilo. Razprodaja  države v polnem sijaju. .

Ne dovolijo mi poslati migrantskih nastanitev.  Vsaj sedemkrat so me stopirali. Admin čaka. Dej admin. Saj je vse javno objavljeno.

https://reporter.si/clanek/slovenija/letos-v-slovenijo-prislo-skoraj-trikrat-vec-ilegalnih-migrantov-kot-lani-1084388

Podatek za 23.  V času kovida jih ni  blo, sicer so številke enake. Do 40000 prestopnikov in jurja zasebna nastanitev vsakih 12 mesedev. Stevilke so enake zamimivo a ne.

Po objavljenih zapisnikih ki so gor na netu  od modrih je veliiikooo ruskih prestopnikov.  Kam pa gredo  če ne k nam. A ni zanimivo da študidajo  ruski 50letniki v Sloveniji.  Golobiva vlada  bog ti plmagaj.

Dokler imamo gospoda Janeza Janšo, Slovenci ne bomo izumrli.

Domoljub bog ti ppmagaj.  Mislim potomcem.

Boli me kurac. Dokler me bodo slovenski delodajalci nategval s plačo, zarad mene pocrkajte. Jebe mi se za Slovence, se je vidl kakšni so na avstrijskem Koroškem. Eden proti drugemu. tak narod nima sploh prihodnosti, ker sam sebi škoduje in samo da mu en tujec s denarjem pride se proda takoj, pa se mu jebe za ostale slovenčke. vi se pa na delavce spravljate k iz drugih držav pridejo vam brisat vaše škrte riti, ker ste sami prefini, da bi delali taka dela.

Masterclass, 21.11.2024 ob 21:02

Boli me kurac. Dokler me bodo slovenski delodajalci nategval s plačo, zarad mene pocrkajte. Jebe mi se za Slovence, se je vidl kakšni so na avstrijskem Koroškem. Eden proti drugemu. tak narod nima sploh prihodnosti, ker sam sebi škoduje in samo da mu en tujec s denarjem pride se proda takoj, pa se mu jebe za ostale slovenčke. vi se pa na delavce spravljate k iz drugih držav pridejo vam brisat vaše škrte riti, ker ste sami prefini, da bi delali taka dela.

dej se smiri

Kaj bluziš, res  ne vidiš,  da je to plansko narejeno. Iq Marcel pravi, da se boji le,  da bi ga šofer  robot odpeljal predaleč, če bi si on kot persona sproti premislil destinacijo.  No,  če bi dal ukaz za  Dubaj in bi se rad ustavil  v Portorožu,  se ne more. Ker  ima AI šofer  memorijo beton  brez brekinitve. Tud pralni stroj ima programiran proces.

Zdaj pa zares.

Kakšna težka dela morajo delati ogljeni. Za vse so roboti danes,  pa  Kitajc bi se smejal kaj  delajo tu pri nas fizikalci  in so doma  iz Ruande.  A res ne  vidite  izza kulis.   Res je. Bog vam  pomagaj zabitežem.

Grenivka422, 21.11.2024 ob 19:17

Jajo bo rešitelj 😃

A ne da? ))

a ne, 21.11.2024 ob 21:44

A ne da? ))

zakaj on? Zakaj ne  bi  bili mi?  Al te  bo  Janša in Golob odzad in Kitajc spredaj. De facto a ne.

Janša lahko presedla na Albance, oni ga imajo radi, Slovencev ne rabi.

Golobova blada je  jeba z draginnjo in migranti.  Uničil je Slovenijo.

Za  Janšo me boli,  za en  q  so,  sicer bi šli na ulice  in protestirali proti Golobovim uvozom migrantov  oz proti organiziranemu  kriminalu. So brez jajc.

New Report

Close