POTOP SLOVENIJE
Kaj pa imamo zdaj? Ne piše. Niti milijon Slovencev ni več. Ni logike, da bi jih lahko bilo. Razprodaja države v polnem sijaju. .
56789547, 21.11.2024 ob 19:13
Kaj pa imamo zdaj? Ne piše. Niti milijon Slovencev ni več. Ni logike, da bi jih lahko bilo. Razprodaja države v polnem sijaju. .
Podatek za 23. V času kovida jih ni blo, sicer so številke enake. Do 40000 prestopnikov in jurja zasebna nastanitev vsakih 12 mesedev. Stevilke so enake zamimivo a ne.
Boli me kurac. Dokler me bodo slovenski delodajalci nategval s plačo, zarad mene pocrkajte. Jebe mi se za Slovence, se je vidl kakšni so na avstrijskem Koroškem. Eden proti drugemu. tak narod nima sploh prihodnosti, ker sam sebi škoduje in samo da mu en tujec s denarjem pride se proda takoj, pa se mu jebe za ostale slovenčke. vi se pa na delavce spravljate k iz drugih držav pridejo vam brisat vaše škrte riti, ker ste sami prefini, da bi delali taka dela.
Masterclass, 21.11.2024 ob 21:02
Boli me kurac. Dokler me bodo slovenski delodajalci nategval s plačo, zarad mene pocrkajte. Jebe mi se za Slovence, se je vidl kakšni so na avstrijskem Koroškem. Eden proti drugemu. tak narod nima sploh prihodnosti, ker sam sebi škoduje in samo da mu en tujec s denarjem pride se proda takoj, pa se mu jebe za ostale slovenčke. vi se pa na delavce spravljate k iz drugih držav pridejo vam brisat vaše škrte riti, ker ste sami prefini, da bi delali taka dela.
dej se smiri
Kaj bluziš, res ne vidiš, da je to plansko narejeno. Iq Marcel pravi, da se boji le, da bi ga šofer robot odpeljal predaleč, če bi si on kot persona sproti premislil destinacijo. No, če bi dal ukaz za Dubaj in bi se rad ustavil v Portorožu, se ne more. Ker ima AI šofer memorijo beton brez brekinitve. Tud pralni stroj ima programiran proces.
Zdaj pa zares.
Kakšna težka dela morajo delati ogljeni. Za vse so roboti danes, pa Kitajc bi se smejal kaj delajo tu pri nas fizikalci in so doma iz Ruande. A res ne vidite izza kulis. Res je. Bog vam pomagaj zabitežem.