Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Potovanja Pisanec

Potovanja Pisanec

Z agencijo Potovanja Pisanec sem šla na Madeiro in lahko rečem samo, kapo dol. Vse do potankosti zorganizirano, kar se ni izšlo takoj, se je izšlo pozneje – v glavnem zaradi spremembe vremena ali manjše spremembe organizacije. O vsem si obveščen, ni vsebinskih, samo organizacijske spremembe programa.

V glavnem, zelo priporočam, zelo profi organizacija, fajn izvedba, super. To, kar plačaš, to dobiš. Na nivoju.

In to je bilo neplačano propagandno sporočilo za barvanje pirhov….

La liberté d'expression n'est pas appréciée ici, malheureusement. Attention!

Spoštovana Nataša, lepo da ste naredili reklamo agenciji Pisanec, vendar ste tudi zelo grdo skritizirali KOmpas.

Če vam je bila agencija všeč, to vsekakor napišite, če pa vam Kompas ni bil, pa lahko kritiko napišete tudi v malo drugačnem tonu. Vsekkakor pa ne pozabite podkrepiti svojih izjav z dokazi.
saj veste, dobra reklama je lahko v vsakem tonu napisana, slaba pa hitro naleti na vprašnje kredibilnosti.
Seveda vse to velja tudi za ostale uporabnike.

Hvala za razumevanje
Edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

Ni šlo za reklamo Pisančevim, niti za karkoli drugega. Na tem forumu smo že pisali o vtisih/mnenjih glede agencij, tam smo tudi govorili o plusih in minusih, zato sem se tudi odločila napisati nekaj vrstic o agenciji, s katero sem bila zelo zadovoljna.

Je pač tako, da kot stranka nekaj plačaš vnaprej in lahko samo upaš, da se bo to tudi uresničilo. Vsakič znova namreč plačaš mačka v žaklju, saj ne moreš vedeti, kaj se bo dejansko zgodilo, potem pa si pa želiš, da bosta mačka in žakelj ok.

In ja, če sem že skritizirala Kompas, je prav, da tudi pohvalim, kar je dobro. Spoštovana Edera, vtipkajte v iskalnik Kompas, in boste dobili poste še iz leta 2006 in 2007, kjer so zapisi o KOmpasovem poraznem odnosu do ljudi/strank.

Ni šlo za kakršno koli zlonamerno blatenje koga, napisala sem le to, kar sem izkusila in plačala!

No, tale je že eden takih: http://med.over.net/forum5/read.php?208,4132615,4179428#msg-4179428

Nataša_

Res je, da je bilo ,,včasih,, kar nekaj postov napisanih v tej smeri in tudi prebrala sem si poste pod linkom, ki si mi ga prilepila. Vsega si pač ne morem zapomniti:)

Človek ko plača določeno storitev, si želi, da bi bilo vse izpeljano tako, kot je bilo dogovorjeno oziroma tako, kot je zapisano, saj ej to nenazadnje tudi plačal. Verjemem, da ni ravno prijetno biti na nek način prikrajšan za to, kar je človek plačal ampak tudi to se človeku v življenju pripeti. Ne le ko se odpravi potovati, ampak tudi v vsakdanejm življenju je kdaj pa kdaj tako.

Post je bil napisan z namenom, da se izognemo blatenju agencij (in to mislim vseh agencij), ker bi lahko potem samo zbirali pritožbe in vsak bi želel dokazati, da ima svoj prav. S tem ne želim minimizirati upravičenost do razočaranja, želim samo povedati, da dejmo si raje izmenjevati izkušnje, mnenja o dogodkih na potovanjih in skušajmo si pomagati v tej smeri. Tudi kritika je lahko, vendar naj bo malce drugače predstavljena.

Nataša_ kaj si kej počela na Madeiro? Kako je kej tam. Kaj si kej lepega videla?

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

To turistično agencijo ima menda od znanca stric 🙂 Ne morem rečt, kaki so, ampak menda imajo bolj luksuzna potovanja, pa menda so dobra agencija – po mojem si niti ne morejo privoščit, da nebi bili. Kompas je pa bolj za povprečen žep, pa ni slišat nekih pohval. Sicer sem pa mislila, da je forum namenjen kritikam, da si lahko ustvariš neko objektivno mnenje. Ker če se samo hvali, se niti ne moreš odločit, potem res brezveze, da še obiščem forum, če pa ne veš kaj je res in kaj je cenzura.

hja hefner tukaj na teh forumih pa žal brez cenzure ne gre. Kapital usmerja vsebine!

Ja sem gospa z Hrvaške (Reka oz. z Rijeke) in ne govorim posebno dobro slovenščino, ali zelo rado potojem z slovenskimi agencijami po svetu. Potovala sam trikrat z agencijo Pisanec in mogu kazati da je vse bilo zelo dobro organizirano. To, kaj sam plačala, sem dobila, točno tako. Nikaj manje ni više. Bila sem v Cinque Terre in Elbo, Skt. Petersburg in Moskva, in Normandija in Bretanja. Bilo je SUPER.

New Report

Close